Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با سی و سومین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با حضور جمعی از استادان و فعالان رسانه‌ای اقدامات و عملکردهای رسانه‌های کشورهای اسلامی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و در این جلسه مصوب شد که اتحادیه فعالان رسانه‌ای جهان اسلام تشکیل شود تا از این طریق بتوانند فعالیت رسانه‌ای جهان استبداد را خنثی و فعالیت رسانه‌ای جهان اسلام را به دنیا معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، نشست فعالان رسانه‌ای تقریب در هتل آزادی برگزار شد.


در ابتدای این نشست آیت‌الله اراکی - رییس مجمع تقریب مذاهب اسلامی - ضمن تبریک هفته وحدت گفت: ما از منابع دینی خود اینگونه استفاده می‌کنیم که عمده مشکل در گذشته بر پایه رسانه بوده است. ماموریت رسل ابلاغ پیام بود، اگر سخن حق از ابتدا به گوش انسان‌ها می‌رسید بشر به حق می‌گروید و به آن گوش فرا می‌داد. نظام استبدادی هم از ابتدا ضمن تحریف معارف انبیاء به دنبال منع از رسیدن معارف انبیاء به گوش مردم بوده است.
وی ادامه داد: رسانه باید حق را آشکارا جلوه دهد، اگر ادعا کنیم مکتب انبیاء در طول تاریخ با مشکل منع رساندن پیام خود به مردم همراه بوده است می‌توان گفت مشکل اصلی جامعه بشری رسانه بوده است، در حال حاضر هم تحریف و کتمان دو مشکل اساسی بشر به شمار می‌رود، تمام کسانی که منع رسیدن حق به گوش دیگران می‌شوند قطعا تمام لعنت‌ها بر آنها سرازیر می‌شود. کسانی هم که بر ضد این کتمان عمل می‌کنند رحمت خدا بر آنها سرازیر خواهد شد.
آیت‌الله اراکی خاطرنشان کرد: تشکیل اتحادیه فعالان رسانه‌ای می‌تواند در انجام این هویت بزرگ نقش مهمی ایفا کند و ما باید این اتحادیه را تشکیل دهیم تا نیروهای خود را به هم بدهیم و با هم‌افزایی در امکانات، اندیشه‌ها ،تولیدات و تلاش‌ها می‌توان یک رسانه جهانی اثرگذار را پایه‌ریزی کرد.


 
رسانه تنها مانع فروپاشی نظام استکبار بوده است

مقدم‌فر - مسئول ستاد نشر و تبلیغ نامه‌ی مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی - نیز با بیان اینکه به صورت مسلم امروز یک جنگ نامتقارن در دنیا بین رسانه‌های جهان اسلام و رسانه‌های صهیونیستی و جبهه استکبار برقرار است، اظهار داشت: این جنگ نامتقارن است و توانمندی‌های دو طرف یکسان نیست، البته نکاتی در جبهه حق و مقاومت وجود دارد که مزیت و برتری ما را نشان خواهد داد. این جنگ نامحسوس است و نظام سلطه در حالی این جنگ را رقم زدند که نظامی در حال فروپاشی و افول هستند.
وی ادامه داد: آنچه در این فروپاشی، این نظام را نگه داشته، «رسانه» است، آخرین میدان و عرصه رقابت جنگ ما با صهیونیست‌ها و نظام سلطه در عرصه استکبار همین رسانه است، نظام سلطه حدود دو قرن برای رسانه هزینه کرده و رسانه‌هایی با طول عمر ۱۰۰ تا ۱۵۰ ساله در نظام آنها ریشه دارد.
مقدم‌فر تاکید کرد: آنچه به ما برتری و مزیت می‌دهد پیام حق است، سخنی که در جبهه مقاومت و در جهان اسلام وجود دارد پیام حق است، پیام باطل پیامی حباب‌گونه است و دوامی نخواهد داشت، آنچه در این عرصه وجود دارد و باید به آن توجه کرد وحدت است، رسانه‌ها امروز قدرت و ظرفیت بالایی دارند و این در رسانه‌های جهان اسلام وجود دارد اما متاسفانه پراکنده است و باید این اتحاد را شکل داد.
این استاد دانشگاه یادآور شد: وحدت در مکتب اسلام مهم است، در شکل ظاهری هم وقتی با هم ارتباط داشته باشیم حتما دست‌های ما مشتی محکم بر دهان دشمن خواهد بود. به همین منظور اتحادیه فعالان رسانه‌ای جهان اسلام پیشنهاد و شکل گرفت و با همه عزیزان فعال در عرصه رسانه تماس خواهیم گرفت تا به سمت اتحاد واقعی حرکت کنیم.


 
آموزش، تسلط به زبان‌های بین‌المللی و فضای مجازی سه رکن مبارزه با رسانه‌های مستکبر

نصراللهی - رییس دانشکده ارتباطات و مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی - نیز در ادامه این نشست با اشاره به ظرفیت رسانه‌ها در دنیای امروز و اینکه متاسفانه در حال حاضر قدرت بازدارندگی رسانه‌ای در کشورهای اسلامی بسیار ضعیف است، عنوان کرد: اکنون هر فردی می‌تواند یک رسانه باشد، طبق بررسی آماری مصرف رسانه‌ای مردم تغییر پیدا کرده است و چهار ساعت از فعالیت مردم مربوط به فضای مجازی است و سهم رسانه‌های قدیمی چون تلویزیون و رادیو رو به کاهش است.
وی با بیان این مطلب که ابزار اصلی رژیم صهیونیستی رسانه‌ها هستند، خاطرنشان کرد: جنگ نرم با هدف ایجاد اختلاف و درگیری و القای ناکارآمدی جوامع اسلامی از سوی دشمنان در حال طرح‌ریزی است. برای این منظور دو هدف را می‌توان ذکر کرد که فعالان رسانه‌ای جهان اسلام باید آن را اتخاذ کنند، ابتدا جلوگیری از توسعه و فعالیت رسانه‌های غربی و دوم بی‌اثر یا کم‌اثر کردن رسانه‌های دشمنان است. برای این منظور چاره‌ای جز اتخاذ استراتژی بازدارندگی نظامی نداریم.
ریاست دانشکده ارتباطات و مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: استراتژی بازدارندگی مفهوم جدیدی نیست، این مفهوم در جنگ‌های صدر اسلام، زمان یونان باستان و حتی کشورهای آمریکا و شوروی مورد توجه بوده است، اگرچه در حوزه رسانه نمی‌توان همچون حوزه نظامی قوی عمل کنیم اما می‌توانیم دشمنان را از تعرض رسانه‌ای بازداریم و اگر دشمنان رسانه جدید تاسیس کردند، آن را خنثی و نیازهای جوامع امروز را شناسایی کنند، این‌ها پیش‌شرط و تاکتیک راهبرد بازدارندگی است.
نصراللهی با اشاره به سایر پیش شرط‌ها و راه برد بازدارندگی گفت: آگاهی مردم، تعامل مستمر و آگاهانه کشورهای اسلامی و همچنین تامین سریع نیازهای خبری و سرگرمی مردم می‌تواند در این امر مثمر ثمر واقع شود، آموزش، تسلط به زبان‌های بین‌المللی استفاده از ظرفیت فضای مجازی مهم است.
 


 
در رسانه‌های اسلامی نباید وحدت بین مسلمانان یک شعار و تعارف باشد

در ادامه پیمان جبلی - معاون رسانه‌های برون مرزی صدا و سیما - با بیان اینکه هفته وحدت امسال اولین هفته وحدتی است که در چهل سال دوم انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی انقلابی جهانی بود، در عصری که نسخه‌های آمریکا پسند و جهان شمول در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و رسانه‌ای به دنیا تحمیل شده بود این انقلاب شکل گرفت و آمریکا بعد از جنگ جهانی با تمام قدرت خود ابر قدرت جهان بود که ایران این قدرت را شکست.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی بزرگترین چالش برای رویکرد آمریکا بود، انقلابی که در حوزه اندیشه و فکر ثابت کرد اسلام می‌تواند پیشگام و ضد ظلم و پیشرو برای پیشرفت باشد، همچنین انقلاب یک الگو روشن برای مبارزان مسلمان بود که از الگوی مبارزه برخوردار نبودند، متاسفانه رفتار انقلابی از ذهن مسلمانان بیرون رفته بود و تنها فکر چپ و سوسیالیستی در ذهن‌ها جای گرفته بود، اما انقلاب اسلامی نشان داد که این انقلاب تنها مختص ایران نبوده و مربوط به کل جهان است و دوستان و دشمنان جهانی دارد.
معاون رسانه‌های برون مرزی صدا و سیما بیان کرد: در رسانه‌های انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی نباید وحدت بین مسلمانان یک شعار و تعارف باشد، وحدت جهان اسلام باید باور تک‌تک ما باشد، هر حرکتی در رسانه‌های انقلاب نباید ناقض وحدت باشد. اگر دشمنان انقلاب و فطرت بشریت از تمام ابزارهای خود برای شکستن این انقلاب استفاده می‌کنند ما هم باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی افزود: برجسته‌سازی از چهره‌ها، افراد، رسانه‌ها و جریان‌های ضدسلطه اعم از مسلمان و غیرمسلمان یک ضرورت است. ما با یک بستر جهانی روبه‌رو هستیم که افسار آن در دست ما نیست، مالکیت شبکه‌های اجتماعی با بیش از چند میلیون عضو در جهان یک چالش بزرگ است، برای مقابله با رسانه‌های استکبار باید با تمام توان مبارزه کرد و از تمام توان جهانی خود برای مقابله با این جریان استبدادی رسانه‌ای استفاده کرد.


 
در جنگ رسانه‌ای امروز نیازمند همکاری رسانه‌ای هستیم

پیتر اندرسون - فعال و کارشناس رسانه‌ای - در ادامه این نشست با بیان اینکه ما وظایف متعددی در مقابل رسانه‌های استبداد داریم اظهار کرد: ما باید مخالف امپریالیسم و صهیونیست باشیم، باید تخریب را در دستور کار خود داشته باشیم، کارهای اخلاقی را باید انجام داد و در مقابل با افراد غیراخلاقی چون ترامپ و نتانیاهو باید مقابله کرد، در حقیقت باید این افراد را تشخیص دهیم و قدرت اخلاقی داشته باشیم و در مقابل صهیونیست و امپریالیستی بایستیم.

وی گفت : مخالفت با صهیونیست خیلی منطقی است و باید از نظر مقاومت این ساز و کار را برای خود فراهم کنیم، آنها به دنبال این هستند که مقاومت ما را ضعیف کنند، اگر امروز بخواهیم ایران، لبنان و مقاومت فلسطین را حمایت کنیم دشواری‌های زیادی به وجود می‌آید اما نباید در این جبهه ضعیف عمل کنیم.
این فعال و کارشناس رسانه‌ای در پایان گفت: در جنگ رسانه‌ای ما به همکاران خو نیاز داریم تا بتوانیم با هم کار کنیم. امیدواریم در شبکه‌های که ایجاد می‌کنیم در امر وحدت و مقاومت موفق باشیم.
در پایان این نشست با حضور آیت‌الله اراکی و جمعی از استادان رسانه‌های داخلی و خارجی تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته وحدت کنفرانس وحدت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیتر استانو روز جمعه در نشست با خبرنگاران در بروکسل گفت: من فقط می‌توانم آنچه را که بارها اعلام کرده‌ایم تکرار کنم. سپاه پاسداران و اعضای آن تمام توسط اتحادیه اروپا تحریم شده و نماینده عالی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) نیز درباره (موانع) شناسایی این سازمان به‌عنوان نهاد تروریستی توضیح داده است.

وی عنوان کرد که نام سپاه پاسداران زمانی ممکن است در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی اضافه شود که یک دادگاه اروپایی تصمیم مرتبطی را در این زمینه اتخاذ کند. اتفاقی که به گفته این مقام اروپایی تاکنون رخ نداده است.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

در انگلیس مقام‌های این کشور اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. بر اساس گزارش‌ها دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس هم به تازگی در سفر به سرزمین‌های اشغالی آب پاکی را روی دوست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ریخت و اعلام کرد که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

در اروپا هم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اعلام کرده است که چنین اقدامی بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست. جوسپ بورل هفته پیش در نشست با خبرنگاران گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

به گزارش آنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان پیشتر در گفت‌وگو با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد رسمی و حاکمیتی است که نقش مهم و حیاتی در تامین امنیت ملی ایران و منطقه، به خصوص در مبارزه با تروریسم داشته و دارد.

وی به آن دسته از مقام‌های اروپایی که خواستار شناسایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی هستند گفت: آنها باید به تبعات منفی این رفتار احساسی خود بر اروپا بیندیشند و بر مسیر دیپلماسی، تعامل سازنده و عقلانیت تمرکز کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطر نشان کرد: ضرورت دارد در دنیای دیپلماسی به امنیت متقابل احترام گذاشته شود و به جای پیروی از زبان تهدید و اقدامات غیردوستانه، افزایش اعتماد متقابل در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • کارگر خالق و محور در امر تولید است
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود
  • مرتضی اشراقی در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» چه گفت؟!
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود /یک مورخ باید شجاع باشد و از پروپاگاندای رسانه‌ای نترسد
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند