Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@01:00:27 GMT

مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صمت

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۰۴۲۰۶

مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صمت

آفتاب‌‌نیوز :

حسین مدرس خیابانی- قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) در امور بازرگانی-، در رابطه با جزئیات اظهارات وزیر صنعت مبنی بر "ممنوعیت افزایش قیمت هرگونه کالا به بهانه افزایش قیمت بنزین و باطل شدن مجوزهای افزایش قیمت پیشین" اظهار کرد: امروز (جمعه) جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم بازار از ساعت ۱۴ تا ۱۶ به دستور شخص وزیر صنعت، معدن و تجارت و با حضور همه اعضای ستاد تنظیم بازار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که در دستور کار ستاد تنظیم بازار قرار گرفت، مراقبت از تاثیر نگذاشتن افزایش نرخ بنزین بر قیمت کالاها بود.

دلیلی برای گرانی وجود ندارد

وی افزود: با توجه به اینکه نرخ کالا عمدتا تاثیرپذیر از حمل‌ونقل بوده و حمل‌ونقل نیز با گازوئیل بوده و در این بحث افزایش قیمت‌ها، به هیچ وجه افزایش قیمت گازوئیل مطرح نیست؛ بنابراین افزایش قیمت کالاها نباید رخ دهد. اما لازم است که مراقبت‌هایی صورت گیرد تا افزایش قیمت و سوءاستفاده‌هایی در مبادی تولید، مبادی عرضه و حتی فروشگاه‌ها، از دو جنبه مهم افزایش قیمت‌ها و احتکار صورت نگیرد.

در صورت نیاز ذخایر استراتژیک را وارد بازار می‌کنیم

این مقام مسئول ضمن تاکید بر اینکه در این شرایط برخی احساس می‌کنند می‌توانند کالاها را نگه داشته و پس از مدتی با قیمت بیشتر بفروشند گفت: نقطه قوت این طرح زمان اجراست. خوشبختانه زمانی این طرح اجرا شده است که ما به لحاظ تامین کالاهای اساسی و استراتژیک در بالاترین نقطه هستیم. علاوه براین مصرف عادی کشور و سطح ذخایر نیز ازسطح قابل قبولی برخوردار است و هر زمان که احساس کنیم نیاز به ذخایر داریم، آن‌ها را وارد بازار می‌کنیم.

مردم هرگونه گران‌فروشی را به شماره ۱۲۴ اعلام کنند

قائم مقام وزیر صمت خاطرنشان کرد: در این طرح نیز قرار شده است که ستادهای تنظیم بازار استان‌ها به‌طور روزانه تشکیل شده و کالاها به‌ویژه ۱۰۰ قلم کالای اساسی را رصد کنند. البته قیمت این ۱۰۰ قلم کالا روزانه در سامانه آپ مرتبا رصد شده و همچنین امکان شکایت نیز همان‌جا وجود دارد و مردم می‌توانند هرگونه افزایش قیمت رابه سامانه ۱۲۴ اعلام کنند.

قیمت حمل و نقل کالاها افزایش نمی‌یابد

مدرس خیابانی ادامه داد: تقسیم نقشی نیز بین همه سازمان‌ها و دستگاه‌ها صورت گرفته است. با توجه به اینکه فرماندهی این موضوع نیز با وزارت کشور است، قرار شده است که وزارت راه‌و شهرسازی نیز حتما ورود کرده و اعلام کند که افزایش کرایه هم وجود ندارد و حمل‌ونقل کالاها نیز مشمول افزایش قیمت نخواهد شد. در رابطه با کرایه‌های حمل‌و نقل مسافری نیز طبق آمارهای ارائه شده توسط وزارت کشور و وزارت راه‌وشهرسازی، در همه حوزه‌ها همچون سرویس مدارس، آژانس‌ها، وانت‌بارها و حتی تاکسی‌های اینترنتی تدابیر لازم اندیشده شده است. همچنین قرار شد که وزارت کشاورزی اطلاعیه‌ای در رابطه با تامین و تولید کالاهای اساسی منتشر کند.

قیمت کالاها افزایش نمی‌یابد

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با تاکید بر نقش اصناف در این رابطه گفت: امروز اعضای اتاق اصناف ایران و تهران در جلسه حضور داشتند و حتی با نمایندگان فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم صحبت شد تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای از بابت فراوانی کالاها به مردم اطمیان خاطر بدهند؛ ضمن اینکه تغییر قیمتی هم در کالاها رخ نخواهد داد. سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگانی نیز اطلاعیه‌ای صادر کرده که افزایش قیمت هرگونه کالا و خدمات ممنوع بوده و به شدت نیز با گران‌فروشان خواهد شد.

ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده مشمول بنزین یارانه‌ای می‌شود

وی در پایان تصریح کرد: قرار شده است مهلت تمدیدی برای ناوگان فرسوده نیز صادر شود. در واقع به دلیل اینکه به خودروهای فرسوده کارت سوخت تعلق نمی‌گرفت، قرار است مهلتی برای تعویض و نوسازی خودروهای فرسوده در نظر گرفته شود و تا آن زمان مشمول سوخت سهمینه‌بندی شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: صنعت بازرگان معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی

به گزارش خبرنگار مهر، آمار تولید و نیاز بازار سبب می‌شود تا محصولات مورد نیاز به ویژه در صنایع غذایی دچار کم‌بود و پیش‌بود نباشد. کم‌بود سبب افزایش قیمت و زیان مصرف کننده و پیش‌بود موجب کاهش قیمت و ضرر کشاورز می‌شود.

کشاورزان به دلیل عدم برنامه ریزی از سوی نهاد متولی، بر اساس تجربه و رخدادهای کوتاه مدت محصولی را برای کشت انتخاب می‌کنند. به عنوان مثال اگر سال گذشته تولید پیاز با حجم بالا بود و بازار با کم‌بود سیب زمینی رو به رو شد امسال کشاورزان حجم زیادی سیب زمینی کاشتند.

قیمت سبزی و صیفی جات از اواخر فروردین سال جاری روند افزایشی داشت و این امر به ویژه در بازار پیاز و گوجه فرنگی محسوس‌تر بود. در این باره رئیس اتحادیه میوه و تره بار افزایش قیمت‌ها را مربوط به نرخ محصولات از سوی بارفروشان اعلام کرد و گفت، تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا بوده که نوعی هرج و مرج به وجود آورده است.

در حوزه تأمین بازار گوجه فرنگی مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: دو پروژه مهم در استان‌های نیمه شمالی و جنوبی کشور برای تأمین گوجه‌فرنگی مورد نیاز در فصل پاییز پیگیری می‌شود.

حسین اصغری عنوان کرد: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است. انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تأمین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

وی با بیان اینکه مباحث مربوط به این دو پروژه از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان‌غربی تاکید کرد و گفت: برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که در حال حاضر هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس وجود دارد.

وی با بیان اینکه علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت کنترل شود ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هر چند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم وجود دارد.

اصغری توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر عنوان کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند. ‌

کد خبر 6092417 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳