Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل یکی از ظرفیت‌های مهم کشاورزی استان بوشهر است که در این راستا پیش‌بینی تولید ۵۶۰ هزار تن و صادرات ۱۰۰ هزار به کشورهای همسایه ایران اسلامی شده است. ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، تولید محصولات کشاورزی از جمله خرما و صیفی‌‌جات از جمله ظرفیت‌های مهم استان است که در این راستا بخش عمده‌ای از اشتغال و تولید استان بوشهر به این بخش تعلق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان بوشهر قطب تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل محصوب می‌شود چراکه در زمانی که برف و یخبندان در دیگر استان‌ها شاهد هستیم فصل برداشت گوجه‌فرنگی در استان بوشهر آغاز می‌شود.

اکنون گوجه‌فرنگی‌کاران در استان بوشهر مشغول برداشت محصول هستند

برداشت گوجه‌فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر آغاز شده که به گفته معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر شهرستان‌های دیر، کنگان، دشتستان، جم، دشتی دارای ظرفیت مهمی در زمینه تولید محصول گوجه فرنگی خارج از فصل است.

خسرو عمرانی با اشاره به زیر کشت رفتن 11 هزار و 300 هکتار از مزارع استان بوشهر به تولید گوجه فرنگی خارج از فصل خاطر نشان کرد: برداشت گوجه فرنگی از سطح حدود یک‌هزار 250 هکتار از مزارع مناطق بخش ارم و بوشکان شهرستان دشتستان و مزارع شهرستان جم آغاز شده است.

وی از برداشت 560 هزار تن محصول گوجه فرنگی از اراضی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: با آغاز برداشت این محصول پیش‌بینی می‌شود از کل سطح کشت شده حدود 560 هزار تن گوجه فرنگی برداشت شودکه 60 درصد به صورت تازه خوری و 40 درصد به صورت فرآوری شده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر  با اشاره به صادرات محصول گوجه فرنگی خارج از فصل بیان کرد:  پیش بینی می‌شود حدود 100 هزار تن محصول گوجه فرنگی به کشورهای هدف از جمله عراق، قطر، افغانستان، پاکستان و روسیه صادر شود.

عمرانی اظهار داشت: برداشت گوجه فرنگی در استان از نیمه دوم آبان ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت سال بعد ادامه می‌یابد که کمترین میزان برداشت مربوط به آبان ماه و بیشترین میزان برداشت مربوط به دی ماه  است.

314هزار و 320 هکتار اراضی زیر کشت محصولات کشاورزی است

در استان بوشهر 314هزار و 320 هکتار اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی است و تولیدات اصلی این استان خرما با 34هزار هکتار سطح زیر کشت و 160 هزار تن تولید، گوجه فرنگی 11 هزار هکتار با تولید 560 هزار تن است.

565 هزار تن محصول گوجه فرنگی در استان بوشهر تولید می‌شود شهرک خرما در استان بوشهر راه‌اندازی می‌شود استان بوشهر به عنوان کریدور و پایانه تخصصی‌خرما در ایران تعیین شد + فیلم

در مجموع سالانه بیش ازیک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی شامل باغی، زارعی، سبزی و صیفی و جالیز در استان بوشهر تولید می‌شود که توسعه سردخانه‌های نگه‌داری محصولات کشاورزی و صنایع فرآوری در اولویت برنامه‌های استان بوشهر قرار دارد.

مبارزه با آفات گوجه‌فرنگی یکی از برنامه‌های جهاد کشاورزی استان بوشهر است

مبارزه بیولوژیک علیه کرم میوه خوار گوجه فرنگی در مزارع گوجه فرنگی استان بوشهر آغاز شده است.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان بوشهر با تاکیدبر تولید محصولات سالم و باکیفیت اظهار داشت: استفاده از روش مبارزه بیولوژیک، سبب  کاهش استفاده از سموم شیمیایی و تضمین سلامت محصول تولیدی می‌شود.

احمد سبحانی مبارزه بیولوژیک را یکی از روش‌های موثر برای کاهش خطرات زیست محیطی دانست و افزود:با فعالیت عوامل بیولوژیک در مزارع، خصوصا مزارع گوجه فرنگی، آفت هلیوتیس به طور طبیعی کنترل شده و علاوه بر بهینه سازی مصرف سموم شیمیایی، تضمین سلامت مصرف کننده را هم در پی خواهد داشت.

شهر آبدان دیر قطب تولید گوجه‌ فرنگی خارج از فصل شناخته می‌شود

سالانه کشاورزان متعددی در شهرستان دیر به تولید گوجه فرنگی مشغول می‌شوند و بخش عظیمی از مردم شهرستان دیر در زمینه کشاورزی، کاشت و تولید گوجه فرنگی مشغول به فعالیت هستند.

 مدیر جهاد کشاورزی دیربا بیان اینکه کشت نشاء گوجه فرنگی از اول تیر ماه آغاز می‌شود افزود: کار تولید نشاء گوجه فرنگی از اوائل اردیبهشت در گلخانه‌ها آغاز می‌شود و مرداد ماه نشاء را برای کشت به اراضی کشاورزی منتقل می‌کنند تا پس از پنج ماه پرورش، تولید محصول خود را در ففصل پاییز برداشت کنند.

عیسی محمددوست با اشاره به اینکه برداشت گوجه فرنگی در دیر از اواخر آبان آغاز می‌شود گفت: در فصل پاییز و زمستان که در اکثر نقاط کشور هوا سرد و یخبندانی است کشاورزان دیری برداشت گوجه فرنگی را آغاز می‌کنند.

وی از تولید 300 هزار  تن محصول گوچه فرنگی خارج از فصل خبرداد و بیان کرد: از  5 هزار و 200هکتار اراضی زیر کشت گوجه فرنگی در شهرستان دیر پیش بینی تولید 300 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل می‌شود.

انتهای پیام/190/ع

R41363/P/S6,53/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس