Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یازدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور و ششمین نمایشگاه بین‌المللی بورس بانک، بیمه و خصوصی‌سازی با عنوان تجاری کیش اینوکس ایران، با حضور هیات های دیپلماتیک بیش از 15 کشور جهان، 27 آبان در کیش گشایش می یابد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مطقه آزاد کیش، نمایشگاه اینوکس کیش با هدف رونق تولید و شکوفایی اقتصاد ملی و حضور هیات های دیپلماتیک بیش از 15 کشور جهان با پوشش خبری گسترده بیش از 150 خبرنگار داخلی و خارجی از 27 تا 30 آبان در مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برگزاری 37 نشست و همایش تخصصی داخلی و بین المللی، حضور نخبگان اقتصادی کشور، حضور بیش از 20 سخنران کلیدی و بلند پایه از کشورهای مختلف در پنلها و نشستهای تخصصی، حضور بیش از 70 سخنران کلیدی بلند پایه داخلی، تبدیل جزیره کیش به مرکز توجه بازار سرمایه کشور در طی روزهای برگزاری رویداد و برنامه ریزی جهت برگزاری بیش از 300 ملاقات تجاری بین مشارکت کنندگان در بزرگترین رویداد اقتصادی،حضور 40 مشارکت کننده بین المللی از 25 کشور و 260 مشارکت کننده داخلی کشور از ویژگیهای عمده و شاخص این رویداد بین المللی است.
نمایشگاه کیش اینوکس 2019، درفضایی به مساحت21 هزارمتر مربع از سوی شرکت بهاران تدبیر کیش با همکاری شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و در طول مدت 4 روز از ساعت 17 تا 22 برپا می شود که فرصتی ارزشمند برای معرفی ظرفیت های گردشگری، تجاری، سرمایه گذاری و صنعتی جزیره کیش خواهد بود.
همچنین شرکت کنندگان می توانند به منظور بهره گیری از همایش ها و نشست های تخصصی مربوط به این نمایشگاه از ساعت 9 و 30 دقیقه تا 14 و 30 دقیقه در مرکز همایش های بین المللی حضور یابند.
از جمله محورهای تخصصی کیش اینوکس 2019 را می توان، موضوعاتی چون نقش بازار سرمایه در رونق تولید، هدایت نقدینگیهای سرگردان به سمت تولید، رشد اقتصاد دانش بنیان و تقویت توانمندیهای ملی، معرفی فرصتهای سرمایه گذاری کشور در حوزه های استراتژیک، معرفی ابزار ها و روشهای نوین تامین مالی ،نقش صنعت بیمه در توسعه اقتصادی کشور ،گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه و همجوار و کشورهای دوست، توسعه سرمایهگذاری و کارآفرینی در مناطق آزاد، دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه گذاری خارجی درابعاد منطقه ای و جهانی را نام برد.
گفتنی است برگزاری این رویداد مهم اقتصادی می تواند در گسترش تعاملات اقتصادی بین المللی و سیاست های ابلاغی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در زمینه جذب سرمایه گذاری های خارجی، دستاوردهای قابل توجهی را به همراه داشته و نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور ایفا کند.
شایان ذکر است علاقمندان به شرکت در همایشها و نشستهای تخصصی رویداد کیش اینوکس 2019 و همچنین کارگاههای آموزشی این رویداد می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت WWW.KISHINVEX.IR مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۷۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، خمیس آبادی در نشست کمیته فنی شتر کشور در بافق گفت: اولین کنفرانس بین المللی شتر در آبان ماه ۱۴۰۳ که سال جهانی شتر است، در ایستگاه تحقیق و توسعه شتر تک کوهانه کشور، وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور برگزار خواهد شد. 

وی افزود: نشست هماهنگی برگزاری این کنفرانس، به میزبانی فرمانداری بافق برگزار و برای تدوین برنامه‌های آن برنامه ریزی شد چراکه این کنفرانس نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان بافق خواهد شد. 

خمیس آبادی بیان کرد: استان یزد از نظر تعداد نفرات شتر، سومین استان کشور ولی از نظرتحقیقات و مطالعات فناورانه و کاربردی انجام شده، جایگاه استان یزد در کشور برتر است.

وی ادامه داد: در سند یزد نوین که برنامه دولت سیزدهم در استان یزد است، قرار است تعداد نفرات شتر از حدود ۱۵ هزار نفر به ۳۰ هزار نفر در بازه زمانی پنج ساله و براساس پهنه‌های موجود در استان، افزایش پیدا کند و فعالیت‌های جمعی و نیاز‌های فناورانه آن به نتیجه برسد.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور گفت: در راستای توسعه تحقیقات شتر یکی از محورها، موضوع سامانه بهره وری شتر است که طرح تحقیقاتی آن در چندسال اخیر انجام شد و خروجی این طرح، نرم افزار ساربانیار است که توانسته ایم با این نرم افزار تمامی شتر‌ها و شترداران، را ردیابی کنیم. 

وی، افزود: این نرم افزار باعث می‌شود که شتر‌ها رصد شوند و درصورت خطر و خارج از حوزه چرای خود، نرم افزار اخطار می‌دهد و علاوه بر این، وضعیت تولیدمثلی شتر، تغذیه، وزن شتر و... از طریق این نرم افزار مشخص می‌شود و می‌توان مدیریت تغذیه و بهداشت و... شتر را توسعه داد.

خمیس آبادی بیان داشت: سالیانه در استان یزد حدود ۸۰۰ تن گوشت شتر تولید می‌شود که قرار است طبق سند یزد نوین، این میزان ۲ برابر شود. 

وی گفت: شهرستان بافق دارای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شتر است که حدود ۵۰۰ نفر بهره بردار در این حوزه فعالیت دارند.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور بیان کرد: پهنه ۵۰ هکتاری برای بحث تخصصی و صنعتی کردن پرورش شتر در نظر گرفته شده است که برای واگذاری در حال اقدام است.

دیگر خبرها

  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد
  • مهاباد میزبان دو رویداد مهم ورزشی کشور در ماه جاری
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • حضور تولید کنندگان بوشهری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • بافق، میزبان اولین کنگره بین المللی شتر در کشور
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد