Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@22:59:35 GMT

بیشترین آمار اشتغال متعلق به کدام بخش است؟

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۹۹۹۶

بیشترین آمار اشتغال متعلق به کدام بخش است؟

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار بیشترین اشتغال ایجاد شده در سال جاری را متعلق به بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی دانست و گفت: ۳۸ درصد اشتغال جدید، اشتغال رسمی و مابقی غیر رسمی بوده است.

به گزارش «تابناک»، عیسی منصوری در گفتگو با ایسنا، در ارزیابی آمار اشتغال ایجاد شده در سال جاری گفت: ارزیابی‌های ما نشان می‌دهد که در سال گذشته ریزش قابل توجهی در حوزه اشتغال داشتیم و فعالان کسب و کار به دلیل افزایش نرخ ارز با یک تاخیر فازی مواجه شده و به تدریج خود را در فضای جدید پیدا کردند، به همین دلیل تا حدودی بازگشت به کار از سوی بنگاه‌های خرد و کوچک را شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این مساله کمک کرد تا نرخ اشتغال مقداری بالا برود و اشتغال جدیدی ایجاد شود در حالی که سال گذشته در بخش صنعت ریزش نیرو داشتیم و نه تنها شغل جدیدی به صورت آماری به وجود نیامد بلکه چند ده هزار نیرو هم دچار ریزش شدند.

بیشترین ایجاد اشتغال در سال گذشته متعلق به بخش خدمات
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار در پاسخ به این پرسش که بیشترین میزان اشتغال در سال جاری متعلق به کدام بخش بوده است؟ گفت: برخلاف روند سال گذشته که بیشترین اشتغال در بخش خدمات بود امسال در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات ایجاد اشتغال را شاهد بودیم که بخش عمده‌ای از این اشتغال به دلیل بازگشت به کار بنگاه‌های خرد و کوچک بود که موجب شد ریزش سال گذشته حتی در بنگاه‌های متوسط نیز جبران شود.

منصوری درباره دلیل بازگشت به کار بنگاه‌های خرد و کوچک گفت: با بالا رفتن قیمت محصولات، کسب و کار و تولید به صرفه شد. آن تغییر فازی که در بنگاه‌ها به وجود آمد به این دلیل بود که وقتی قیمت مواد اولیه بالا رفت به دلیل نبود نقدینگی بنگاه‌ها به سختی افتادند، ولی بعد از کمی خود را مجددا تطبیق داده و به کار بازگشتند.
تنها ۳۸ درصد اشتغال ایجاد شده رسمی است.

به گفته وی با توجه به اینکه در سال گذشته رشد اقتصادی منفی بوده، اما حدود ۸۴۰ هزار شغل جدید ایجاد شده که این امر نشان می‌دهد سیاست‌های ما در این سال‌ها درست بوده است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیرکار با بیان اینکه این تجربه در فاصله سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ هم تکرار شد، گفت: با وجود آنکه بر اساس گزارش مرکز آمار ایران اشتغال قابل توجهی ظرف یکسال منجر به تابستان سال ۹۸ داشتیم، ولی برابر آمار‌ها ۳۸ درصد این اشتغال رسمی و بیش از ۶۰ درصد غیر رسمی بوده که نشان می‌دهد اشتغال ایجاد شده کیفیت و پایداری لازم را ندارد.

به گزارش ایسنا، مرکز آمار ایران آخرین گزارشی که اخیرا مرکز آمار ایران از وضعیت اشتغال و بیکاری منتشر کرد، نشان داد که نرخ بیکاری در پایان تابستان سال جاری کاهش یافته و به ۱۰.۵ درصد رسیده است. براساس این گزارش نسبت به تابستان سال گذشته حدود ۸۴۴ هزار نفر بر تعداد شاغلان افزوده و ۴۵۵ هزار نفر از بیکاران کاسته شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: رسول دانیال زاده قیمت بنزین حسن حیدری آنفولانزا غزه بولیوی اعتراضات کویت فردو خانه پدری آلودگی هوا وزارت کار اشتغال کارآفرینی توسعه کارآفرینی آمار اشتغال صنعت خدمات رسول دانیال زاده قیمت بنزین حسن حیدری آنفولانزا غزه بولیوی اعتراضات کویت فردو خانه پدری آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»

 اختصاص کد تعرفه ملی برای انواع محصولات صنایع دستی، تدقیق در احصای آمار صادرات این محصول را به دنبال دارد و موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و هدف گذاری‌ها در حوزه صادرات صنایع دستی می‌شود.

با توجه به آمار بالای صادرات گیوه به ویژه از مناطق غربی کشور و با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی،‌ کد تعرفه اختصاصی با شرح «گیوه با رویه و زیره از جنس منسوج» در کتاب مقررات صادرات و واردات سال ۱۴۰۳ ایجاد شد.

صادرکنندگان از این پس،‌ می‌تواندد کالای مذکور را با کد تعرفه اختصاصی آن در گمرک اظهار کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • کدام شهرهای خوزستان بیشترین بارندگی را داشتند؟
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • بیشترین بارش‌های شبانه‌روز گذشته در کدام مناطق کرمان بود؟
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی