Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه، در جلسه امروز ستاد بودجه سال ۹۹ منابع و مصارف هدفمندی یارانه‌ها مورد بررسی قرار گرفت، از افزایش ۶۲ درصدی اعتبارات عمرانی در بودجه خبر داد. ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدباقر نوبخت در حاشیه هفدهمین جلسه ستاد بودجه سال 99 گفت: تلاش ما این است در طول ماه سه پرداخت منظم داشته باشیم یکی یارانه نقدی، دوم حمایت معیشتی و سوم حقوق و اعتبارات عمرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوبخت گفت: تلاش ما این است که به زودی اطلاع رسانی کنیم و به گونه‌ای عمل کنیم که به طور میانگین هر 10 روز یک پرداخت به خانوار‌ها داشته باشیم تا مدیریت مصرف برایشان آسان شود.
وی افزود: علاوه بر پرداخت نقدی یارانه در سال آینده 15 هزار و 400 میلیارد تومان برای کاهش فقر که جزء سیاست‌های دولت دوازدهم است، صرف خواهیم کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: 12 هزار میلیارد تومان حداقل برای پرداخت‌های گندم و 12 هزار میلیارد تومان برای یارانه دارو در سال آینده صرف خواهد شد.
نوبخت گفت: تلاش ما این است که هم به طرح‌های عمرانی بپردازیم که اشتغال و رونق را در اقتصاد داشته باشیم و هم پرداخت‌های یارانه‌ای نظم یافته داشته باشیم تا در شرایط سخت و نامطلوب اقتصادی به خانوار‌ها کمک بیشتری نسبت به امسال شود.
وی افزود: امروز به نهایی کردن منابع و مصارف عمومی و منابع و مصارف هدفمندی پرداخته شد، چون دو جدول برای دریافت‌ها و پرداخت‌ها داریم، یک جدول مربوط به آنچه که به خزانه دولت واریز می‌شود و به دستگاه‌های دولتی پرداخت می‌کنیم و یک بخش هم مربوط به سازمان هدفمندی یارانه هاست که باید جدول آن هم مشخص شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: بخش منابع و مصارف عمومی، سال آینده عمدتا در بخش طرح‌های عمرانی است که رشد چشمگیری دارد و حدود 62 درصد سهم اعتبارات عمرانی نسبت به امسال افزایش پیدا کرده و بخش قابل توجه آن هم از حدود 70 هزار میلیارد تومان به استان‌ها تعلق می‌گیرد.
نوبخت افزود: طرح‌های عمرانی را بیشتر استانی کردیم تا استانداران و مسئولان استانی دقت بیشتری داشته باشند و کنترل بیشتری در طرح‌های عمرانی کنند.
وی گفت: گزارش بودجه شرکت‌ها که بخشی از بودجه کل کشور است 14 آبان طبق قانون به مجلس تقدیم شد و این روز‌ها آخرین جلسات ستاد برای ارائه لایحه بودجه سال 99 است تا در زمان مقرر و قانونی لایحه بودجه تقدیم مجلس شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: این سازمان در حال تدارک پیش نویس لایحه بودجه است تا آن را به دولت بدهیم و دولت آن را نهایی کند تا بتوانیم قبل از 15 آذر تقدیم مجلس کنیم.

پرداخت حمایت معیشتی 20 میلیون نفر

بر اساس این گزارش محمدباقر نوبخت در حاشیه هفدهمین جلسه ستاد بودجه گفت: از ساعت 12 امشب حداقل برای 20 میلیون نفر پرداخت حمایت معیشتی انجام می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: فهرست خانوار‌هایی که شامل 20 میلیون نفر می‌شود از طریق وزارت تعاون، ​کار و رفاه اجتماعی به ما اعلام شده تا اولین پرداخت حمایت معیشتی انجام شود و تا پایان این هفته (پس فردا یا شب بعد از آن) پرداخت حمایت معیشتی 20 میلیون نفر دیگر انجام می‌شود و حداکثر شنبه یا یکشنبه هفته آینده پرداخت معیشتی 20 میلیون سوم نیز پرداخت خواهد شد.
وی گفت: به این ترتیب حداکثر در طول یک هفته به حساب هر 60 میلیون نفر (که برای خانوار‌های یک نفره تا پنج نفره و بیشتر تعریف شده) مبلغ حمایت معیشتی پرداخت می‌شود.
نوبخت افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خود را آماده می‌کند تا کسانی که متقاضی استفاده از این حمایت معیشتی هستند ساز و کار آن را اعلام کند تا متقاضیان بتوانند ثبت نام و نسبت به درخواست آنان رسیدگی شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: اگر رسیدگی به درخواست متقاضیان به طول انجامد مبلغ حمایت معیشتی این ماه از بین نمی‌رود و حداکثر برای ماه آینده دو برابر دریافت می‌کنند.
نوبخت با اشاره به اینکه سامانه‌های این سازمان به روز و سریع است افزود: در تاریخ بیست و ششم هر ماه در ساعت مشخص یارانه‌ها به حساب همه واریز می‌شود تاکنون کسی نیست بگوید پرداخت یارانه‌ها به تأخیر افتاده است.
وی گفت: به پرداخت معیشتی هم نظمی می‌دهیم تا خانوار‌ها بتوانند مطمئن شوند چه تاریخی آن را دریافت می‌کنند.
وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم این پرداخت‌ها (پرداخت یارانه نقدی، ​ حمایت معیشتی و حقوق) هر 10 روز یکبار انجام شود.
نوبخت درباره کسانی که یارانه آنان قطع شده، اما مایل به دریافت حمایت معیشتی هستند گفت: مکانیزمی وجود دارد که اگر کسانی باشند یارانه آنان قطع شد، بر اساس آنچه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشخص کرده، اما خود را مستحق دریافت حمایت معیشتی بدانند اعلام می‌کنند و به آن رسیدگی می‌شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: قرار است به طور کلی به حدود 60 میلیون نفر پرداخت حمایت معیشتی انجام شود.

درآمد و هزینه سهمیه بندی جدید بنزین در بودجه 99 گنجانده می‌شودزاهدی: لایحه بودجه 99 تا یک ماه دیگر به مجلس شورای اسلامی می‌آید

انتهای پیام/

R1389/P/S7,77/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بودجه ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بودجه ایران بودجه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک