Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار ایلام گفت: بودجه عمرانی این استان سال آینده به نسبت سال جاری ۳۲ درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ قاسم سلیمانی دشتکی روز دوشنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان ایلام اظهار داشت: با توجه به تحریم های ظالمانه دشمنان علیه ایران اسلامی فروش نفت با مشکلاتی روبروست که باید به فکر منابع جایگزین باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کشورهای توسعه یافته چیزی به عنوان یارانه پنهان وجود ندارد و درآمدها را براساس مالیات تنظیم می کنند، این مالیات ها را براساس درآمدهای ارزی از جمله جذب گردشگر و یا محصولات خاص کشور خود اعلام می کنند.

استاندار ایلام یادآور شد: باید مزیت های داخلی را معرفی و تقویت کنیم ولی هنوز بر منابع داخلی خود مسلط نشده ایم، در شرایط کنونی ۲ راه برای افزایش درآمدها وجود دارد که یکی از راه ها آن کم کردن یارانه های آشکار و پنهان است که یکی از یارانه های پنهان همین مصرف بنزین و مشتقات نفتی و حامل های انرژی است.

سلیمانی دشتکی اضافه کرد: هزینه تولید هر لیتر بنزین برای دولت بالغ بر ۵۰ هزار ریال است و باید به سمتی حرکت کنیم که یارانه پرداختی به این حوزه با هزینه ها تناسب داشته و کاهش یابد.

وی تاکید کرد: با اجرای سهمیه بندی بنزین به درآمدهای جدیدی خواهیم رسید که یکی کاهش تفاوت قیمت است و دیگری می توانیم صادرات بنزین را افزایش دهیم، اگر با صرفه جویی صادرات بنزین را ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش دهیم، درآمدهای دولت بیشتر می شود.

استاندار ایلام ادامه داد: منابع درآمدی حاصل از افزایش قیمت بنزین بنزین به حساب خانوارها واریز می شود و کمکی به معیشت آنان بویژه اقشار کم درآمد می کند.

سلیمانی دشتکی در ادامه به فصل تصویب بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: اعتبارات عمرانی استان سال آینده ۳۲ درصد و منابع جاری نیز ۱۷ درصد افزایش خواهد یافت که البته قول هایی از مسئولان ذیربط برای افزایش بیشتر بودجه جاری دریافت کرده ایم که امیدواریم محقق شود.

وی یادآور شد: برابر محاسباتی که انجام شده بیش از ۱۴ میلیارد تومان کسری بودجه در سال آینده داریم که این را هم به سازمان ارسال خواهیم کرد که درخواست داریم که این کسری را جبران کنند.

استاندار ایلام تاکید کرد: کشور نیازمند افزایش درآمدهای غیرنفتی است و همه باید در جهت حرکت به سمت فاصله گرفته از درآمدهای نفتی تلاش کنند تا بتوانمی از این گردنه سخت عبور کنیم.

سلیمانی دشتکی اضافه کرد: سال ۹۶ کشور با مشکلات عدیده ای روبرو بود ولی با مدیریت صورت گرفته از آن برهه سخت عبور کردیم و امسال نیز قیمت ها تا حد زیادی تثبیت و حتی مقداری از گرانی ها تعدیل شد.

وی بیان کرد: اتکا به نفت یک نقیصه بد برای کشور است و ما باید به سمت تولید مشتقات نفتی حرکت کنیم و محصولات نفتی را بتوانیم صادرات کنیم بسیار منتفع خواهیم شد.

 

بیشتر بخوانید: صرفه جویی 10 میلیون یورویی در توسعه کارخانه اسید سرچشمه در نقد سفر مقامات

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه سهمیه بندی بنزین صرفه جویی گرانی مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام دارای ۱۴۵ مصوبه، ۳۰۱ پروژه و بیش از شش هزار میلیارد مصوبه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، جلسه بررسی مصوبات سفر ریاست جمهوری و آخرین وضعیت پروژه‌های آن امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ با حضور معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام و مدیران مرتبط برگزار شد.

سعید هژبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در این جلسه سفر رئیس‌جمهور به ایلام را دارای خیر و برکت و آورده برای استان دانست و اظهار کرد: اتمام پروژه‌های سفر و تحقق مصوبات در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

وی افزود: سفر اول آیت الله رئیسی به استان ایلام دارای ۱۴۵ مصوبه، ۳۰۱ پروژه و بیش از شش هزار میلیارد مصوبه است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که دارای درصد پیشرفت بالایی است باید هرچه زودتر تکمیل شود که این مهم یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران در استان و در نهاد ریاست جمهوری خواهد بود.

هژبری ادامه داد: مصوبات خوبی برای سفر دوم ریاست جمهوری پیش‌بینی و تنظیم شده، اما مصوبات دور اول سفر باید عملیاتی و پروژه‌ها اجرایی شده است و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه مدیران باید به جزئیات پروژه‌های مرتبط با سفر اشراف کامل داشته باشند، تاکید کرد: مدیران پیگیر دریافت تخصیص، فعال شدن پروژه و اتمام آن‌ها باشند و نسبت به رفع موانع تحقق مصوبات اقدام کنند.

در این جلسه آخرین وضعیت مصوبات و پروژه‌های امور عشایری، راه و شهرسازی، اداره زندان‌ها، ورزش و جوانان، بنیاد شهید، جهاد کشاورزی، دانشگاه ایلام، دانشگاه پیام نور، آب منطقه‌ای، فنی و حرفه‌ای، راهداری، آبفا، دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد بررسی و تصمیمات لازم برای پیشبرد این پروژه‌ها اتخاذ شد.

کد خبر 747124

دیگر خبرها

  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • افزایش ۲۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز مهران
  • سهم ۶۴ درصدی طرحهای عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه
  • سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است
  • درآمدهای عمومی آذربایجان شرقی ۴۱ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال