Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@16:42:01 GMT

آزمایش موفقیت آمیز اختراع ایرانی در کشور عمان

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۰۳۸۹۵

آزمایش موفقیت آمیز اختراع ایرانی در کشور عمان

آفتاب‌‌نیوز :

سید سلطان حسینی امین اظهار کرد: اختراع مورد نظر، دستگاه جدا کننده برق کثیف از برق مصرفی است که این امر منجر به کاهش مستقیم هزینه نهایی می شود.

وی افزود: معتقدیم ضمن ابقای صادرات به روش سنتی و بر پایه صدور محصول به شیوه رایج و عمدتا خام، به سمت صادرات ابداع های علمی و تولیدات انحصاری - اختراعی که ارزش افزوده ی قابل توجهی به همراه دارند حرکت کنیم که رونمایی از اختراع مخترع ایرانی توسط کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اهواز در کشور عمان و استقبال قابل قبول کارآفرینان آن کشور، گام اول کمیسیون در این زمینه است که در آینده نزدیک، در چند کشور دیگر همسایه نیز به نمایش گذاشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی امین با بیان اینکه ما همواره در کمیسیون کشاورزی لزوم بکارگیری علوم و فنون در همه مراحل تولید بمنظور کاهش هزینه ها، به صرفه تر شدن تولید و تاثیر آن بر قیمت تمام شده محصولات را مورد تاکید قرار داده ایم، تصریح کرد: در همین راستا کمیته تکنولوژی های نوین که متشکل از متخصصان برجسته است را در این کمیسیون ایجاد کردیم.

نایب رئیس اول اتاق بازرگانی اهواز ادامه داد: این کمیته با محوریت علوم و فنون و دست آوردهای جدید تکنولوژی کار خود را با برنامه ریزی و تعیین محورهای مورد نظر آغاز و یکی از اولویت های خود را بر شناسایی، دعوت و حمایت از مخترعان و نوآورانی که می توانند در جهش اقتصادی و تولیدی حرفی برای گفتن داشته باشند قرار داد که معرفی محمد اخترشناس، مخترع این تکنولوژی به کشور عمان یکی از این اقدامات است.

رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اهواز ضمن تاکید بر حمایت همه جانبه از مخترعان و نوآوران، در تشریح سفر اخیر خود به کشور عمان و تست دستگاه جداکننده برق کثیف، گفت: جلسات مختلفی با فعالان اقتصادی بویژه صاحبان صنایع کشور عمان برگزار کردیم و مخترع این دستگاه بصورت تخصصی مزایای آن را تشریح کرد.

وی عنوان کرد: پس از آزمایش موفقیت آمیز این دستگاه بر روی کنتور برق چند کارخانه بزرگ در کشور عمان و جلب رضایت شرکت های بزرگ، توافق های اولیه جهت صادرات این محصول انجام‌ شد.

حسینی امین اشاره کرد: ما معتقد هستیم که تکیه بر صادرات تکنولوژی یکی از راه های برون رفت از شرایط سخت اقتصادی موجود است که اتاق بازرگانی و کمیسیون کشاورزی اهواز، حمایت از همه فعالان این عرصه را در دستور کار خود قرار داده و آمادگی همکاری با دیگر مخترعان را نیز دارد.

این فعال اقتصادی و عضو اتاق بازرگانی ایران با مخاطب قرار دادن اتاق ایران بعنوان مرجع و پارلمان بخش خصوصی، گفت: کمیته های ما در کمیسیون کشاورزی به هیچ عنوان تزیینی یا کم کار نیستند، بلکه سعی بر این است که با گرد هم آوردن بهترین و برجسته ترین متخصصان و صاحبنظران و اصحاب ایده شاهد نتایج مثبتی در تجمع های علمی و کاربردی باشیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دستگاه برق مصرفی کمیسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی

تحلیلگران و کارشناسان نظامی در غرب تاکید دارند که پهپادهای ایرانی کارآمدی خود را در میدان‌های واقعی اثبات کرده‌اند و به همین دلیل با استقبال کشورهای زیادی روبه‌رو شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پایگاه تحلیلی نظامی «Breaking Defense» در گزارشی به ارزیابی یکی از پیامدهای جهانی عملیات موشکی پهپادی «وعده صادق» پرداخته و آورده است باوجود همکاری و مقابله گسترده چند کشور در کنار اسرائیل با تسلیحات پرتاب شده تهران اما علاقه جهانی به پهپادهای ایرانی رو به کاهش نیست و تحلیلگران می‌گویند بازار پراشتیاقی در سراسر جهان برای دسترسی و خرید پهپادهای به نسبت ارزان و کارآمد ایران وجود دارد.

نویسنده گزارش تصریح کرد: شاید اسرائیل و متحدانش توانسته باشند با تعداد زیادی از ۳۰۰ پهپاد و موشکی که ایران در حمله بی‌سابقه خود به اسرائیل پرتاب کرد، مقابله کنند اما به نظر کارشناسان این امر مشتریان پرنده‌های بدون سرنشین تهران را منصرف نکرده است.

«فابیان هینز» پژوهشگر دفاعی و نظامی در مؤسسه بین المللی مطالعات استراتژیک، معتقد است: بیشتر کشورهایی که به پهپادهای ایرانی علاقه مند هستند، می‌خواهند از آنها در مقابل دشمنان توانمندی همچون آمریکا و اسرائیل استفاده کنند. برای این کشورها قابلیت‌های دشمنان پیشرفته همچون ایالات متحده در رهگیری این تسلیحات چندان نگران کننده نیست. پهپادهای تهاجمی ایرانی کارایی خود را به خوبی اثبات کرده‌اند.

«ساموئل بندت» کارشناس هوش مصنوعی و سیستم‌های بدون سرنشین در اندیشکده CNA در واشنگتن نیز عنوان داشت که مخالفت‌های اسرائیل هم بر بازار فروش ایران به‌ویژه به کشورهایی که به دنبال اتخاذ رویکرد سیاسی و نظامی مستقل از غرب هستند، تأثیر نخواهد گذاشت.

این گزارش با بیان جزئیاتی از تعداد و نوع پهپادها و موشک‌های مورد استفاده ایران در «وعده صادق» مدعی شد که ایران ۱۷۰ پهپاد شاهد ۱۳۱ و شاهد ۱۳۶ را در کنار بیش از ۳۰ موشک کروز و بیشتر از ۱۲۰ موشک بالستیک به سمت اهدافی در اسرائیل شلیک کرد. طبق این تحلیل، در سال‌های اخیر خانواده پهپادهای شاهد به دلیل استفاده موفق در چند سناریوی عملیاتی توجه گسترده‌ای را در جهان به خود جلب کرده‌اند که مهمترین محل نمایش آن‌ها در اوکراین بوده است.

«ژان مارک ریکلی» رئیس بخش ارزیابی ریسک‌های جهانی و نوظهور در مرکز سیاست‌های امنیتی ژنو هم به Breaking Defence مدعی شد: اوکراین ویترین قدرتمندی را برای پهپاد شاهد ارائه کرد ضمن آنکه حتی اگر این پهپادها در حمله به اسرائیل شکست خورده باشند، آنها اثبات کردند که هزینه قابل توجهی را به طرف مقابل تحمیل می‌کنند.

وی تصریح کرد: استفاده از موشک‌های گران‌قیمت برای نابودی این پهپادهای ارزان هزینه زیادی را به بار می‌آورد مهمتر آنکه توانمندی‌های مدافع را از بین می‌برد. در مورد اسرائیل هم انهدام پهپادها هزینه‌ای بیشتر از پهپادها را در بر داشت.

ریکلی با بیان اینکه محاسبه فوق، پهپادهای ایران را برای بسیاری از خریداران بین المللی جذاب کرده است، افزود: بازار بالقوه ایران شامل کشورهایی می‌شوند که از سوی غرب تحریم شده‌اند یا هراسی از تحریم آن‌ها ندارند و مایل هم نیستند شرایط غربی‌ها هنگام فروش تسلیحات را بپذیرند.

طبق این گزارش، علاقه به خرید پهپادهای ایرانی حتی پس از بحث‌ها و انکارهای فراوان در مورد استفاده روسیه از این پرنده‌ها علیه اوکراین بیشتر هم شد. چند ماه بعد از آن یک مقام ارشد ایرانی اعلام کرد که ۲۲ کشور به خرید پهپادهای ساخت ایران ابراز علاقه کرده‌اند. «یوآو گالانت» وزیر دفاع اسرائیل هم در ماه فوریه مدعی شد که ۵۰ کشور در حال مذاکره با تهران برای خرید موشک و پهپادهای این کشور هستند.

حتی یکی از کارشناسان «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» هم عنوان داشت که «اکنون پهپادهای ایرانی در چهار قاره آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکای جنوبی در میدان عملیات حضور دارند.»

این گزارش در زمینه رقبای ایران در بازار پهپادها نیز آورده است: تحلیلگران پهپادهای ایرانی را راه حلی کم هزینه‌تر می‌دانند. … با اینکه چین در صدر صادرات حوزه پهپاد قرار دارد اما کارشناسان می‌گویند که ایران فراتر از پکن است و رقبای اندکی هم در بازار خاص خود دارد.

هینز در این رابطه تاکید کرد که ایران در رده پهپادهای برد بلند، جنگی و انتحاری کارآمدی اثبات شده‌ای دارد. ضمن آنکه در واقعیت هم شرکت‌های چندانی در این بازار مطرح هستند.

طبق تحلیل فوق، وقتی بسیاری از کارشناسان برای نخستین بار با گزارش‌هایی در مورد وابستگی روسیه به پهپادهای ایران برخورد کردند، شگفت‌زده شدند.

کد خبر 751008

دیگر خبرها

  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • رزرو هتل در مسقط برای سه روز
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی