Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی در حوزه مساجد در کشور تعدد متولیان است که موجب شده تا به این حوزه صدمه وارد شود. ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۶ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام حبیب رضا ارزانی ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قزوین که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: در طی سالیان پس از انقلاب به دلیل اهمیت مسجد و مساجد دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلفی مسئولیت فعالیت در بخش مساجد را عهده دار شدند اما همین تعدد متولیان در بخش مساجد موجب شده است تا در اداره امور در این بخش دچار مشکلاتی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: داشتن متولیان مختلف نظرات و سلایق متفاوتی را به حوزه مساجد تحمیل می‌کند و امکان همراهی و اتحاد نظر در اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و حتی عمرانی را از مساجد سلب کرده است.

‌ارزانی گفت: در شرایط کنونی انجام هر فعالیت کوچکی در مساجد نیازمند یک پروسه طولانی از هماهنگی و همراهی دستگاه‌های مرتبط با این حوزه است که موجب شده تا بخشی از کارکردها و توانمندی‌های این بخش در جلسات و بروکراسی زائد اداری هزینه شود.

وی عنوان کرد: مسئله مسجد در جامعه اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و قطعا بی توجهی به این بخش و عدم احصاء و رفع مشکلات می‌تواند نارضایتی مردم را به همراه داشته باشد.

یادداشت|یادی از نشان «پایگاه انقلاب» بر سینه­ مسجد قبامسجد شعیا و امامزاده اسماعیل؛ نخستین مسجد اصفهان در دل امامزادهیادداشت|جنجالی‌ترین پرونده تاریخ هند به ضرر مسلمانان تمام شد/ مسجد بابری، معبد می‌شود

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: امروز که بیش از 25 سال از آغاز فعالیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در کشور می‌گذرد مفتخریم که بیش از  25 هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور راه اندازی شده است و امیدواریم که اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی در دل این کانون‌ها در مساجد بتواند به اعتلای فرهنگ دینی و مذهبی خانواده‌ها در مساجد کمک کند.

ارزانی گفت: ورود فعالیت‌های فرهنگی و هنری به دل مساجد و استفاده از ظرفیت و مشارکت جوانان در این کانون‌ها از مهم‌ترین دستاوردهای این اتفاق در کشور بوده است و امروز امیدواریم این مسیر آغاز شده به رشد و تعالی در حوزه مسجد در کشور منتهی شود.

27 هزار نفر در استان قزوین در سامانه مسجدی‌ها عضو هستند

حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی رمضانی مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین در ادامه این جلسه با اشاره به وجود مردم مذهبی و متدین در استان قزوین اظهار داشت: خوشبختانه بافت غالب جمعیتی مردم استان از جمعیتی متدین و مذهبی تشکیل شده است که عضویت بیش از 27 هزار نفر از مردم استان قزوین در سامانه مسجدی‌ها شاهدی بر این ادعاست.

وی بیان کرد: با مشارکت جوانان مذهبی و انقلابی استان امروز بیش از 361 کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان و شهرستان‌های قزوین دایر شده است که نزدیک به 49 درصد این مساجد در روستاهای استان درحال فعالیت هستند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین افزود: همراهی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در کنار فعالیت‌های مذهبی موجب شده است تا کارکردهای فرهنگی و اجتماعی مساجد تا حد زیادی افزایش پیدا کند و مسیر برای حضور و بروز مسجدی‌ها و جوانان علاقمند ایجاد شود.

‌رمضانی گفت: حضور دوباره جوانان در مساجد از اهداف فعالیت کانون‌ها در بستر مسجد است که با اجرای برنامه های فرهنگی و هنری مختلف برنامه ریزی برای اوقات فراغت و برگزاری دوره‌های مختلف اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41364/P/S6,63/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ابراهیم رئیسی، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و براساس مصوبه جلسه ۴۶۵ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد شورای عالی حوزه‌­های علمیه) به‌ تصویب رسیده است را برای اجرا به شورای ‌عالی حوزه‌­های علمیه، شورای تخصصی حوزوی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به شرح زیر برای اجرا ابلاغ کرد.

«ماده واحده- ماده ۴ اصلاحی آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی (مصوب جلسه ۸۸۴ مورخ ۱۳/۰۴/۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی) به شرح ذیل اصلاح می­گردد:

ماده ۴- اعضای شورا:
سه نماینده از شورای‌عالی حوزه‌­های علمیه
سه نماینده از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی
رئیس جامعة ‌المصطفی العالمیه یا نماینده وی
مدیر حوزه علمیه خراسان
مدیر حوزه علمیه اصفهان
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران
مدیر جامعة الزهرا (س)
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی
هفت نفر از فضلای صاحب‌نظر حوزوی

تبصره - اعضای حقیقی موضوع بند ۱۰ بنا به پیشنهاد شورای‌ عالی حوزه­‌های علمیه و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حکم رئیس شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی، برای یک دوره ۳ ساله منصوب می‌شوند».

 

 

 

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»