Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:50:03 GMT

مسلمانان مراقب دام تفرقه‌افکنی دشمن باشند

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۶۵۶۱

مسلمانان مراقب دام تفرقه‌افکنی دشمن باشند

ایسنا/یزد رییس دفتر بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه یزد گفت: تمام مسلمانان ایران اسلامی اعم از شیعه و سنی باید توافق خود را در اصول دینی تقویت کنند و هوشیاری لازم را جهت پرهیز از سیاست‌های تفرقه ‌افکنانه دشمن داشته باشند.

حجت‌الاسلام «محمدرضا ابویی» در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا، با بیان این که سنت پیامبر اسلام (ص) در بیش از دو دهه‌ای که از عمر ایشان در دوران نبوت‌شان سپری شد، حاکی از اتخاذ یک سیاست راهبردی برای پیشبرد اهداف جامعه اسلامی و تحقق حاکمیت دینی و ترویج مکارم اخلاقی بوده است، اظهار کرد: سیاست راهبردی پیامبر اعظم(ص)، پرهیز از تنش و اختلاف در میان اقشار مختلف مسلمانان و تلاش در جهت وحدت و اتخاذ جبهه واحد مسلمانان در رویارویی با مشکلات داخلی و خارجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همین سیاست راهبردی بود که مسلمانان را در اوج مخالفت‌های قدرتمندانه مخالفان به ثبات و قدرت نائل کرد و نهایتاً ما شاهد پیروزی جبهه اسلام در عین ناباوری جبهه کفر اعم از شرک و نفاق و یهود بودیم.

رییس دفتر بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه یزد با بیان این که سیره پیامبر گرامی اسلام توسط امیرالمؤمنین نیز ادامه پیدا کرد، گفت: حضرت علی(ع) در رویارویی با تضییع حق مسلمین رویه‌ی کناره‌گیری و جدایی از جامعه را پیشه نکرد بلکه همراهی با همان جهت‌گیری اجتماعی مردم و حکومت و حتی همکاری با خلفا را در سیره ۲۵ ساله خود بعد از پیامبر قرار داد.

حجت الاسلام ابویی در ادامه تصریح کرد: در دوره پنج ساله حکومت ایشان هم با وجود تفرقه‌هایی که در جبهه موافقان امیرالمؤمنین(ع) بود، حفظ وحدت در الویت برنامه‌هایشان قرار داشت.

وی بیان کرد: امروز به تأسی از سنت پیامبر اعظم(ص) و امیرالمؤمنین و ائمه طاهرین(ع)، چنانچه جامعه ما همان رویه را طی کند قطعاً به موفقیت‌های بسیار خوبی خواهد رسید چرا که ما مسلمانان، دشمنانی با جبهه و موضع واحد داریم و به عبارتی دیگر، ما از یک سو دشمن مشترک و از طرفی اولویت‌های و اهداف مشترکی برای اعتلای اسلام داریم.

این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به این که مسلمانان از دشمنان و اهدافی مشترک برای تحقق اسلام و آرمان‌های دینی برخورداند، تأکید کرد: این وحدت ضروری است و بایستی شیعه و سنی با اتخاذ سیاست‌های راهبردی و عملی کاملاً شفاف و به دور از کینه‌توزی و پرداختن به حواشی موردپسند دشمنان اسلام، روی اصول مورد توافق خودشان بیشتر مانور بدهند و هوشیاری لازم جهت پرهیز از سیاست‌های تفرقه‌افکنانه دشمن را داشته باشند تا در دام تفرقه‌‌افکنی آن‌ها نیفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری تفرقه افکنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقچی: پس از اقدام نظامی، زمان ورود به میدان سیاست و دیپلماسی است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از هم میهن، عباس عراقچی، دبیر شورای راهبردی سیاست خارجی و معاون سابق وزارت خارجه؛ در نشست مجازی کلاب کافه خبر در اسپیس ایکس گفت: در حال حاضر و پس از فروکش کردن تنش ایران و اسراییل، پس از حمله به کنسولگری، زمان استفاده از ابزار سیاسی و دیپلماسی و به تعبیری موشک‌های دیپلماتیک برای تثبیت قدرت ایران است. مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می‌کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه‌های قدرت صورت نمی‌گیرد و به جایی هم نمی‌رسیم.

عراقچی گفت: باید پس از زدن ضربه نظامی وارد میدان سیاسی و امتیازگیری می‌شدیم و الان وقت ورود به میدان سیاسی و دیپلماسی است. از پشت صحنه خبر ندارم و اطلاعات من فقط رسانه ای است. اما درخواستی از طرف ایران قطعا وجود نداشته که توقف حمله به غزه در مقابل عدم حمله ما اتفاق بیفتد. این حرف‌ها بخشی از همان جنگ‌های روانی و رسانه‌ای است که آنان انجام دادند تا مانع حمله ایران شوند که موفق نشدند. باز هم تاکید می‌کنم، مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می‌کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه‌های قدرت صورت نمی‌گیرد و به جایی هم نمی‌رسیم.

احتمال حمله به رفح هنوز زیاد است

عباس عراقچی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی ایران، معتقد است: احتمال حمله به رفح در غزه، هنوز زیاد است و منتفی نشده ولی اسرائیل را نمی‌تواند از این بن بست نجات دهد. درگیری با ایران اسرائیل را به مراتب ضعیف‌تر کرده است.

عراقچی همچنین می‌گوید: پس از کاهش تنش فعلی، باید با افزایش تحرکات دیپلماتیک اجازه ندهیم که فشار و هزینه به کشور وارد شود.

وی در همین رابطه افزود: باید سیاست‌ها و راهبردهای همسایگی با کشورهای همسایه را تقویت و به‌روز کنیم. نباید اجازه داد ایران را خطری برای کشورها قلمداد کنند.

دبیرشورای راهبردی سیاست خارجی گفت: پس از تحولات اخیر، قدرت ایران به حدی افزایش یافته که فراتر از منطقه رفته است.

عراقچی خاطرنشان کرد: گاهی در گذشته به موقع از فرصت‌های پیش آمده استفاده نشد و آن فرصت‌ها تبدیل به تهدید شدند. برعکس گاهی حتی تهدیدها با مدیریت درست به فرصت تبدیل شده‌اند مثل حمله به سفارت ایران در دمشق که به فرصت بزرگی برای ایران مبدل شد. الان باید از این فرصت به دست آمده بهترین و بیشترین استفاده را کرد. میدان، دیپلماسی و رسانه در هر رویدادی باید با هم حرکت کنند. میدان و دیپلماسی احتیاج به رسانه هایی دارند که بتوانند روایت مطلوب از یک واقعه سیاسی یا نظامی را تولید کنند. روایت‌سازی خودش یک فن و تخصص است. در داستان اخیر (درگیری نظامی ایران و اسراییل) ضلع سوم یعنی رسانه، کمی عقب ماند؛ اما میدان و دیپلماسی با هم کار کردند و خیلی قوی ظاهر شدند.

دبیر شورای راهبردی روابط خارجی ایران، خاطرنشان کرد: در درگیری با اسراییل، تا لبه حساس جنگ رفتیم، اما در نهایت با مدیریت هوشمندانه با موفقیت بازگشتیم. می‌توان گفت حداقل در کوتاه مدت دیگر درگیری نخواهیم داشت ولی احتمال اینکه اسرائیل باز دست به اقداماتی مثل ترور بزند وجود دارد.

عراقچی اضافه کرد: اسرائیلی‌ها در محاسبات ژئوپولتیک و راهبردی عرصه را به ایران باختند. در حوزه راهبردی، ضربه موشکی ایران به معادلات امنیتی منطقه شکل جدیدی داد و معادلات قدرت به نفع ایران عوض شد. ایران بصورت مستقیم وارد عملیات شد و ضربه ای وارد کرد که اسرائیل نتوانست در همان تراز پاسخ دهد. ۳ لایه دفاعی "گنبد آهنین"، "پیکان" و "فلاخن داود" و چهارمین لایه "هواپیماهای جنگنده آنان" و لایه پنجم هم دوستان اسرائیل، یعنی امریکا و انگلیس و فرانسه و برخی کشورهای منطقه بودند که به دفاع در مقابل حمله موشک‌های ایران برخواستند. موشک‌های ما از این ۵ لایه عبور کردند و به هدف رسیدند.

دیپلمات ارشد کشورمان اضافه کرد: اسرائیلی‌ها علیرغم اظهارات اول خود که مدعی بودند ٩٩ درصد موشک ها را زده اند در آخرین آمار اذعان کردند که تنها توانسته اند ۸۴ درصد موشک‌ها و پهبادها را بزنند. این درحالی است که پهپادها اصولاً برای فدا شدن و راه باز کردن برای موشک‌ها شلیک شده بودند.

این یک واقعیت است که اسرائیل همه توان دفاعی خود را بکار گرفت تا حمله را دفع کند ولی ایران همه توان تهاجمی خود را بکار نگرفت. ایران به لحاظ راهبردی توانست بازدارندگی را احیا و تثبیت کند و این اهمیت بسیار زیادی دارد. ارزش فنی عملیات ایران بسیار بالا بود. اکنون توان ژئوپلیتیک ایران به شدت بالا رفته است و از این ظرفیت باید استفاده کرد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898616

دیگر خبرها

  • حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • پیام‌های راهبردی سخنان ابوعبیده
  • پیام‌های راهبردی سخنان «ابوعبیده»
  • روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • نسل رویش‌های انقلاب اسرائیل را نابود خواهد کرد
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • احتیاط، تفرقه‌افکنان مشغول کارند! | سناریوی اختلاف‌افکنی برای به حاشیه بردن حجاب
  • عراقچی: پس از اقدام نظامی، زمان ورود به میدان سیاست و دیپلماسی است