Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شهرستان بروجن گفت: بزرگان و ریش سفیدان با احیاء سنت های اصیل ایرانی اسلامی، زمینه را برای حذف آداب و رسوم غلط از مجالس عزاداری فراهم کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام علیرضا هراتی مطلق امام جمعه بروجن در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز، اظهار داشت: متأسفانه برخی آداب مجالس عزاداری امروزه از مسیر اصلی و اسلامی خود خارج شده و نه تنها تکریم اموات نیست، بلکه مصیبت ‌های دیگر را بر مصیبت زده تحمیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از تاج گل های طبیعی با قیمت های میلیونی و پهن کردن سفره های پرزرق و برق را از جمله سنت های ناصحیح در مجالس عزاداری عنوان و گفت: لازم است با همراهی و مشارکت مردم و متنفذین، سنت های غلط و اشتباه را تغییر و سنت های صحیح را ترویج کرد.

حجت الاسلام هراتی مطلق با بیان اینکه مهمان نوازی جز جدایی ناپذیر زندگی اقوام ایرانی در نقاط مختلف کشور می باشد، افزود: افزون بر صرف هزینه ‌های سنگین برای خرید قبر و تهیه وسایل کفن و دفن، مصیبت زده باید پذیرای افرادی باشد که برای تسلای خاطر وارد شده که تحمیل این هزینه از نظر آموزه ‌های اسلام امری ناپسند و سنتی غیرعقلانی است.

امام جمعه بروجن استفاده از سنگ های زینتی و تشریفاتی در سنگ قبور اموات را دیگر سنت ناپسندیده و غلطی عنوان کرد که متأسفانه کاربردی جز تجمل گرایی و اسراف ندارد.

وی گفت: مناسب است صاحبان عزا هزینه های اضافی را صرف امور خیریه و مستمندان و رفع حاجت نیازمندان و درماندگان و کارهای خیر هم چون تهیه جهیزیه برای افراد بی بضاعت و... نمایند.

حجت الاسلام هراتی مطلق اضافه کرد: تاکنون و با حضور مردم بسیاری از رویه های ناصحیح در امورات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و... اصلاح شده و لازم است در این خصوص هم با ورود بزرگان و ریش سفیدان، زمینه برای حذف آداب و رسوم غلط فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

علیرغم اینکه آمریکا اخیرا بسته اعطای کمک های بی سابقه به اوکراین را تصویب کرد، اما مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ژستی نمایشی مدعی شد که آمریکا برای تقویت توان دفاعی کی‌‎یف تلاش بیشتری نمی کند.

به گزارش مشرق، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • پرسپولیس چه زیبا باخت/ برد آلومینیوم اراک در تاریخ فوتبال کم‌نظیر بود
  • جذب دانشجویان توسط صاحبان صنایع از طریق سامانه سیب
  • درس بزرگ اراکی‌ها به فوتبال ایران
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!