Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان این مطلب که مراکز علمی کاربردی در مقطعی از مسیر خودشان خارج شده بودند، اظهار کرد: قطاری که از ریل خارج شده بود، به زحمت در حال بازگشت به ریل اصلی خودش است و در این راستا به دنبال آن هستیم که کیفیت آموزش این مراکز را ارتقا دهیم.

"مهدخت بروجردی" نیز پیش از ظهر امروز ۲۳ در آئین اختتامیه پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان با اشاره به میزان اشتغال دانش آموختگان دانشگاه‌های کشور گفت: طبق نظر سنجی از دانش آموختگان ورودی سال ۹۳ این دانشگاه، ۵۰ درصد فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی کشور مشغول به کار شدند و ۳۰ درصد نیز از دانشجویان این مراکز پیش از ورود به این دانشگاه شاغل بودند که در مجموع ۸۰ درصد دانش آموختگان این دانشگاه شاغل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از توسعه نامتوازن دانش در آموزش عالی انتقاد کرد و ادامه داد: باید رشته‌ها براساس نیاز منطقه تعریف شوند که در سال های اخیر دانشگاه‌ علمی کاربردی این سیاست را در سطح کشور اجرایی کرده است و همچنین در حال احصاء مشاغل مورد نیاز کشور در این دانشگاه هستیم و براساس خروجی این فرآیند، رشته‌های این داشنگاه را تعریف خواهیم کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عدم تطابق نیازهای بازار کار با دانش آموختگان را از دیگر مشکلات کشور برشمرد و تصریح کرد: یکی از برنامه هایی که به صورت جدی در این دانشگاه دنبال می کنیم عدم پذیرش دانشجو به مرکز آموزش عالی علمی کاربردی که محیط کار ندارد زیرا معتقدیم دانشجویان این دانشگاه باید علم را با عمل یاد بگیرند و دیگر نباید فقط به صورت نظری به دانشجویان آموزش داده شود.

وی نظارت بر عملکرد آموزشی و پژوهشی بیش از ۵۰۰ مرکز علمی کاربردی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: دانشجویان و دست اندرکاران ناظر بر کیفیت دانشگاه‌ها باشند.

بروجردی با بیان این مطلب که مراکز علمی کاربردی در مقطعی از مسیر خودش خارج شد، اظهار کرد: قطاری که از ریل خارج شده بود، به زحمت در بازگشت به ریل اصلی خودش است و در این راستا به دنبال ارتقای کیفیت آموزش مراکز علمی کاربردی هستیک که به دنبال این هدف، برگزاری آزمون‌ها یکپارچه را از سال گذشته در سطح کشور اجرایی کردیم.

وی با اشاره به اینکه ارزش‌آفرینی را جایگزین مدرک گرایی خواهیم کرد، تصریح کرد:متاسفانه آنگونه که در برنامه های بالادستی کشور عنوان شده از ارتباط بین صنعت و دانشگاه خبری نیست و مراکز علمی کاربردی بهترین مامن برای اتصال صنعت و دانشگاه خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر "محسن شمسی" رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز در این آئین از اهمیت کارآفرینی سخن به میان آورد و بیان کرد: این نمایشگاه با هدف اتصال کارآفرینان با بازار کار برگزار شد که خوشبختانه دستاوردهای خوبی را داشته و امیدواریم در سال های آینده تعداد این نوع نمایشگاه ها در سطح استان افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به کارهای ارایه شده در این نمایشگاه و حضور فعال کارآفرینان اظهار کرد: مراکز علمی کاربردی استان کرمان به خوبی در این نمایشگاه معرفی شدند و همچنین کارآفرینانی که از دانش آموختگان این مراکز بودند، در این نمایشگاه معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، پرفسور"مهدی رجبعلی‌پور" استاد تمام دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در این مراسم با اشاره به برگزاری این نمایشگاه گفت: در این غرفه‌ها کارهای بسیار ارزشمندی را مشاهده کردم.

وی ادامه داد: شکاف بین علمی کاربردی‌ها و دانشگاه‌ها باید برداشته شود زیرا دانشگاه‌ها بیشتر در مباحث تئوری کار می‌کنند اما در مراکز علمی‌ کاربردی به صورت عملی به دانشجویان آموزش داده می‌شود.

استاد تمام دانشگاه شهید باهنر کرمان برلزوم برداشتن شکاف بین دانش محض و دانش فنی تاکید کرد و افزود: نظام آموزشی جدید نهادهای پژوهشی و آموزشی ما را خراب کرده است.

وی با بیان این مطلب که دستیابی به مرزهای دانش ساده نیست، تصریح کرد: باید مرزهای دانش براساس تجربه نیز می‌تواند پیدا شود و دانشجویان باید در کنار آموزش، در زمینه آموزش‌های که می‌بیند نیز فعالیت‌های در بازار کار داشته باشد و با کسب مهارت عملی و علمی فرد می‌تواند در جهان موفق شود.

رجبعلی‌پور با تاکید برآنکه جامعه آدم مهارت‌دار فرهیخته می‌خواهد، اظهار کرد: دانشگاه‌ها سعی کنند به دانشجویان در محیط کار آموزش دهند و زمانی که دانشجو فارغ‌التحصیل می‌شود، یک متخصص فرهیخته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علمی کاربردی کارآفرینی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین از بازگشت ۴۶۱ نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به تحصیل در سال تحصیلی جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، نقی سیاهکالی مرادی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران و اهالی رسانه استان اظهار کرد: شعار هفته معلم در سال تحصیلی گذشته ۱۹۹ دانش آموز قزوینی در ۱۴ رشته المپیادی پذیرفته شدند.

وی از ساخت و بهره‌برداری از ۷۴ زمین چمن مصنوعی برای دانش‌آموزان در طول ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: عمده این زمین‌های چمن درون مدارس استان ساخته شده و با توجه به تجارب تلخ گذشته آنها را اجاره نمی‌دهیم تا دانش‌آموزان بتوانند حداقل ۱۰ تا ۱۵ سال از آنها بهره بگیرند. در ضمن بنا داریم تا پایان امسال تعداد این زمین‌های چمن مصنوعی را به ۱۰۰ زمین برسانیم.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان قزوین همچنین از شناسایی ۹۹۰ کودک بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: با مساعدت و همراهی خیران ۴۶۱ نفر از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به تحصیل برگشتند که ۴۷ درصد کل این دانش‌آموزان را شامل می‌شوند.

سیاهکالی مرادی به اختصاص ۳۰ میلیارد تومان بودجه و اعتبار در قالب طرح ملی شهیدسلیمانی برای ساخت این زمین‌های چمن مصنوعی اشاره کرد و گفت: همچنین ساخت استخر دانش‌آموزی شهیدرجایی به ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و امسال افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی معلمان با حضور ۳۵۰۰ نفر معلم از ۱۴ مدرسه ادامه داد: با توجه به موج بازنشستگی معلمان در استان قزوین ۱۱۹۰ نفر جذب معلم از طریق آزمون استخدامی داشتیم.

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: در یک‌سال اخیر ۵۶۵ نفر برای انتخاب معلم نمونه در مرحله نخست شناسایی شدند که ۱۶۷ نفر در دوره ابتدایی، ۱۳۷ نفر در مقطع متوسطه اول و ۱۲۷ نفر هم در مقطع متوسطه دوم کار می‌کنند. در نهایت از بین این افراد ۴۰ نفر شامل ۱۵ معلم ابتدایی، ۱۳ نفر معلم متوسطه اول و ۱۲ نفر متوسطه دوم انتخاب شدند که در نهایت ۳ نفر معلم برگزیده کشوری و ملی داشتیم.

سیاهکالی مرادی همچنین با اشاره به تجهیز و تکمیل اردوگاه دانش‌آموزی یانس‌آباد گفت: قرار است این اردوگاه برای اقامت خبرنگارانی که با آموزش و پرورش همکاری دارند، به مدت حداقل یک‌شب در اختیار خبرنگاران و خانواده آنها قرار گیرد.

کد خبر 749461

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم