Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:35:00 GMT

اجرای اصولی قوانین نیازمند ثبات اقتصادی در کشور است

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۲۹۲۹

اجرای اصولی قوانین نیازمند ثبات اقتصادی در کشور است

احمد همتی روز شنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی استان در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی سمنان افزود: فشارهای خارجی برنامه‌های دولت و مجلس شورای اسلامی را برای توسعه کشور با چالش مواجه کرده است و بخش زیادی از مشکلات کنونی کشور از تحریم‌ها تاثیر می‌پذیرد.

وی خاطر نشان کرد: کاهش قابل توجه منابع دولت در بودجه سال جاری، بدهی دولت به بخش خصوصی، بانک‌ها و شرکت‌ها و طرح‌های نیمه تمام عمرانی از فشارهای خارجی و تحریم و در بعضی موارد مسایل مدیریتی نشات می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون مشکلات تبادل‌های بانکی بین‌المللی و تحریم اصلی‌ترین کالای صادراتی، کشور را با مشکلات جدی مواجه کرده است و این مسایل اولویت‌های اقتصادی کشور را به  چالش کشیده است.

همتی تصریح کرد: عامل افزایش معوقه‌های بانکی و مشکلات مختلف اقتصادی در کشور تحریم و فشارهای خارجی است و در تشدید مشکلات باید تمامی مسایل را مورد ارزیابی و تحلیل قرار داد.

ارزش افزوده مالیات برمصرف‌کننده در اولین فرصت اصلاح شود

نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: ارزش افزوده در اصل باید مالیات بر مصرف کننده باشد، اما به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها اکنون مالیات بر ارزش افزوده بر تولید اجرا می شود که در اولین فرصت باید این رویه اصلاح شود.

وی خاطر نشان کرد: ۱۱۰ میلیارد دلار یارانه پنهان در کشور وجود دارد که باید با ثبات اقتصادی جهت دهی یارانه ها به سمت طبقات کم درآمد باشد اما اکنون این رویه برعکس است و طبقات مرفه بیشترین یارانه‌های پنهان را می گیرند.

همتی تصریح کرد: برای حل مشکلات نهادهای حاکمیتی و قوای سه گانه، بخش خصوصی و مراکز علمی کشور دست به دست هم بدهند تا مشکلات اقتصادی جامعه در این شرایطی که مردم تحت فشار هستند کمتر شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هدف از قانون هدفمندی یارانه‌ها سوق دادن یارانه‌ها به سمت اقشار کم درآمد جامعه است، در یک برنامه پنج ساله به گونه‌ای عمل شود که یارانه‌های پنهان که در زمان حاضر بیشتر به سمت اقشار مرفه است، به سوی افراد کم درآمد جامعه سوق پیدا کند و اجرای این قانون طوری باشد که باعث بی‌ثباتی اقتصادی و فشار مضاعف بر اقشار ضعیف جامعه نشود.

در این نشست با حضور علی اصغر جمعه‌ای رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، حشمت‌الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، غلامرضا کاتب نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران کل و بخش خصوصی در ارتباط با رفع مشکلات اقتصادی واحدهای صنعتی و تولیدی استان بحث و تبادل نظر کردند.

استان سمنان حدود ۲ هزار و ۱۰ پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی و صنعتی دارد، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و سهم بخش صنعت و معدن از تولید ناخالص استان حدود ۲۲ درصد است.

برچسب‌ها سمنان تحریم توسعه اقتصادی تحریم نفتی اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان تحریم توسعه اقتصادی تحریم نفتی اشتغال زایی سمنان تحریم توسعه اقتصادی تحریم نفتی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد

«عطا بهرامی» کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لیست انتخاباتی صبح ایران، اظهار داشت: در دور اول ما رقابتی داشتیم که عمدتاً طیف جناح راست بیشتر کار می‌کرد، البته علی مطهری که به طیف مقابل معروف است در دور دوم تقریباً به عنوان کلیت اصولگرایی شناخته می‌شود که در ظاهر یکپارچه است ولی در باطن یکپارچه نیست، در آن هویت روشنی را نمی‌بینید. در لیست انتخاباتی صبح ایران دعوای سیاسی زیادی وجود ندارد. ملاک در این لیست شفافیت است و به طریقی به دنبال بازگرداندن مجلس به جایگاه خود است تا مجلس در راس امور باشد چرا که امروز مجلس در راس امور نیست.

وی با بیان اینکه هم پوشانی در بین فهرست‌ها زیاد بود، ادامه داد: من تصوری ندارم که چه خواهد شد و هیچ قرینه‌ای برایش نیست چون همپوشانی بین فهرست‌ها زیاد است و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تخصصی که دارید، اگر به عنوان نماینده مجلس انتخاب شوید در چه کمیسیون یا کمیسیون‌هایی به طور تخصصی کار خواهید کرد، گفت: کمیسیون اقتصادی، صنایع و برنامه بودجه مد نظرم است.

بهرامی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم، گفت: مجلس باید دولت و نهادها را موظف کند به قوانین بالا دستی عمل کنند. در قوانین بالا دستی اوضاعمان بد نیست، کارهای چهارچوب داری را انجام داده‌ایم، انجا که بحث نوشتن است حرف بی ربط ننوشته‌ایم بلکه در عمل کار بی ربط می‌کنیم.

وی رسیدگی به مسائل اقتصادی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و ادامه داد: مجلس دوازدهم باید به مباحث خودرو، مسکن، مالیات و معیشت مردم بپردازد.

بهرامی در پاسخ به این سوال که آیا به پویش انتخاباتی مهر می‌پیوندید، بیان کرد: بله به این پویش می‌پیوندم؛ کاری که خبرگزاری مهر انجام داده اینکه کاندیداهای مجلس را از مراجعه به اسپانسرها و غیره بی نیاز و یا کم نیاز می‌کند، این استقلال کاندیداها را بیشتر می‌کند.

کد خبر 6097356 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی