Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حمیدرضا کتان‌فروش معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: ۶۸۰ میلیارد ریال کمک یارانه‌ ای بر اساس مصوبات هیئت دولت به استان مرکزی ابلاغ شد که ۵۰ درصد این منابع مالی برای پرداخت به خسارت دیدگان سیلاب بهار امسال در این استان تخصیص یافته‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او یاد آور شد: جاری شدن سیلاب بهار امسال در استان مرکزی سه هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی این استان وارد کرد که گزارش این خسارت‌ها تهیه و به مدیریت بحران کشور ارسال شد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: ۲ هزار و ۳۳۳ تولیدکننده بخش کشاورزی این استان متقاضی ثبت نام در سامانه سجاد بودند که با توجه به اینکه این سامانه برای نخستین بار در اختیار استان‌ها قرار گرفت یک هزار و ۷۰۶ نفر موفق به ثبت نام اولیه در این سامانه شده و اکنون می‌توانند از کمک‌های یارانه‌ای و تسهیلات ارزان قیمت بهره‌مند شوند.

کتان فروش گفت: ثبت نام ۶۲۷ نفر در این سامانه تکمیل و کد پیگیری آنان صادر شده و پیگیری صدور کد پیگیری بقیه ثبت نام شدگان از استانداری، وزارت کشور و جهاد کشاورزی در دستور کار قرار دارد.

او ادامه داد: ثبت نام ۷۰۰ نفر از خسارت دیدگان سیلاب امسال در سامانه سجاد انجام نشده که درخواست‌هایی برای ثبت نام این افراد به وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های مربوطه ارسال شده است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از تخصیص ۶۵۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای پرداخت به خسارت دیدگان سیلاب بخش کشاورزی این استان خبرداد و افزود: این تسهیلات برای پرداخت در اختیار هشت بانک عامل استان قرار گرفته و اکنون آمادگی پرداخت این تسهیلات به خسارت دیدگان بخش کشاورزی وجود دارد.

کتان فروش اظهار داشت: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به بخش کشاورزی استان مرکزی از هفته گذشته در شهرستان‌های فراهان و خمین آغاز شده و تا کنون این تسهیلات به وسیله بانک کشاورزی به ۳۴۳ نفر از خسارت‌دیدگان بخش کشاورزی استان پرداخت شده‌است.

او ادامه داد: جاری شدن سیلاب به ۷۹۳ مورد از زیر ساخت‌های بخش کشاورزی این استان خسارت وارد کرده و ۱۸۰ میلیارد ریال منابع مالی برای لایروبی قنوات، اصلاح جاده‌های بین مزارع، کانال‌های آبیاری و ایستگاه‌های پمپاژ اختصاص یافته‌ است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود ظرف مدت ۲ تا سه هفته آینده کمک‌ های یارانه‌ ای و معرفی خسارت دیدگان بخش کشاورزی به بانک‌های عامل پایان یابد.

استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است و ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.

۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.

استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه‌ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/ ت

کمک یارانه‌ ای به کشاورزان خسارت دیده از سیل پرداخت شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی سیل و آبگرفتگی مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که بخش کشاورزی از ظرفیت‌های خوبی برای مشارکت اختیاری در طرح‌های تشویقی صنعت برق برخوردار است، افزود: امسال برای نخستین بار با موافقت هیات وزیران مقرر شده تا در کنار اختصاص برق رایگان به مشترکان کشاورزی که ٥ ساعت با طرح‌های مدیریت مصرف همکاری کنند، امکان قرار گرفتن در لیست پاداش مشارکت نیز فراهم شده است.

به گزارش تسنیم، وی افزود: براساس مصوبه هیات وزیران، برق مشترکان کشاورزی که ٥ ساعت در طرح‌های مدیریت مصرف مشارکت کنند، رایگان خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر این در صورتی که کشاورزان ۸۰ درصد دیماند مصرفی خود را که معادل ١٥ درصد از مصرف روزانه آنهاست، از نیروگاه‌های تجدیدپذیر تامین کنند، از برنامه‌های مدیریت مصرف معاف خواهند شد.

مدیرعامل شرکت توانیر خاطرنشان کرد: علاوه بر این اگر کشاورزان بیش از ٥ ساعت نیز در طرح‌های مدیریت بار مشارکت داشته باشند، تا ٤ برابر هزینه‌های تامین برق از پاداش‌های صنعت برق برخوردار خواهند شد.

رجبی مشهدی با اشاره به این که این میزان بیش از ۲۵۰۰ تومان به ازای هر کیلووات ساعت است، گفت: در حقیقت این پاداش، متناسب با ساعاتی که در این طرح مشارکت می‌کنند از ۵۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان متغیر است.

وی اضافه کرد: در واقع مشترکان کشاورزی این فرصت را دارند که با بهینه سازی فناوری مورد استفاده در موتور‌های پمپاژ آب، استفاده از تجدیدپدیر‌ها و... از این پاداش‌ها بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای