Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@08:29:45 GMT

مهم‌ترین مانع وحدت در هر جامعه‌ای نبود عدالت است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۳۹۷۲

مهم‌ترین مانع وحدت در هر جامعه‌ای نبود عدالت است

ایسنا/خراسان رضوی نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، صالح آباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که عدالت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را برقرار نکنیم وحدت به وجود نخواهد آمد در واقع عدم عدالت در هر جامعه‌ای مهم‌ترین مانع وحدت است.

جلیل رحیمی جهان‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: وحدت بین فرق و مذاهب جزء اصلی‌ترین اهداف اسلام و آموزه‌های دین مبین اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به شرایط زندگی در کشوری که دارای تنوع قومی و مذهبی است باید مراقب آسیب‌های احتمالی بود.

وی ادامه داد: این تنوع در مذاهب هم دارای آسیب و هم نقاط قوت است، بعد از انقلاب تلاش شده نقاط آسیب احتمالی در این موضوع شناسایی و به نقاط قوت تبدیل شود. گروه‌های افراطی در مذاهب تشیع و تسنن وجود دارند که برای حفظ منافع خود به اختلافات دامن می‌زنند.

رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به اهمیت هفته وحدت مطرح کرد: این هفته فرصتی است تا ظرفیت عظیم امت واحده اسلامی را به همگان به ویژه مسئولان تذکر داد و از سیاست‌های کلان نظام مقدس اسلامی در راستای برقراری عدالت استفاده کرد.

 رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس بیان کرد: برقراری عدالت سبب ایجاد وحدت می‌شود و افرادی هستند که چه از بیگانگان و چه از خودی‌ها به ایجاد تفرقه‌افکنی در کشور دامن می‌زنند.

نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، صالح‌آباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی گفت: هر کشور و نظام سیاسی نیازمند وفاق و همدلی و اتحاد است زیرا نبود همگرایی موجب عدم تحقق اهداف کلان خواهد شد، ایران هم‌اکنون با مشکلات بسیار دست و پنجه نرم می‌کند و تحت فشارهای بین‌المللی است بنابراین اگر وفاق و همدلی تحقق پیدا نکند نمی‌توان از ظرفیت‌های داخلی بهره‌مند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وحدت عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است