Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل ، اکبر بهنامجو روز دوشنبه در بازدید از این کارخانه اظهارداشت: بر اساس قول مساعد سرمایه‌گذار و مدیرعامل این کارخانه تا ۲۰ روز آینده مابقی ماشین‌آلات نیز نصب و کارخانه در مرحله آغاز تولید و بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

او با بیان اینکه کارخانه جدید آرتاویل تایر اردبیل مجموعه مجزا و مستقل از کارخانه تولیدی فعال فعلی است ، افزود: این مجموعه تولیدی در زیربنایی بالغ بر ۲۰ هزار مترمربع احداث شده و سالانه ۳۰۰ هزار حلقه تایرهای رادیال تمام سیمی سنگین که نیاز اساسی کشور است، را تولید خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در مرحله نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات این کارخانه ۲۰۰ نفر مشغول کار هستند و با شروع خط تولید برای حدود ۵۰۰ نفر از جوانان جویای کار استان فرصت اشتغال جدید ایجاد می‌شود.

مدیر کارخانه آرتاویل تایر اردبیل نیز در این بازدید از حمایت و پیگیری‌های مجدانه استاندار اردبیل قدردانی کرد و گفت: برای راه‌اندازی مجموعه تولیدی جدید آرتاویل تایر مبلغ ۶۰ میلیون دلار اعتبار ارزی و سه هزار میلیارد ریال هزینه شده و تکنسین‌های این کارخانه شبانه‌روزی و در سه نوبت کاری برای تکمیل و راه‌اندازی خط تولید مشغول فعالیت هستند.

کارخانه آرتاویل تایر در سال ۷۶ در۶ کیلومتر اردبیل احداث و فعالیت خود را آغاز کرده است، این واحد با نام تجاری گلدستون فعالیت دارد و در حال حاضر فاز دوم این واحد نیز با جذب ۴۰۰ نیروی کار تکمیل و در مرحله بهره‌برداری است.

آرتاویل‌ تایر به تنهایی ۳۰ درصد از لاستیک مورد نیاز کشور را تامین می‌کند.

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که امسال بین کارخانه آرتاویل تایر و بهزیستی استان اردبیل امضا شد، قرار است ۱۰۰ نفر از جامعه هدف بهزیستی در این واحد استخدام شوند.

برچسب‌ها لاستیک توسعه اقتصادی کارخانه اشتغال زایی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لاستیک توسعه اقتصادی کارخانه اشتغال زایی اردبیل لاستیک توسعه اقتصادی کارخانه اشتغال زایی اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۵۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حامد کیخسروی با اشاره به افزایش مبلغ تسهیلات بانکی طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی به سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اظهار کرد: با پرداخت این تسهیلات با بهره پنج درصد و با اقساط ۲۰ ساله گام مهمی در مقاوم سازی مسکن روستایی استان اردبیل برداشته می‌شود.
وی همچنین از آغاز روند معرفی متقاضیان طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی استان به بانک‌های عامل در سال جدید خبر داد و بیان کرد: با اجرای این طرح و با ارائه خدمات فنی در قالب نقشه‌های مهندسی، روند احداث مسکن مقاوم در برابر حوادث در روستا‌های استان اردبیل تسریع می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: طی یک سال گذشته تمام سهمیه ساخت چهار هزار واحد مسکونی روستایی در مناطق مختلف استان اردبیل جذب شده و چهار هزار واحد مسکونی روستایی برابر آخرین ضوابط فنی و عمرانی مقاوم‌سازی شد.
کیخسروی خواستار استقبال روستاییان استان از این فرصت ویژه در سال جاری شد و گفت: استان اردبیل در اجرای طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی که با مشارکت خود روستاییان در حال اجراست، جزو پنج استان برتر کشور محسوب می‌شود.
وی میانگین نرخ مسکن روستایی مقاوم‌سازی شده در مناطق روستایی کشور را ۵۸ درصد ذکر کرد و ادامه داد: نرخ مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان اردبیل ۶ درصد بیشتر از میانگین کشوری بوده و ۶۴ درصد است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل همچنین با اشاره به شناسایی ۱۰۲ هزار واحد مسکونی روستایی در استان اردبیل گفت: تاکنون بیش از ۶۶ هزار واحد از این واحد‌های مسکونی در برابر حوادث مقاوم‌سازی شده است.
کیخسروی در ادامه الگوی ساخت و ساز و مقاوم‌سازی مسکن در روستا‌های این استان را معیشت محور و مطابق با شرایط و نیاز روستاییان عنوان کرد و افزود: در تهیه نقشه و ساخت مسکن روستایی، مطابق با نیاز و درخواست روستاییان اقدام می‌شود تا زندگی، تولید و نیاز روستاییان آسیب نبیند.

دیگر خبرها

  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد