Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری مدیرکل اوقاف استان قم در جلسه مشترک با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: لازم است بر مبنای تعالیم اسلام و مکتب اهل بیت (ع) اقداماتی ماندگار در همه عرصه‌ها از جمله وقف صورت بگیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری افزود: در توسعه اماکن مذهبی و بقاع متبرکه باید مطابق فرهنگ نظام اسلامی گام برداریم و در عین حال میراث گذشتگان را به درستی حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با تاکید بر حفظ میراث فرهنگی و تاریخی گذشته بیان کرد: توسعه بقاع متبرکه باید مطابق با این مسئله صورت بگیرد.

او ادامه داد: حرم مطهر امامزادگان پایگاه مهم فرهنگی، مذهبی و انقلابی ملت ایران هستند که باید با توسعه آنها، در راستای تبدیل بقاع به مراکز و قطب‌های فرهنگی گام برداریم.

اسکندری با تاکید بر رعایت قوانین در توسعه بقاع متبرکه یادآورشد: البته برخی تعصبات دستگاهی هم وجود دارد که باید با تعامل و هم افزایی در راستای رفع مشکلات اقدام کرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم ادامه داد: در برخی مواقع بعضی موضوعات قابل اغماض هستند که می‌توان با بررسی دقیق، به اشتراک نظر رسید.

او با بیان اینکه برای عمران و آبادانی برخی بقاع متبرکه که دارای موقوفه و درآمد خاصی نیستند نیازمند همکاری و مشارکت همه دستگاه‌ها هستیم گفت: از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم می‌خواهیم در این زمینه پیشگام باشد.

اسکندری با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری عنوان کرد: جمعیت شهری در قم به خصوص در بعضی مناطق متراکم است، ولی به همین میزان، مراکز تفریحی و توریستی ایجاد نشده است؛ بهترین جایی که می‌توان به این مسئله توجه کرد، سرمایه‌گذاری در بقاع متبرکه امامزادگان است.

مدیرکل اوقاف استان قم گفت: فضای بقاع متبرکه برای عموم مردم مناسب است و می‌توان امکانات و زیرساخت‌هایی را ایجاد کرد هم بحث زیارت رونق بگیرد و هم در زمینه گردشگری به اهداف خود دست یابیم بنابراین سوق دادن گردشگری در قم به سمت بقاع متبرکه یکی از راهکار‌ها به شمار می‌رود.

اسکندری با بیان اینکه در نوروز امسال طرح گردشگری در بقاع متبرکه با همکاری شهرداری قم به مرحله اجرا در آمد یادآور شد: این طرح با استقبال گسترده شهروندان و زائران روبرو شد ضمن اینکه موجب ماندگاری بیشتر زائران در قم هم شد.

او ادامه داد: تهیه لوازم و اشیایی که در موزه وقف به نمایش در می‌آیند هم موضوع دیگری است که اداره کل میراث فرهنگی قم می‌تواند در این زمینه به اوقاف یاری برساند.

مدیرکل اوقاف استان قم به راه‌اندازی موزه وقف اشاره و ابراز کرد: اداره کل میراث فرهنگی قم برای مکان‌یابی این موزه می‌تواند به اوقاف کمک کند.

انتهای پیام/ح

موزه وقف در قم راه‌اندازی می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اوقاف میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فقیه اسفندیاری معاون بین‌الملل و رئیس دبیرخانه اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه در نشست برخط آستان‌های مقدس ایران اسلامی با موضوع هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با بیان اینکه سند محتوایی ۲۰ نوع برنامه‌ای که آستان قدس رضوی در حرم و خارج از حرم در دهه کرامت برگزار می‌کند، برای عتبات ارسال شده است، گفت: تأکید ما بر برنامه‌های شاخص و مهمی است که انتظار می‌رود بقاع متبرکه در آن مشارکت داشته باشند و در اسرع وقت برای دبیرخانه ارسال کنند تا هماهنگی‌های لازم برای برگزاری این برنامه‌ها انجام شود.

رئیس سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی، ضمن در این نشست با اشاره به اهمیت هم‌گرایی و هم‌افزایی آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت گفت: سابقه نداشته است که نتایج و دستاورد‌های مقدس در موضوعی با محوریت آستان قدس رضوی به صورت همگام و مشترک و یکپارچه انجام شود.

طالبی با بیان اینکه آستان قدس رضوی قبل از این نشست، بسته محتوایی خود شامل شعار محوری، روزشمار، حدیث محوری و برنامه‌های شاخص این ایام را برای آستان‌های مقدس ارسال کرده بودافزود: در این نشست، آستان‌های مقدس و اعضای این جلسه از برنامه‌های آستان قدس رضوی به طور کلی آگاهی پیدا کردند و برای هماهنگی بیشتر در این زمینه تبادل نظر کردند.

در این نشست همچنین، نمایندگان آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه برنامه‌های خود در دهه کرامت را تشریح و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری در این زمینه تأکید کردند.

در پایان این نشست، مقرر شد دبیرخانه اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری برنامه‌های دهه کرامت را با همکاری و مشارکت بقاع متبرکه سراسر کشور انجام دهد.

دیگر خبرها

  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • ۳۰۰ بقعه متبرکه استان میزبان عزاداران امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه