Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@13:41:55 GMT

بهترین حالت «نشستن» کدام است؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۸۳۶۲

بهترین حالت «نشستن» کدام است؟

 رعایت صحیح نشستن و پرهیز از نشستن یا ایستادن زیاد باعث می‌شود از بیماری‌های مفصلی در ناحیه پا و کمر در امان باشیم؛ بیماری‌هایی که تعداد زیادی از مردم در سراسر دنیا را مبتلا کرده و می‌کند.

عادل ابراهیم‌پور، متخصص ارتوپدی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره «آسیب‌های ناشی از دوزانو چهارزانو نشستن»، اظهار داشت: وقتی زانو خم می‌شود و از ۴۰ تا ۵۰ درجه بیشتر باشد، بیشترین فشار کشکک روی لقمه‌های زانو ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: دوزانو و چهارزانو نشستن مفصل را درنهایت خم شدن قرار می‌دهد و اگر به مدت طولانی باشد، نهایت فشار کشکک روی مفصل ایجاد می‌شود. 

این متخصص ارتوپدی افزود: تغذیه غضروف از مایه مفصل است و مفصل نیز برای اینکه سایش نداشته باشد،‌ باید دائم در تحرک باشد.

ابراهیم‌پور اضافه کرد: نشستن در چنین حالتی باعث می‌شود غضروف در مقابل غضروف قرار گیرد و مایه مفصل در بین این دو نمی‌تواند نفوذ کند؛ در نتیجه سلول‌های غضروفی بلافاصله دچار نکروز یا مردن می‌شوند.

وی بیان داشت: وقتی سلولهای بعدی  می‌خواهند جایگزین سلولی که از بین رفته شوند، خاصیت سلولهای قبلی را ندارند. 

وی خاطرنشان کرد:‌انسان بالاترین نوع غضروف مفصلی را در بین تمام حیوانات دارد و این غضروف بسیار گرانبهاست، اما زود از بین می‌رود. 

این متخصص ارتوپدی در پاسخ به این پرسش که «بهترین نحوه نشستن چیست؟»، تصریح کرد: بهترین حالت نشسته این است که زانو ۳۰ تا ۴۰ درجه بیشتر خم نشود؛ البته طولانی نشستن و ایستادن نیز بسیار مخرب است و باید تحرک نیز داشته باشیم. 

ابراهیم‌پور متذکر شد: در قدیم سن بروز آرتروز در سنین بالا بود؛ برای اینکه کودکان در دوران مدرسه تحرک داشته  و پیاده‌روی می‌کردند، اما اکنون کودکان با سروریس به مدرسه می‌روند و تحرک لازم را ندارند. 

وی با بیان اینکه نوع تغذیه مردم تفاوت کرده است، یادآور شد: اکنون مصرف غذاهای فست‌فودی زیاد شده که منجر به افزایش وزن می‌شود و این افزایش وزن نیز بار مفصل را زیاد می‌کند. 

این متخصص ارتوپدی ابراز داشت:‌ اگر بار مفصلی زیاد باشد و فرد در حالت نامناسب نشستن قرار گیرد، به سمت آرتروز حرکت می‌کند. 

ابراهیم‌پور در پاسخ به این پرسش که «آیا نباید به صورت چهارزانو یا دوزانو بنشینیم؟»، افزود: باید گفت نباید به طور طولانی در این موقعیت‌ها بنشینیم؛ البته برای خواندن نماز اشکالی ندارد؛ چرا که تحرک به دنبال دارد؛ به این شرط اینکه آرتروز نداشته باشیم؛ چرا که وقتی آرتروز شروع شد، چهارزانو و دوزانو نشستن در نماز نیز باعث می‌شود روی غضروفی که وجود ندارد، فشار وارد شده و تخریب صورت گیرد. 

وی درباره «نشانه‌های آرتروز»، گفت: درد اولین نشانه وجود آرتروز است؛ ضمن اینکه تورم زانو، کاهش قدرت ماهیچه‌ها و توان آن اندام را نیز به همراه دارد. 

۴۷۴۷

کد خبر 1321938

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سلامت بنزین سهمیه بندی بنزین بارش برف باران تیم ملی فوتبال ایران ایالات متحده آمریکا مارک ویلموتس افزایش قیمت استان کردستان باشگاه پرسپولیس کاهش قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟

نتیجه یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که محبوب‌ترین نقاط برای گردشگران در اروپا در عین حال بیشترین مراکز مورد علاقه جیب‌بُرها در این قاره هم هستند.

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • کدام مشاغل از ارایه اسناد و دفاتر مالی معاف شدند؟
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • نتیجه تحقیقی تازه درباره نشستن و تحرک
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • ترس از مدیران، دلیل بی‌میلی اونای امری به نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟