Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد ژانر وحشت با تایید شواری شهر بنگور قصد دارد خانه‌ای را که محل خلق بسیاری از آثارش بوده است، به موزه تبدیل کند.

 عمارت معروف قرمز استیون کینگ به زودی تبدیل به مکان بازدیدی برای تعدادی از بزرگ‌ترین هواداران او خواهد شد.

به تازگی شورای شهر بنگور درخواست این نویسنده افسانه‌ای ژانر وحشت برای تبدیل کردن خانه‌اش به یک نهاد غیرانتفاعی را تایید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کینگ ۷۲ ساله و همسرش تابیتا ۷۰ ساله این درخواست را ثبت کرده بودند تا بتوانند ملک خود در شهر بنگور واقع در مِین را تبدیل به موزه‌ای کنند که میزبان آرشیوی از آثار او بشود. این آثار که در حال حاضر در دانشگاه مِین نگهداری می‌شوند، به این موزه منتقل خواهند شد. این خانه همچنین قرار است در آینده به جایگاهی برای کار و استراحت پنج نویسنده در هر زمان باشد.

نویسندگان انتخاب شده در یکی از خانه‌های مهمان کنار این عمارت زندگی می‌کنند که کینگ در سال ۲۰۰۴ خریداری کرد. مردم هم می‌توانند برای دیدن محتوای دست‌نوشته‌های موجود در آرشیوها، به این مکان مراجعه کنند.

بن اسپراگ، رییس شورای شهر بنگور گفت: «خانواده کینگ طی سال‌ها رفتاری فوق‌العاده با شهر بنگور داشته و میلیون‌ها دلار به اهداف مختلف در جامعه محلی کمک کرده است. حفظ کردن میراث او در بنگور برای جامعه محلی بسیار مهم است.»

این عمارت بزرگ با فنس آهنی بزرگ خود که روی آن خفاش، عنکبوت و موجودات بالدار مختلفی طراحی شده، طی سال‌ها تبدیل به یکی از پاتوق‌های هواداران کینگ شده است و بسیاری از آن‌ها اغلب به این عمارت مرموز می‌آیند تا عکسی کنار آن بگیرند.

کینگ در یکی از مقاله‌های خود در سال ۱۹۸۳ توضیح داده بود که ایده نوشتن رمان معروف «آن» نخستین بار زمانی در ذهنش شکل گرفت که به این خانه نقل مکان کرد. او نوشته بود: «کتابی بسیار طولانی در ذهن داشتم، کتابی که امیدوار بودم بتواند به افسانه‌ها و رویاها و داستان‌هایی بپردازد که تبدیل به بخشی از زندگی روزمره یک شهر کوچک آمریکایی شده‌اند.»

داستان این کتاب در شهری خیالی به نام دِری واقع در مِین اتفاق می‌افتد که در بسیاری از دیگر کتاب‌های کینگ هم حضور دارد و منبع الهام اصلی آن شهر بنگور است.

کینگ و همسرش تصمیم دارند دیگر در این عمارت زندگی نکنند و به جای آن در خانه دوم‌شان در فلوریدا بمانند که حریم خصوصی بیشتری دارد./مهر 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۴۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج

مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث‌ معنوی و طبیعی کشور بر ضرورت بازنگری فنی حریم اثر تاریخی عمارت خسروآباد سنندج تاکید کرد و گفت: باید مطالعات لازم برای این محدوده در اسرع وقت انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، علیرضا ایزدی شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ ضمن بازدید از محدوده عمارت خسروآباد سنندج اظهار کرد: اجرای ضوابط اختصاصی حریم بناهای تاریخی یکی از نکات حائز اهمیت در حفظ و نگهداری بافت‌های تاریخی است.

وی افزود: باید حریم‌ها را با لحاظ اینکه مردم کمتر دچار آسیب شوند، اصلاح کنیم. مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث‌معنوی و طبیعی کشور با اشاره به لزوم همکاری دستگاه‌های مربوطه به‌ویژه شهرداری سنندج در خصوص بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اعمال اصلاحات و بازنگری، عرصه و حریم قانونی آثار حفظ شود. در این بازدید مقرر شد مشاور واجد شرایط و صلاحیت کار در بافت‌های تاریخی تعیین و موضوع در کوتاه‌ترین زمان انجام شود. به گزارش ایمنا، عمارت خسروآباد در سنندج که با شماره ۱۴۹۱ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده، بنایی واجد ارزش‌های معمارانه است که به دلیل باغ و بنا در کنار هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کد خبر 748550

دیگر خبرها

  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • (ویدئو) جشن تولد ۴۱ سالگی افسانه پاکرو
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج