Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@11:05:29 GMT

تلاوت قرآن مقدمه ای برای دستیابی به معرفت الهی است

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۵۲۶۶

تلاوت قرآن مقدمه ای برای دستیابی به معرفت الهی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالنبی نمازی شامگاه یکشنبه در جمع تعدادی از برگزیدگان مسابقات قرآنی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه یکی از کارهای ابتکاری که باید انجام شود موضوعی کردن آیات قرآن است، اظهار داشت: استخراج آیات قرآن درباره اصول دین از جمله توحید و معاد باید توسط اساتید، دانشجویان و فعالین حوزه قرآنی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تلاوت قرآن مقدمه برای معرفت شناسی است

وی با اشاره به اینکه قرآن کلام الهی است، ابراز داشت: تلاوت و قرائت قرآن یک نوع مقدمه برای معرفت شناسی است.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه هیچ کس نمی تواند خداوند را توصیف کند، تصریح کرد: در روایات داریم که معنای «الله اکبر» این است که خداوند سبحان برتر از آن است که کسی بتواند او را توصیف کند.

عدم وصف پذیری خداوند در نظام توحیدی بر مبنای کتاب و سنت تعریف شده است

وی با اشاره به اینکه عدم وصف پذیری خداوند در نظام توحیدی بر مبنای کتاب و سنت تعریف شده است، افزود: لازم است در دانشگاه ها دانشجویانی تربیت شوند که آگاه به مسائل معرفت شناسی باشند.

منشا تمام گناهان و عبور از خط قرمزها جهل به خداست

آیت الله نمازی با بیان اینکه اگر کسی نسبت به خدا معرفت پیدا کند دیگر گناه نمی کند، بیان داشت: منشا تمام گناهان و عبور از خط قرمزها جهل به خداست.

وی با اشاره به فلسفه خوف در عبادات توسط بنده خدا گفت: کسی که دارای مقام خوف در عبادات شود یعنی نسبت به خدا معرفت پیدا کرده است.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه انسان در هر لحظه و هر مکان باید بداند خداوند نظاره گر بر اعمال و رفتارهای اوست، اظهار  داشت: اگر بتوانیم در یک جامعه فرهنگی مثل دانشگاه دانشجویانی را تربیت کنیم که به این مقام برسند که خداوند را در همه حال ناظر بر اعمال و رفتار خود ببینند در جامعه دیگر کمتر شاهد گناه و معصیت خواهیم بود.

آیت الکرسی نقطه اوج قرآن است

وی با اشاره به روایتی از پیامبر خدا درباره نقطه اوج و مرتفع قرآن ابراز داشت: آیت الکرسی نقطه اوج قرآن است که در روایتی از پیامبر به آن اشاره شده است.

آیت الله نمازی با بیان اینکه وقتی انسان احساس بی نیازی کرد طغیان می کند، تصریح کرد: خداشناسی و معرفت شناسی اصل اول از اصول پنج گانه اعتقادی است.

آیات مرتبط با طب و مسائل پزشکی از قرآن استخراج شود

وی با اشاره به اینکه تلاوت قرآن باید بر اساس معرفنت شناسی شکل بگیرد، بیان داشت: به دانشجویان و اساتید پیشنهاد می شود آیات مربوط به مباحث طبی و پزشکی را از قرآن استخراج کنند.

کد خبر 4774729

منبع: مهر

کلیدواژه: قرآن تلاوت قرآن بوشهر زلزله شهرکرد ایلام گرگان شیراز هفته وحدت قزوین خطبه های نماز جمعه سفر استانی تئاتر کودک و نوجوان بیرجند بارش برف قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک گفت: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالای کشور موثر بوده است، فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی است که به اجرا گذاشته شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه خبری تابناک،  کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال ۱۴۰۲ موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی‌آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته است.

کارشناسان معتقدند سیاست‌گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش‌بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیرها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد رشدی منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال پیش از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشور محقق شده است که تحریم‌کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ایران بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک را در ادامه درباره رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که به‌تازگی صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

محمدعلی خطیبی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت کنونی روی کار آمد، حجم فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین‌المللی پول آن را مطرح کرده و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت سیزدهم صورت داد، به‌کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست‌گذاری‌های درست سرانجام ما را به رشد اقتصادی مطلوب کنونی رساند.

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک بیان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به حجم غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان‌دهنده بی‌اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: بی‌شک افزایش فروش نفت و گاز کشور به حجم پیش از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده‌ایم. این امر در افزایش درآمدهای دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش‌بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده پیشین ایران  در هیئت عامل اوپک اظهار کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشورها و مصرف‌کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ کشور نیز بر اثر سیاست‌گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش‌بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و گازسوزی را کاهش دهیم. این دستاوردها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست‌گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش‌بنیانی کشورها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

دیگر خبرها

  • اکسیوس: بایدن شخصا در مذاکرات آتش‌بس غزه حضور داشته است
  • رایزنی‌های مصر برای حل اختلافات ۲ طرف درباره آتش‌بس در غزه
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • فیلم/ تلاوت قرآن کریم قبل از بیانات رهبر انقلاب
  • بزرگداشت معلم تکریم سنت‌های پسندیده خدا و تعظیم علم و معرفت است
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • کسب علم با معرفت همراه باشد
  • زیبایی نقاشی خداوند در طبیعت زیرکوه
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید