Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@20:07:36 GMT

ساماندهی محل دفع زباله سراوان در دست اجرا است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۶۲۲۱

ساماندهی محل دفع زباله سراوان در دست اجرا است

به گزارش خبرنگار مهر، پویا شهشهانی بعد از ظهر پنجشنبه در نشست مشترک شهرداران استان‌های یزد و گیلان در آستارا با اشاره به اینکه پسماند در گیلان و مازندران به یک بحران تبدیل شده است، اظهار کرد: وضعیت مناسبی برای دفع زباله در این استان‌ها نداریم و مدیریت پسماند گیلان امروز نیاز به بررسی بیشتر دارد.

سید پویا شهشهانی با اشاره به میزان فعالیت‌ در حوزه پسماند شهرستان آستارا، گفت: طراحی محل دفن بهداشتی زباله در آستارا با دریافت اعتبار یک میلیارد تومانی انجام شده و با یک برنامه ریزی و تخصیص اعتبارات مورد نیاز این مکان تجهیز و وضعیت دفع پسماندها بهتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت به صورت جدی پیگیر وضعیت پسماند در استان‌های شمالی است، گفت: خوشبختانه اعتبارات خوبی برای دفع پسماند برای استان های شمالی پیش بینی شده است.

شهشهانی با اشاره به وضعیت دفع زباله سراوان، افزود: از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری، ساماندهی محل دفن زباله سراوان در دست اجرا است و احداث جاده دسترسی، احداث پشته‌های خاکی، تصحیح شیب و پوشش محل دفن، هدایت آب‌های سطحی و احداث ۲۴ حلقه چاه خروج گاز از اهداف مهم این پروژه بوده و با تخصیص اعتبارات وضعیت این منطقه بهبود می یابد.

بازآفرینی فضاهای فرهنگی در یزد 

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری یزد نیز در این نشست با اشاره به بارش سالانه ۵۰ میلیمتر در این استان، اظهار کرد: بحث کمبود آب در یزد یک معضل بسیار جدی بوده و دولت در بحث انتقال آب از سرچشمه زاینده رود عملیات مهمی را انجام داده است.

محمد یارمند با اشاره به احداث چاه‌های با عمق بیش از ۲۰۰ متر در یزد در برای تامین آب، گفت: ۵۰ درصد نیاز کشور در تولیداتی همچون کاشی و سرامیک را استان یزد تامین می کند و این استان برای بازآفرینی فضاهای فرهنگی نیز گام‌های مهمی را در جذب گردشگر برمی‌دارد.

وی با اشاره به فعالیت‌های جریان محور در یزد، گفت: ۷۰۰ هکتار از بافت با ارزش یزد به دلیل بافت بومی، سنتی و اقلیمی ثبت جهانی شده و در زمینه باز آفرینی شهری نیز اقدامات خوب اشتغال محوری انجام شده است.

کد خبر 4772481

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت پسماند آستارا شهرداری آستارا بوشهر یوم الله 13 آبان زلزله شهرکرد راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان تئاتر کودک و نوجوان بیرجند قزوین شیراز هفته وحدت سفر استانی پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۶۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است

صالح کربلایی حسنی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از سایت مدیریت پسماند شهرداری ساوه اظهار کرد: کارگروه محیط زیست شهرستان به مناسبت هفته زمین پاک، به منظور بررسی مصوبه‌های این کارگروه در خصوص پسماند از این سایت بازدید کرد.

وی اضافه کرد: خاکپوشانی و پردازش از مهمترین مصوبه‌های کارگروه‌های استانی و شهرستانی است که هم اکنون در حال انجام و دفن زباله‌ها نیز به صورت بهداشتی در حال انجام است.

کربلایی حسنی با بیان اینکه این اقدامات گام مهمی در تحقق مصوبات است، یادآور شد: دفع محیط زیستی زباله‌ها مهمترین افق اعضای کارگروه محیط زیست شهرستان ساوه برای کاهش آلایندگی و عواقب محیط زیستی است که انتظار می‌رود مجموعه مدیریت شهری شامل شهرداری و شورای اسلامی شهر حمایت‌های خود را از مدیریت پسماند برای تحقق این هدف بیش از گذشته انجام دهند.

وی خاطر نشان کرد: احداث لندفیل (گودال دفن زباله‌های غیر بازیافتی) این طرح هم‌اکنون در دست مشاور برای اتمام طراحی و مراحل مطالعاتی است و انتظار می‌رود اعتبارات مورد نیاز آن از سوی مجموعه مدیریت شهرستان تخصیص و تامین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ساوه همچنین بر مشارکت مردم در تفکیک زباله از مبدا اشاره کرد و افزود: همزمان با از سرگیری فعالیت سایت پردازش، سایت پسماند شهرداری ساوه و تفکیک زباله از مبدا نیز شروع شده تا میزان دفن زباله‌های شهر به حداقل برسد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساوه هم در این ارتباط گفت: سایت پردازش این شهرداری ۱۰ سال پیش با ظرفیت تفکیک ۲۵۰ تُن زباله در روز به بهره‌برداری رسیده، اما به علت نداشتن توجیه اقتصادی فعالیت آن پس از مدتی متوقف شد.

یاسر یعقوب زاده با بیان اینکه زباله دزدی توسط زباله گردها و مافیای آن مهمترین دلیل نداشتن توجیه اقتصدای برای فعالیت سایت پردازش محسوب می‌شود، افزود: این سایت در ۱۰ سال گذشته برای چند بار به پیمانکار واگذار شد، اما مجدد فعالیت‌های آن متوقف ماند.

وی اضافه کرد: در نهایت پارسال با اخذ مجوز از شهرداری و شورای سلامی شهر تفکیک زباله از مبدا تا سایت پردازش را به صورت یک مجموعه با تَرک تشریفات به یک سرمایه‌گذار به مدت سه ماه به صورت آزمایشی واگذار کردیم که فعالیت آن از ابتدای فروردین‌ماه امسال آغاز شده است.

یعقوب زاده میانگین زباله تفکیکی در سایت‌های پردازش کشور را حدود پنج درصد اعلام کرد و گفت: به علت فعالیت زباله گردها در ساوه این میانگین به کمتر از ۲ درصد رسیده که مانعی برای فعالیت شرکت پیمانکار تبدیل شده و انتظار می‌رود مردم برای پیشبرد هرچه بهتر کار در طرح تفکیک زباله از مبدا با این مجموعه همکاری داشته باشند.

وی همچنین در خصوص ساخت لندفیل در سایت پسماند نیز اظهار کرد: مطالعات این طرح هم‌اکنون در دست اقدام است که انتظار داریم پس از تایید و تامین اعتبار عملیات اجرایی آن نیز حدود ۲۵ ماه زمان لازم داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها