Web Analytics Made Easy - Statcounter

از آغاز مرمت و بازسازی سر درب دوم ارگ تاریخی سنگان این شهرستان خبر داد و گفت: : این عملیات مرمتی با اعتباری بیش از ۲۵۰ میلیون ریال، توسط مرمت گران اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در حال انجام است.

«کاظم کامیاب» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد از آغاز مرمت و بازسازی سردرب دوم ارگ تاریخی سنگان این شهرستان خبر داد و گفت:در این مرحله از مرمت و بازسازی با مشارکت دهیاری و شورای اسلامی روستای سنگان آغاز و آوار برداری سقف، سبک سازی، استحکام بخشی، بام سازی، تراش و کاهگل کشی سردرب ارگ، اجرای طاق و کاهگل کشی زیر طاق ورودی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رشتخوار ادامه داد: این عملیات مرمتی با اعتباری بیش از ۲۵۰ میلیون ریال توسط مرمت گران اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی در حال انجام است.

 

کامیاب با اشاره به اینکه مدت زمان اتمام مرمت و بازسازی سردرب دومین ارگ تاریخی بیش از یک ماه به طول خواهد انجامید، اظهار کرد: سردرب اول این ارگ تاریخی نیز در سال ۹۶ توسط دهیاری و میراث فرهنگی رشتخوار مرمت و بازسازی شده است.

 

وی درباره اهداف مرمت و بازسازی سردرب دوم این مجموعه تاریخی گفت: علاوه بر مرمت و حفظ این اثر ارزشمند تاریخی، استفاده از فضای بین دو سردرب این مجموعه تاریخی به عنوان یک مسیر گردشگری در روستا است.

 

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رشتخوار افزود: اجرای سنگ فرش و نماسازی فضای بین دو سردرب ارگ از برنامه های مرمتی آینده این مسیر است.

 

کامیاب با اشاره به اینکه این بنای تاریخی مربوط به دوره صفوی است، اظهار کرد: روستای تاریخی سنگان در ۲۳ کیلومتری محور اصلی رشتخوار به تربت حیدریه واقع شده است و ارگ تاریخی سنگان در مرکز روستا سنگان با مساحت بیش از ۳ هکتار دارای بارویی است که هشت و نیم متر ارتفاع دارد و ۱۴ برج و طبقه با ارتفاع ۹ متر آن را احاطه کرده است.

 

وی اظهارداشت:روستای سنگان از جمله روستاهای تاریخی شهرستان رشتخوار است که با ثبت ۴ اثر تاریخی در فهرست آثار ملی شامل مزار شاه سنجان، آرمگاه امام قلی، مسجد تاریخی سنگان و پل سالار و ۳ اثر در نوبت ثبت این روستا با نام حمام عیسی خان، آب انبار سنگان و محوطه تاریخی کوه درب قلعه به روستاهای هدف گردشگری شهرستان رشتخوار تبدیل شده است.

 

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رشتخوار گفت:سنگان رشتخوار علاوه بر جاذبه های تاریخی، ۳ جاذبه گردشگری دیگر را نیزدر دل خود جای داده است، تفرجگاه کوه سنگ، تفرجگاه سیه دره و غار کافر دوغ در شمال این روستا و فعال بودن ۳۰ کارگاه فرت بافی در آن باعث شده روستای سنگان به عنوان یکی از روستاهای هدف گردشگری جایگاه ویژه و ممتازی در سطح استان داشته باشد.

 

شایان ذکر است شهرستان رشتخوار هم کنون دارای ۲۷۰ اثر تاریخی و گردشگری است که تاکنون ۲۱ اثر آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و ۱۲ اثر دیگر آن در حال ثبت است.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت مسجد هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد اصفهان شیراز اردبیل کنفرانس وحدت اسلامی هفته کتاب و کتابخوانی رشتخوار مرمت آثار تاریخی آثار تاریخی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین همدان، محسن معصوم‌علیزاده اظهار داشت: با توجه به رشد گردشگری و توسعه زیرساخت ها در شهرستان ملایر مانند پروژه خوب جهان کوچک و تبلیغ خوب صنایع دستی، این دیار، به سرعت تبدیل به مقصد جذاب گردشگری خواهد شد. 

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، افزود: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است و سعی بر آن داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها باشیم.
فرماندار شهرستان ملایر نیز در این دیدار گفت: ملایر با ظرفیت خود می تواند باعث رونق اقتصادی غرب کشور باشد 

سلمان اسماعیلی، معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر با اشاره به اینکه ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امورگردشگری باعث رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی سازی امور می شود، بیان کرد: ملایر با پتانسیل بالای خود و دو نشان بین المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور بوده و در اطلس سرمایه گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد، عرضه صنایع دستی ملایر خواهد بود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایردر ادامه گفت: در کنار این اقدام تقویت آنلاین فروشگاه ها  در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

فرماندار شهرستان ملایر در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی ورد به صورت رسمی باشیم.

دیگر خبرها

  • سیلاب وارد بخش سنگان شهرستان خواف شد
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه