Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@07:44:24 GMT

درخواست جدی بازاریان برای برخورد با اغتشاش‌گران

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۸۵۶۵

درخواست جدی بازاریان برای برخورد با اغتشاش‌گران

بازار تهران که روز گذشته به دلیل نگرانی از برخی اغتشاشات شاهد تعطیلی برخی مغازه ها بود، امروز در آرامش کامل باز بوده و معاملات در جریان است.

به گزارش مشرق، بازار بزرگ تهران بعد از اینکه در روز گذشته به دلیل نگرانی از حضور اغتشاشگران زودتر از موعد تعطیل شده بود، از صبح امروز طبق روال عادی، به کار خود ادامه داده و کسب‌وکار مردم در آرامش کامل در جریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بازدید خبرنگار ما از خیابان خیام، چهار راه گلوبندک تمام مغازه های این راسته به فعایت روز مره خود مشغول به کار است هر چند که به نظر می رسد میزان مراجعه مردم و خریدران به این بازار کمی از روزهای های پررونق سال کمتر است که می توان دلیل آن را برودت هوا و رکود اقتصاد دانست.

بازارهای سیدولی که بیشتر به فروش پارچه و رومبلی و فروش کفش مشغول هستند خرید و فروش در آن در جریان است، همچنین راسته های کفاشها، بازار زرگران، کیلویی ها و بوذرجمهری نیز مشغول به کار روزمره خود هستند. 

بیشتر بخوانید: میزان کاهش قیمت گوشت طی ۲ ماه اخیر آغاز اقدامات لازم برای کنترل قیمت‌ها

مسجد امام ( ره)، راسته ساعت فروشی ها و فروشندگان بدلیجات و پوشاک در بازار بزرگ نیز مشغول به فعالیت همیشگی خود هستند؛ یکی از فروشندگان ابتدایی بازار کفاشها که به فروش لباس بچه گانه مشغول است می گوید: روز گذشته مجبور به تعطیلی مغازه خود شدیم اما راضی به انجام این کار نبودم زیرا تعطیلی یک روزه نیز برای من مهم است و باید بتوانم اجاره و مخارج خود و خانواده ام را تامین کنم.

یکی بازاریان راسته زرگران نیز در واکنش به برخی اغتشاشات روز گذشته گفت: امنیت در فعالیت و کسب و کار ما بسیار بااهمیت است. روز گذشته مغازه های خود را تعطیل کردیم و امروز نیز دیرتر و از ساعت 10 کار خود را شروع کردیم اما اکنون دیگر مشلکی نداریم.

یکی از فروشندگان لوازم خانگی نیز گفت: دولت باید به فکر ما نیز باشد، میزان فروش ما در ماه های اخیر کم شده و مردم قدرت خرید لازم را ندارند و حاضر نیستیم که به هر دلیلی از رونق بازار و قدرت خرید مردم کاسته شود.

وی افزاید: درست است که تورم و گرانی امان مردم را بریده اما هیچ وقت موافق اغتشاش و نا امن سازی بازار نیستیم و از نیروی انتظامی می خواهیم که با این افراد برخورد کند که به نظر می رسد  این افراد بازاری نیز نباشند.

این کسبه بازار بزرگ ادامه داد: امروز مشکلی نداشتیم و باید از نیروی انتظامی قدردانی کرد که شرایط را به حالت عادی خود بازگردانده است.

سیدجواد احمدی معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان درباره قیمت کالا ها بعد از افزایش قیمت بنزین گفت: در جلسه روز گذشته کارگروه تنظیم بازار، 4 الی 5 مصوبه برای حاکم شدن آرامش در بازار داشتیم که در درجه نخست، پایش مستمر بازار قرار دارد؛ با ابلاغیه جدیدی که صادر شد تشدید نظارت بر بازار در دستور کار قرار گرفت.

رضا رحمانی وزیر صنعت،​ معدن و تجارت  نیز با بیان این‌که هرگونه افزایش قیمت کالا به‌بهانه افزایش نرخ بنزین تخلف است گفت: راهکار حل مشکلات اقتصادی کشور پرداختن به تولید است.

مدرس خیابانی قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی نیز در این ارتباط اظهار داشت: هرگونه افزایش قیمت به‌بهانه تغییر نرخ بنزین در بازار رصد می‌شود و 4 هزار بازرس از سازمان حمایت و اتاق اصناف در سطح کشور روزانه 30 هزار مورد بازرسی میدانی را برای کنترل قیمت ها انجام خواهند داد.

بنابراین گزارش یکی از بازریان در واکنش به این افزایش نظارت بر بازار گفت: در دو روز اخیر شنیده ایم که افراد مهمی از اصناف و دستگاه های مختلف به بازار آمده اند اما اینکه چه تاثیری خواهد داشت مشخص نیست و باید بببنیم که بازار به چه صورت خواهد شد.

یکی دیگر از کسبه بازار نیز گفت: بیشتر بخش های اقتصادی کشور تاثیری زیادی از افزایش قیمت بنزین نخواهند داشت زیرا گازوئیل کماکان به قیمت قبل عرضه می شود، اما دستگاه های نظارتی باید به درستی نظارت داشته باشند و متخلفان را جریمه کنند.

وی افزود: در مواردی جریمه ها به حدی پایین است که تاثیری در تخلف انجام شده ندارد و بازدارنده نیست.

وی ادامه می دهد: درست است که من نیز خود یک فروشنده هستم اما برای تهیه دیگر کالاها خریدار هستیم و انتظار دارم با متخلفان به شدت برخورد شود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین بازار تهران نیروی انتظامی رضا رحمانی سازمان حمایت مصرف کنندگان اغتشاشگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، سکه و دلار پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229513 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟