Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، کوروش فرزین درمورد ثبت نام افراد فاقد بیمه در سامانه سازمان بیمه سلامت گفت: دو گروه افراد شامل ثبت نام در بیمه اجباری  می شوند. دسته اول افرادی هستند که بیمه روستائیان دارند و به داشتن سابقه بیمه به دفاتر پیشخوان دولت برای ثبت نام مراجعه می کنند.

وی تاکید کرد: فقط افرادی می توانند در سایتی که سازمان بیمه سلامت راه اندازی کرده ثبت نام کنند که تاکنون هیچ نوع سابقه بیمه ای نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد باید مشخصات تمامی افرادی تحت تکفل زیر ۱۸ سال خود را در سامانه وارد کنند که اجباری است.

فرزین در پاسخ به این سئوال که مشکلاتی در ثبت نام برای افراد فاقد بیمه بوجود آمده است، افزود: چنانچه در اطلاعات و مشخصات افراد تحت تکفل مشکلی ایجاد شده باشد شاید در روند ثبت نام مشکلاتی ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه سالانه هر نفر ۵۸۰ هزار تومان حق بیمه باید پرداخت کند، گفت: در هنگام ثبت نام اگر فرد توانایی مالی پرداخت حق بیمه را داشته باشد می تواند تمامی آن را پرداخت و مراحل ثبت نام را پشت سر بگذارد اما اگر کسی توان ندارد باید دکمه ارزیابی وسع را زده و در این صورت پیامکی برای فرد ارسال و کد رهگیری داده می‌شود.

معاون بیمه سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: وزارت رفاه یک ماه فرصت دارد تا ارزیابی وسع را انجام دهد که این مهلت از زمان ثبت نام فرد آغاز می‌شود که البته ممکن است در زودتر از یک ماه نیز نتایج آزمون وسع اعلام شود.

وی با اشاره به اینکه سامانه ۱۶۶۶ سازمان بیمه سلامت نیز برای ارتباط با بیمه شدگان و رفع مشکلات آنها آماده اطلاع رسانی است، ادامه داد: اگر فردی در هنگام ثبت نام در سامانه با مشکلی مواجه شد و یا اینکه سیستم قطع شود می تواند با  سامانه ۱۶۶۶ تماس بگیرد و کارشناسان، کد ملی فرد را می گیرند و مراحل ثبت نام را انجام می دهند.

فرزین اظهار داشت: تاکنون بخش آی تی ما مشکلی را گزارش نکرده و استانها مرتب با این سیستم کار می کنند و اگر مشکلی ایجاد شد حتما اطلاع رسانی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه دفاتر پیشخوان نیز تاکنون با مشکلی روبرو نشده اند، تصریح کرد: افراد برای تمدید دفترچه بیمه و یا ادامه بیمه قبل می توانند از طریق دفاتر پیشخوان اقدامات لازم را انچام دهد.

وی در خصوص حق بیمه نیازمندان نیز گفت: بر اساس آئین نامه اجرایی بیمه رایگان  افرادی که کمتر از ۴۰ درصد حقوق و دستمزد مصوب دریافت می کنند و در دهک های یک، دو و سه قرار دارند پس از تایید وزارت رفاه تمام حق بیمه آنها از سوی دولت پرداخت می‌شود و آنهایی که ۴۰ تا صد درصد حداقل حقوق را دریافت و در دهک چهارم هستند ۵۰ درصد حق بیمه شان را دولت پرداخت و مابقی را خودشان باید تقبل کنند.

معاون بیمه سازمان بیمه سلامت ادامه داد: در نهایت افرادی که در دهک های ۵ تا ۱۰ قرار دارند باید تمامی حق بیمه خود را پرداخت کنند.

فرزین تاکید کرد: چنانچه تغییراتی در بعد خانوار ثبت نام کنندگان ایجاد شده باشد ممکن است برای بررسی وزارت رفاهدر ارزیابی وسع، زمان طولانی تری نیاز باشد که در این صورت پس از بررسی شرایط جدید آنها، نتایج اعلام می‌شود.

وی گفت: بر اساس آئین نامه اجرایی افراد فاقد بیمه ۶ ماه برای استفاده از یارانه دولت فرصت دارند و بعد از این مدت دوباره باید ثبت نام انجام دهند.

معاون بیمه سازمان بیمه سلامت افزود: ثبت نام بیمه اجباری از ۱۳ آبان ماه آغاز شده و برای استفاده از یارانه دولت ۶ ماه فرصت داده شده اما این سامانه همیشه برای ثبت نام بیمه شدگان باز است و هر زمانی که بخواهند می توانند ثبت نام کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه بیمه روستاییان سازمان بیمه سلامت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۴۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کد خبر 6089317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی