Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@13:42:53 GMT

«ورزش» دارویی کم‌عارضه برای تمام سنین

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۱۴۱۸

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با بیان اینکه به ورزش به عنوان یک نیاز توجه کنید، گفت: هیچ دارویی کم عارضه تر از ورزش وجود ندارد و این توصیه برای هر سن و دوره ای از بیماری وجود دارد.

دکتر رشید حیدری‌مقدم شنبه ۲۵ آبان در همایش دیابت استان همدان، با بیان اینکه دنیا به سمت و سویی می رود که بخش عمده بیمارای های واگیردار در حال کنترل است اما با این حال همیشه یک تهدید بالقوه وجود دارد، خاطرنشان کرد: هیچ گاه نباید نگاه را از بیماری های واگیردار برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امکانات و تجهیزات نظام سلامت در حال بهبود است، اضافه کرد: سن امید به زندگی در کشور ما در حال افزایش است به طوریکه در سال ۵۷ حدود ۵۴ سال بود و اکنون به ۸۰ سال رسیده است.

حیدری مقدم با بیان اینکه زیرساخت های سلامت در کشور بهبود یافته و تجهیزات پیشرفت کرده است، تأکید کرد: با یک نگاه در استان شاهد خواهیم بود که در پنج تا شش سال گذشته یک دستگاه ام آر آی دولتی هم نداشتیم اما در حال حاضر ۱۰۰۰ میلیارد تومان تجهیزات وارد استان شده تا هم پای دنیا تجهیزات به روزی داشته باشیم.

وی فضای مجازی را حقیقتی تلخ در بین خانواده ها عنوان و تصریح کرد: در برخی از موارد نیازمند فضای مجازی هستیم اما متأسفانه فضای مجازی به شکل بیمارگونه ای در بین مردم رشد کرده و همه دنبال دغدغه ها در این جعبه جادویی هستیم. افراد یک خانواده زیر یک سقف زندگی می کنند اما خانه ای که به صورت جزیره ای شده و والدین از دغدغه فرزندان دور مانده اند.

این مقام مسئول در انتقاد به فضای پر بحران مجازی، اظهار کرد: رفتار غیرمعمول، راست و دروغ در این فضا وجود دارد که خود به عامل بیماری تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه ورزش یک نیاز فیزیولوژیک است، تصریح کرد: خیلی ها علت ورزش نکردن را نداشتن وقت اعلام می کنند که به هیچ عنوان قابل قبول نیست چرا که هیچ موجود زنده ای نمی تواند وقتی برای ورزش نکردن داشته باشد بنابراین اگر استفاده از فضای مجازی کمتر شود، دو ۱۵ دقیقه در ۲۴ ساعت در خانه حداقل پیاده روی خواهید داشت و سالم خواهید ماند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا بیان کرد: متأسفانه یکی از مشکلات این است که به محض بیماری به دارو مراجعه کرده سپس به جراحی تجویز داده می شود و این در حالیست به عنوان مثال ۹۸.۷ درصد کمردردها در دنیا جراحی نمی شوند و با مداخلات بهبود می یابند.

حیدری مقدم تأثیر ورزش را در درمان دیابت بی تأثیر ندانست و اضافه کرد: ورزش کوری ناشی از دیابت را هشت تا ۱۰ سال به تأخیر می اندازد و اگر تحت نظر پزشک معالج دارو مصرف شود هیچ محدودیتی برای ورزش وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیابت ورزش دانشگاه علوم پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی

بر اساس اعلام سازمان تأمین‌ اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند و از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹۹.۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت رایگان به این بیماران ارائه شده است و در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه شده است.

ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

سیاست کلی سازمان تأمین اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.

این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار حداکثر ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق حداکثر در طول یک ماه انجام می‌شود.

کد خبر 751752

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • برج تمام الکتریکی نیویورک چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان