Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد حسینی روز شنبه در جمع مدیران مدارس و کارشناسان ستادی آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین که در آمفی‌تئاتر علامه امینی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: از این مبلغ، ۳۰ میلیارد ریال برای سرویس ایاب و ذهاب، ۳۰ میلیارد ریال برای برنامه ‌های توانبخشی و ۲ میلیارد ریال نیز برای طرح بسته‌های حمایتی تخصیص خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:همچنین خدمات دندانپزشکی دانش آموزان استثنایی به ۱۵ میلیون ریال و خدمات خرید ویلچر نیز به ۱۰ میلیون ریال افزایش یافته است.

حسینی با اشاره به ویژگی‌هایی که مدارس استثنایی باید داشته باشند، افزود: پیوند با جامعه، ورود به بازار کار و آموزش کاربردی باید از خروجی‌های تحصیل دانش آموزان استثنایی در مدارس باشد این در حالی است که در بسیاری از موارد آموزش‌ها به شیوه مکانیکی انجام می‌شود.

این مسئول با اشاره به اینکه آموزش و پرورش کشور باید به شیوه ارگانیک انجام شود، تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما آموزش به صورت مکانیکی است و محصل پس از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار نمی‌شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطرنشان کرد: یکی از بحران‌های کشور، ذهنی بودن آموزش‌های نظام آموزش و پرورش است و دانش آموزان به صورت کاربردی مطالب را یاد نمی‌گیرند.

حسینی خاطرنشان کرد: لازم است که این آموزش‌ها از بُعد ذهنی و تئوری به بعد کاربردی تغییر کنند تا جوانان بتوانند پس از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار شوند.

وی گفت: در آموزش و پرورش مکانیکی، تنها، وظیفه تربیت نیرو در نظر گرفته می‌شود اما در آموزش و پرورش ارگانیک افراد پس از تربیت، وارد بازار کار شده و فرد مفیدی برای جامعه می‌شوند.

حسینی تصریح کرد: همه انسان‌ها نسبت به یکدیگر استثنایی هستند و تفاوت‌ها و توانایی‌های منحصر به فردی دارند در حالی که هر انسانی در کنار کاستی‌ها، دارایی محور نیز هست.

این مسئول اظهار داشت: هر انسانی دارایی‌هایی دارد که ممکن است افراد دیگر از داشتن نعمات آنها بی‌بهره باشند به همین سبب بهتر است برای رشد و ارتقای افراد به جای تمرکز بر نواقص، بر دارایی‌های شان دقت شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: این مساله باید در حوزه آموزش و پرورش استثنایی بیشتر از آموزش و پرورش عادی مد نظر قرار گیرد.

تدوین ۲۰۰ رشته فنی و حرفه‌ای برای دانش آموزان استثنایی

وی افزود:۳۸ حوزه و ۲۰۰ رشته فنی و حرفه‌ای و کار و دانش برای نوجوانان استثنایی در کشور تدوین شده است.

حسینی با اشاره به اینکه در ایران نسبت به دنیا، چهار هزار و ۹۰۰ ساعت آموزشی مازاد وجود دارد، عنوان کرد: این ساعت مازاد آموزشی تنها ذهن دانش آموزان را منجمد می‌کند و سودی برای آنها ندارد.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اظهار داشت: به منظور ایجاد فرصت‌های برابر، نهضت بریل آموزی را فعال کرده و این نهضت را از روز معلول به طور رسمی آغاز می‌کنیم تا معلمان بتوانند خدمات بهتری را به دانش آموزان ارائه کنند.

وی با بیان اینکه باید دانشگاه‌های علوم پزشکی و بهزیستی را پای کار بیاوریم، گفت: باید مدارس غیر دولتی را وابسته به دانشگاه‌ علوم پزشکی و بهزیستی کنیم چون این دو دستگاه، امکان خدمت‌رسانی به دانش آموزان استثنایی را دارند.

بیش از ۱۵۰ هزار دانش آموز در هزار و ۵۷۰ مدرسه ویژه در کشور تحصیل می‌کنند.

برچسب‌ها ریاست سازمان آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی آموزش و پرورش مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی آموزش و پرورش مدارس استثنایی استان قزوین سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی آموزش و پرورش مدارس استثنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است