Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود حاج محمد خانی اظهار کرد: قوای طبیعی بدن وظیفه رشد و نمو، هضم غذا و ساختن خون در کبد را بر عهده دارد.
او بیان کرد:پس از مر حله تکامل نقش اصلی در سوخت و ساز بدن برعهده کبد است اما سایر اعضای بدن بویژه کلیه ها،قلب و دستگاه گوارشی هم در آن دخیل هستند.
او افزود:اختلال در سوخت ساز بدن علاوه بر دقت به فعالیت کبد باید به نکاتی چون پرهیز از کم خوابی، عدم تحرک و ورزش،پر خوری،عدم مصرف غذاهای چرب و شیرین توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاج محمد خانی ادامه داد:افرادی که اختلالات غدد دارند پرهیز از حذف وعده صبحانه و شام، پرهیز از رژیم های غیر اصولی تغذیه،پرهیز از خواب در روز بویژه عصرها، زیاده روی در مسائل جنسی،را نداشته باشند. و در صورتیکه اختلال به این دلایل باشد باید نسبت به رفع آن اقدامات لازم را انجام دهند.

او بیان کرد:دمنوش بابونه در تنظیم فعالیت غدد برای سوخت و ساز بدن مفید است به این صورت که بابونه را با آب جوش مخلوط کرده و پس از ده دقیقه میل کنند.
دمنوش ترکیب گیاهان استوخودوس،سنبل الطیب،رازیانه و نعنا که افراد میتوانند این گیاهان را با آب جوش ترکیب کرده و دمنوشی تهیه و میل کنند.همچنین که این دمنوش برای افرادی که اختلالات عصبی سیستم گوارشی،بی اشتهایی و بدنبال آن ضعف در سوخت و ساز بدن دارند بسیار مفید است.
دمنوش ترکیبی گیاهانی چون زیره سبز،رازیانه،تخم کرفس،اویشن مرزنجوش،سیاهدانه به افراد چاق کمک میکند که سوخت و ساز بدنشان را بالا ببرد و لاغر شوند این دمنوش به این صورت تهیه می شود که گیاهان ذکر شده را در آب جوشانده و سپس میل کنند.
او تصریح کرد:برای تقویت سوخت و ساز بدن استفاده از بادام برای بزرگسالان توصیه می شود . به این صورت که روزانه ۶ الی ۸ عدد بادام تازه میل کنند و برای کودکان نیز بادام را باشیر مخلوط کرده و بهره ببرند.و مصرف روزانه از میوه های سیب،گلابی و نارگیل به سوخت و ساز بدن کمک بسزایی می کند. همچنین در کسانیکه غلبه رطوبت* و سردی دارند دارچین کمک شایانی به آنها میکند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد:افراد برای تنظیم سوخت و ساز بدنشان سبوس و جوانه های انواع گیاهان را در برنانه غذایی خود جای دهند و بویژه افرادی که کم خون از جوانه یونجه و شبدر استفاده کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دمنوش گیاهی اخبار سلامت سوخت و ساز بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۶۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است

ایتنا - بر اساس پژوهشی که به‌تازگی منتشر شده است، گیاهخواری حتی در حد یک وعده غذای روزانه می‌تواند میزان آمونیاک مضر را در بزرگسالانی که کبدشان در اثر سیروز آسیب دائمی دیده است پایین بیاورد.
پژوهشگران به ۳۰ نفر که گوشت می‌خوردند همبرگری حاوی ۲۰ گرم پروتئین دادند.  به ۱۰ نفر آن‌ها برگر متشکل از گوشت خوک و گاو، به ۱۰ نفر گوشت گیاهی، و به بقیه برگر گیاهی لوبیا دادند. به شرکت‌کنندگان چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب، نان سبوس‌دار و آب نیز داده شد، اما اجازه مصرف چاشنی و مخلفات نداشتند.

از شرکت‌کنندگان پیش و پس از غذا نمونه خون و ادرار گرفته شد، و نتایج نشان داد در افرادی که برگر گوشت مصرف کرده بودند میزان آمینواسیدهای دخیل در تولید آمونیاک و انسفالوپاتی کبدی بالاتر از کسانی بود که برگر غیرگوشتی خورده بودند.

انسفالوپاتی کبدی نوعی اختلال مغزی ناشی از آسیب کبدی شدید است.

وقتی بدن غذا را هضم می‌کند، باکتری‌های روده آمونیاک تولید می‌کنند. مواد پسماند معمولا در کبد تصفیه می‌شوند، اما کبدی که به‌شدت آسیب‌ دیده باشد نمی‌تواند این کار را انجام دهد، که سبب می‌شود این ترکیب‌ شیمیایی سمی در مغز تجمع کند.

به گفته پژوهشگران، باکتری‌های روده و برنامه غذایی روی سطح آمونیاک بدن تاثیر می‌گذارند.

این گروه پژوهشی با اشاره به ضرورت تحقیق بیشتر در مورد اثر برنامه‌ غذایی گیاهی روی سیروز کبدی و سطح آمونیاک، ابراز امیدواری کردند پزشکان افراد مبتلا به بیماری کبدی را ترغیب کنند پروتئین مورد نیاز بدنشان را به‌جای گوشت از گیاهان یا منابع لبنی تامین کنند.

دیگر خبرها

  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • صدایی که چهره خانم معلم را نگران می‌کرد
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟