Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@06:04:05 GMT

مدارس مناطق کوهستانی مازندران مشکل سوخت ندارند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۱۱۲۴

مدارس مناطق کوهستانی مازندران مشکل سوخت ندارند

بیش از چهار هزار و ۴۰۰ مدرسه با حدود ۲۳ هزار کلاس درس در استان مازندران فعال هستند که از این تعداد کمتر از پنج درصد یعنی حدود ۲۰۰ مدرسه که تمامی آنها در مناطق کوهستانی قرار دارند برای گرمایش از سوخت فسیلی نفت استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت پخش فرارده‌های نفتی مازندران منطقه ساری امروز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت که از ابتدای فصل سرما تاکنون آموزش و پرورش و مدارس مناطق کوهستانی ناحیه یک ساری ، آمل و بهشهر تقاضای نفت سفید و نفت گاز دادند و باقی شهرستان ها هنوز درخواستی ارائه نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبحان رجبی افزود: تاکنون ۳۱ هزار لیتر نفت سفید و ۱۷۷ هزار لیتر نفت‌گاز(گازوئیل) تحویل مدارس مناطق کوهستانی شده است.

وی با اعلام این که به تمامی مدارس متقاضی، سوخت تحویل شده است، افزود: به میزان کافی سوخت فسیلی در انبارهای شرکت نفت تامین و ذخیره سازی شده و برای زمستان پیش رو هیچ مشکلی در تامین سوخت مدارس و حتی واحدهای مسکونی مناطق بالا دست نخواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت پخش فرارده‌های نفتی منطقه ساری در مورد مناطقی که تاکنون درخواست دریافت سوخت فسیلی نکرده اند، گفت: شهرستان های بابل، سوادکوه شمالی و جنوبی ، قائمشهر ، نکا و کیاسر هنوز نیازی اعلام نکرده اند.

معاون آموزش متوسطه نیز درباره مناطقی که اعلام نیاز سوخت نکردند گفت: این مدارس در تابستان اقدام به ذخیره سازی سوخت کرده و به همین خاطر نیازی ندارند.

اسفندیار نظری افزود: شرایط گرمایشی تمامی مدارس در سول فصل سرما پایش شده و در صورت کمبود سوخت و یا حتی ایراد در وسائل سرمایشی  سریعا اقدام می شود.

برچسب‌ها مدارس مازندران سوخت فسیلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس مازندران سوخت فسیلی مدارس مازندران سوخت فسیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۱۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه ارتباطی ۵۰ روستا در گنبکی مسدود شد
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران
  • مناطق کوهستانی طارم مه آلود است
  • مناطق کوهستانی شهرستان طارم مه آلود است
  • اعلام آماده باش کامل در یک شهر ؛ مدارس هم تعطیل شد
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • مازندران نیازمند قطار محلی و آزادراه ساحلی است
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در مازندران