Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، پژوهشگران استرالیایی فناوری جدیدی ارائه کردند که با استفاده از آن، سرطان را در موش‌های آزمایشگاهی درمان کردند. آنها امیدوارند که این فناوری را بتوان روی انسان نیز به کار برد.

این گروه تحقیقاتی از دانشگاه گیریفیت از فناوری اصلاح ژن برای درمان این بیماری‌ استفاده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیگل مک‌میلان از محققان این پروژه می‌گوید: این اولین باری است که سرطان گردن با استفاده از این فناوری درمان می‌شود.

این گروه تحقیقاتی از ابزار اصلاح ژن موسوم به کریسپر کاس ناین (CRISPR-Cas۹) استفاده کردند و با این ابزار تومور سرطان گردن را در موش‌ها با استفاده از نوعی نانوذرات درمان کردند.

کریسپر کاس‌ناین را می‌توان برای بریدن بخشی از رشته دی‌ان‌ای استفاده کرد.

مک‌میلان می‌گوید: این نانوذرات به دنبال ژن مربوط به عامل بروز سرطان گردن می‌شدد و آنها را اصلاح می‌کند. برای این کار تکه‌ای از رشته دی‌ان‌ای را به ساختار وراثتی بدن اضافه می‌کند.

به اعتقاد محققان این پروژه، این کار شبیه به اضافه کردن چند حرف به یک عبارت است، عبارتی که غلط املایی دارد. وجود برخی ژن‌ها موجب بروز سرطان می‌شود؛ بنابراین اصلاح این ژن‌ها به معنای جلوگیری از سرطان است.

این گروه تحقیقاتی با این روش موفق به زنده نگه ‌داشتن ۱۰۰ درصد موش‌های آزمایشگاهی شدند و هیچ توموری در بدن آن‌ها دیده نشد. به اعتقاد پژوهشگران، این روش را می‌توان برای درمان انواع سرطان‌های دیگر نیز به کار برد.

این فناوری در حال حاضر روی موش‌های آزمایشگاهی با موفقیت انجام شد اما هنوز موفقیت آن برای انسان ثابت نشده است. با این حال پژوهشگران می‌گویند که در حال کار روی این پروژه هستند تا آن را برای انجام روی انسان آماده کنند. به اعتقاد آنها این فناوری برای آزمون بالینی روی انسان تا ۵ سال دیگر آماده خواهد شد.

آنها امیدوارند تا ۵ سال آینده این فناوری برای آزمون بالینی روی انسان آماده شود.

کد خبر 4774125 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو سرطان ژنتیک نوآوری فناوری نانو تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان جایزه مصطفی ص موبایل فناوری فضایی امنیت اطلاعات ناسا هوش مصنوعی تولید خودروی برقی گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۹۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیئ‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ 10 بهمن 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت‌های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقا و سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • چگونه اضطراب را درمان کنیم؟
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان