Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@20:27:55 GMT

سیل‌بندی که مردم را به هم پیوند داد

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۲۰۸۷

سیل‌بندی که مردم را به هم پیوند داد

ایجاد ۱۶ کیلومتر زیرساخت‌ گردشگری و پیاده‌روی جدید، علاوه بر افزایش مقاومت شرق بلفاست در برابر سیل، جوامع محلی را به‌یکدیگر پیوند می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بلفاست، پایتخت ایرلند شمالی و دومین شهر پرجمعیت جزیره ایرلند است که در ساحل رودخانه لاگان واقع شده است. بخش شرقی این شهر با ۴۰ هزار ساکن و محصور در آب رودخانه‌های Connswater، Knock و Loop، بنا بر تشخیص آژانس رودخانه‌های ایرلند شمالی، به محافظت بیشتری در برابر حوادث جوی و جزر و مدی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آژانس رودخانه‌های ایرلند شمالی، یک نهاد دولتی و مرجع قانونی تخلیه و پیشگیری از سیلاب تحت شرایط دستور زهکشی آب از این مناطق به حساب می‌آید و اقدامات پروژه‌ای مربوط به کاهش سیلاب‌ در خانه‌ها و مغازه‌های موجود در حوضه این سه رودخانه را بر عهده دارد.

بنابراین یک پروژه بازآفرینی شهری رویایی تحت عنوان Connswater Community Greenway با همکاری شورای شهری بلفاست، سازمان بازسازی و نوسازی محلی "ایست ساید پارتنرشیپ" و این آژانس به مرحله اجرا گذاشته شده است که با ترکیب مقاومت پیشرفته در برابر جریان سیل، ایجاد فضاهای عمومی بیشتر و ساخت مسیرهای گردشگری و دوچرخه‌سواری که جوامع را به هم وصل می‌کند، شرایط شرق بلفاست را به کلی دگرگون می‌کند.

پروژه مذکور با سرمایه‌ای بالغ بر ۴۰میلیون پوند طرح‌ریزی شده است که بودجه آن توسط صندوق بزرگ قرعه‌کشی انگلستان، شورای شهر بلفاست و ادارات جوامع و زیرساخت‌های ایرلند شمالی تأمین می‌شود. کانال‌های تمامی رودخانه‌های ذکر شده در گذشته دستخوش تغیییراتی مصنوعی و دستکاری شده قرار گرفته‌ است و یکی از اهداف اصلی پروژه مذکور، بازگرداندن شکل و حالت طبیعی رودخانه‌ها به وضعیت اولیه به منظور افزایش تنوع زیستی، دسترسی بیشتر برای عموم و بهبود ظاهر کلی آن‌ها است.

به عنوان اجرای بخشی از این هدف، رودخانه مجهز به سیستمی با عنوان "Kickstart LID" شده است که هدف آن تشویق پویایی سالم و ایجاد زیستگاه‌های متنوع‌تر از طریق بخش‌های جوی و جزر و مدی است. این طرح منجر به ایجاد طیف وسیع‌تری از گیاهان و جانوران متنوع با حذف زباله‌ها و دفع مواد زائد، جایگزین کردن پوشش‌های سنگی طبیعی‌تر، کاشت گیاهان آبزی بومی در بستر رودخانه‌ها و پرورش آبزیان محلی می‌شود. انتظار می‌رود این اقدامات منجر به بهبود وضعیت زیست‌محیطی رودخانه‌ها مطابق با دستورالعمل "چارچوب آب" اتحادیه اروپا گردد.

شرکت چندملیتی خدمات حرفه‌ای آروپ، مستقر در لندن که ارائه‌دهنده خدمات مهندسی، مشاوره‌ای، طراحی، برنامه‌ریزی و مدیریت پروژه برای تمامی بخش‌های محیطی است نیز با طراحی و پیشبرد فاز دوم ساخت این پروژه، نقشی محوری در پیاده‌سازی آن داشته است.

اقدامات فیزیکی پروژه Connswater Community Greenway شامل ارتقاء چشمگیر کیفیت، ایمنی و نشاط در شرق بلفاست می‌شود و منجر به افزایش انسجام و تعامل جامعه، توسعه اقتصادی، پیشرفت بهداشت عمومی، رودخانه‌های تمیز و مقاومت بیشتر در برابر سیل می‌گردد.

به طور کلی، آنچه که می‌توانست به ‌عنوان یک طرح کاهش سیل مستقل به مرحله اجرا درآید، تبدیل به یک برنامه مجزای بازسازی شهری شد که سرشار مزایای ثابت و پایدار است. علاوه بر این با بهره‌گیری از تخصص مهندسی عمران، طیف گسترده‌ای از مهارت‌های فنی هم‌چون ارتباط جامعه و مدیریت، ژئومورفولوژی و نظارت بر پروژه‌ قراردادهای نوین مهندسی (NEC) به این پروژه اضافه شده است. این پروژه برای کمک به اهداف توسعه اقتصادی شهر و ایجاد جامعه‌ای گسترده‌تر، توان زیرساخت‌های دوستدار محیط زیست را ارتقا می‌دهد.

علاوه بر این، پروژه مذکور به منظور ایفای نقش اصلی در تسریع اجرای طرح انتقال سیلاب در شرق بلفاست و افزودن چهار کیلومتر دیوار بتونی تقویت شده و یک کیلومتر خاکریز جدید در حوضه سیل‌خیز آن طراحی شده است. ترکیب فرونشانی سیلاب با اقدامات بازسازی گسترده، منجر به صرفه‌جویی در هزینه‌ها و در عین حال به حداقل رساندن اختلالات ایجاد شده در جوامع محلی و محیط زیست می‌شود. از دیگر طرح‌های ارائه‌شده در آن نیز ایجاد یک میدان مدنی جدید است که به افتخار یکی از ساکنان قدیمی این شهر، نویسنده مشهور "سی.اس لوئیس" نامگذاری شد و امکان تعاملات ساکنان با یکدیگر را فراهم می‌آورد.

از سوی دیگر یکی از اصلی‌ترین طرح‌های پروژه CCG، ایجاد یک پارک خطی ۹ کیلومتری است که با اتصال فضاهای سبز و باز موجود به یکدیگر، امکان تردد ساکنان در سراسر شهر را از طریق مسیرهایی بدون اتومبیل فراهم می‌آورد. یکی از بارزترین عناصر طراحی شده در این پروژه که توسط تیم آروپ انجام گرفته است نیز شامل مجموعه‌‎ای از پل‌های جدید عابر پیاده و مسیرهای دوچرخه‌سواری می‌شود که دارای هفت پل فولادی جدید و دو پل چوبی با ورودی‌های کوچکتر است که هم‌چون عامل پیوند و پل اتصال میان جوامع عمل می‌کند و شبکه‌ای از فضاهای سبز به هم پیوسته را به وجود می‌آورد. بدین ترتیب امروزه، پل‌های ارتباطی توانسته‌اند در محلی که در گذشته رودخانه‌ها مانعی برای حرکت عموم به حساب می‌آمدند، محیط پایداری ایجاد کنند که می‌توان در آن اقدام به سفرات کوتاه بین شهری کرد، زندگی سالم‌تری داشت و مردم را به محیط زیست پیوند داد؛ پل‌هایی برای اتصال جوامع محلی به یکدیگر که بومیان آن‌ها را "پیونددهندگان عموم" نامگذاری کرده‌اند.

کد خبر 397016

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ایرلند سیل سیل بند فضای عمومی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد

ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به اینکه جهش تولید با دانشگاه‌های مهارت محور محقق خواهد شد، گفت: گفتمان‌سازی و جریان‌سازی جوامع دانشگاهی عامل مهمی در تحقق شعار سال است.

علیرضا نظام‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا به نقش جوامع دانشگاهی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت و افزود: نخستین ماموریت جوامع دانشگاهی در تحقق شعار سال، گفتمان‌سازی در حوزه شعار سال و تبدیل کردن آن به گفتمان غالب کشور است.
وی با تاکید بر اینکه تعامل جوامع دانشگاهی با صنعتگران بسترساز جهش تولید است، افزود: نامگذاری سالیان متمادی با مضامین اقتصادی بیانگر آن است که اقتصاد اصلی‌ترین مسئله کشور است و دانشگاهیان می‌توانند در ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه بسترساز تحقق شعار سال باشند.
وی بیان کرد: برخورداری دانشگاه‌ها از نیروی متخصص و دارای بار علمی غنی در رشته‌های مرتبط با صنعت می‌تواند منجر به تبادل اطلاعات علمی و توانمند شدن نیروی کار شاغل در صنایع باشد.
نظام‌آبادی همچنین شناسایی نیروی کاری که دنبال مهارت‌افزایی است را از دیگر الزامات تحقق شعار سال دانست و گفت: جهت‌دهی افکار جوانان و آگاهی‌بخشی به آنان به همراه ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با شغلی که انتخاب می‌کنند و بهره‌گیری از ظرفیت اساتید مهارتی و دست به آچار می‌تواند موجب توانمند شدن نیروی کار شده و در نهایت باعث جهش در تولید شود.
وی با اشاره به اینکه تاکید رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم بسیار دقیق و داهیانه است، تصریح کرد: بدیهی است که مشارکت جوامع دانشگاهی، نخبگانی، کارشناسان و آحاد مختلف مردم زمینه‌ساز تحقق شعار سال خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه هیچ مانع و محدودیتی برای تحقق شعار سال وجود ندارد، گفت: تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارتباط موثر دانشگاه و صنعت و هدفگذاری و تدوین راهبردهای تحقق شعار سال موجب تسریع در عملیاتی شدن آن خواهد شد.
نظام‌آبادی در ادامه، با اشاره به تقسیم بندی دانشگاه‌ها به نسل‌های آموزشی، پژوهشی و تلفیقی از آموزش و پژوهش گفت: فعالیت دانشگاه در نسل چهارم مبتنی بر بکارگیری این تلفیق در بحث اشتغالزایی و کارآفرینی است و دانشگاه جامع علمی کاربردی در نسل چهارم قرار دارد و از تلفیق آموزش و پژوهش در کارآفرینی و اشتغال جوانان استفاده می‌کند.
وی با اشاره به اینکه به صرف انجام آموزش محض و غیر هدفمند راهی به جایی نخواهیم برد چراکه در این صورت بدون توجه به نیاز آینده، آموزش را معطوف به موضوعات عملی در دل صنعت، کشاورزی و ... می‌کنیم، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی، هدفمند و آینده‌نگر با بکارگیری اساتید کاملا مهارتی و آچار بدست در محیطی کاملا مهارت محور به دنبال ارائه خدمت است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی تصریح کرد: با استقرار مراکز علمی و کاربردی در مجاورت صنعت به عنوان مغز متفکر، مجموعه صنعتی از اطلاعات علمی و تخصصی دنیا آگاهی پیدا کرده و تولید هدایت می‌شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در کشورهای توسعه‌یافته نیروی متخصص عامل پیشرفت است، افزود: دانشگاه علمی کاربردی زمینه‌ساز پیشرفت است و در این دانشگاه بر خلاف سایر دانشگاه‌ها ۷۰ درصد سرفصل‌ها عملی و ۳۰ درصد تئوری است که بیانگر نیاز هدفمند کشور است.
وی بیان کرد: دانشگاه جامع به درستی به دنبال افزایش نرخ اشتغال و کارآفرینی است و افزون بر ۷۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده یا کارآفرین شده‌اند و بنا داریم که دانشگاه تبدیل به یک مرکز اشتغال‌زایی شود.
نظام آبادی با تاکید بر اینکه اگر دانشگاه‌ها به مقوله اشتغال نگاه جدی داشته باشند، جهش واقعی در تولید ایجاد خواهد شد، افزود: نگاه دانشگاه به تولید باید مبتنی بر افزایش اشتغال باشد و جوامع دانشگاهی نظیر مرکز علمی کاربردی باید به یک مرکز اشتغال‌زا تبدیل شود. اگر این نگاه عملیاتی شود بخش اعظمی از فارغ التحصیلان جذب بازار کار خواهند شد، علاوه بر آن نیروی انسانی شاغل در واحدهای تولیدی و صنعتی وارد دانشگاه شده و پس از کسب مهارت و توانمند شدن با انگیزه بیشتری در سنگر تولید خدمت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید به یک هاب آموزشی تکنسین‌ها و کارشناسان کاملا مهارتی تبدیل شود، افزود: ورود تخصصی و مهارتی به موضوع کار و تولید موجب خواهد شد که به توفیقات بسیاری دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه افزون بر دو هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی در استان مرکزی فعالیت دارند، گفت: قریب به ۴۰ درصد صنایع استان مرکزی با کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت اسمی فعالیت می‌کنند و تقریبا ۱۰ درصد صنایع استان با ظرفیت ۷۰ درصدی فعالیت دارند که لازم است کلینیک‌های صنعتی از دل جوامع دانشگاهی نظیر مراکز علمی و کاربردی بیرون بیایند و با بررسی موانع پیش رو به صورت علمی، ظرفیت تولید را افزایش دهند تا جهش در تولید استان مرکزی به عنوان قطب صنعت کشور محقق شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشاهده خرس قهوه‌ای و ۲ توله‌اش در اقلید + ویدئو
  • دردسرها و مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت
  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله‌اش در اقلید +فیلم
  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • صنعت مازندران نیم مرده است/حرائم بلای جان سوادکوه
  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • زیرساخت های بیمارستان اعصاب و روان امام رضا(ع) کرمان ایجاد می شود
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد