Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@01:20:51 GMT

بازگشایی پارلمان لبنان

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۰۹۵۱

ایلی فرزلی، نایب رئیس مجلس لبنان با اعلام خبر اینکه پارلمان لبنان فردا پس از ۳۳ روز تعطیلی بازگشایی خواهد شد، در سالن کنفرانس مطبوعاتی پارلمان این کشور گفت: اولویت ما در جلسه فردا بحث و تبادل نظر جدی احزاب مختلف درباره انتخاب نخست وزیر جدید و تسریع در تشکیل کابینه لبنان است. 

اخبار بین الملل- نائب رئیس مجلس لبنان افزود: حرکت در مسیر قانون راه حل اصلی و اساسی برای برون رفت از وضعیت فعلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایلی فرزلی تصریح کرد: تدوین قانون جدید مقابله نیز در دستور مجلس قرار خواهد گرفت.

حسن فضل الله، عضو فراکسیون مقاومت و وفاداری مجلس لبنان نیز با تاکید بر مقابله جدی دستگاه قضایی لبنان با مفسدان گفت: ما پرونده‌های مربوط به فساد را به دادگستری ارسال کردیم، اما تا به امروز فاسدان را در پشت میله‌های زندان ندیده ایم.

حسن فضل الله افزود: قانون مصونیت مقامات که از سال ۱۹۹۲ اجرایی شده باید پایان یابد با وجود این قانون چگونه می‌توان پول‌های غارت شده را به خزانه دولت بازگرداند.

عضو فراکسیون مقاومت و وفاداری مجلس لبنان با اشاره به اینکه فردا در جلسه پارلمان برای مبارزه با فساد حاضر خواهیم شد،گفت: ما کسانی را که از جنبش مردم برای رسیدن به خواسته‌های سیاسی شان سوء استفاده می‌کنند، محکوم می‌کنیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: لبنان دستگاه قضایی دستگاه قضایی رئیس مجلس زندان لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۰۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در کجا متوقف می شود؟

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، علیرضا تقوی نیا؛ کارشناس مسائل غرب آسیا در یادداشتی آورده است:
 
۲۰۰ روز از جنگ غزه گذشت در حالی که هنوز جنگ ادامه دارد و افق روشنی برای پایان آن دیده نمی شود.
 
اسرائیل برای حمله به رفح مصمم شده و آن را حتمی می داند و ظاهرا آمریکا را نیز همراه کرده است.
 
البته در اینجا این سؤال مهم نیز مطرح می شود که در حمله به مناطق دیگر نوار غزه چه چیزی عاید اسرائیل شد؟
 
آیا اسرا آزاد شدند؟ آیا توان نظامی حماس از بین رفت؟ آیا رهبران حماس نابود شدند؟
پاسخ همه سؤال ها خیر است.
 
حتی دیروز شهرهای عسقلان و سدیروت هدف راکت های حماس قرار گرفتند تا همگان ملتفت گردند که ادعای نتانیاهو تا چه میزان با واقعیت مغایرت دارد.
 
از سوی دیگر اسرائیل درگیر نبرد با حزب الله در شمال است و مقاومت لبنان کیفیت حملات خود را به نحو محسوسی ارتقا داده و شهرهای عمقی تر را مورد اصابت قرار می دهد.
 
حال سؤال مهم اینجاست که این جنگ تا کی ادامه دارد؟
 
با توجه به شرایط داخلی اسرائیل نتانیاهو به استمرار بحران نیاز دارد و حتی پس از حمله به رفح نیز دور از ذهن می نماید که او دست از تنش بکشد.
 
اما در این میان امکان وقوع اتفاقاتی وجود دارد که معادلات را عوض ‌کند؛ تنش با حزب الله هر لحظه می تواند به یک جنگ تمام عیار منتهی شود و یا فشارهای آمریکا پس از پایان عملیات در رفح شاید نتانیاهو را کنترل کند.
 
در این میان جبهه داخلی اسرائیل بیشترین فشار را متحمل می شود و بخش قابل توجهی از صهیونیست ها خواهان اتمام جنگ هستند.
 
نتانیاهو ممکن است پس از جنگ در رفح دست به قمار خطرناکی بزند و به بهانه تأمین امنیت شمال و لزوم عقب راندن حزب الله از مرز، جنگی گسترده را با لبنان آغاز کند.
 
اما هر چه که هست و شاید شود، این نکته را نمی توان از نظر دور داشت که اسرائیل در یک بن بست راهبردی است زیرا حتی حمله به رفح نمی تواند خواسته های این رژیم را برآورده سازد و نتانیاهو نیز تمایل به پایان جنگ ندارد تا به یک دستاورد برسد.
 
از یاد نباید برد که جبهه داخلی اسرائیل تحمل جنگ فرسایشی را ندارد و ارتش آن نیز اوضاعش مطلوب نیست؛ حمله ایران ضربه شدیدی علیه اعتماد به نفس صهیونیست ها بود و بالعکس انگیزه و جسارت محور مقاومت را بالا برد.
 
در پایان خاطر نشان می شود که عدم حمایت آمریکا، بروز اتفاقی در داخل اسرائیل یا گسترده شدن جنگ با لبنان می تواند روند تحولات را به کلی تغییر دهد.
 
نتانیاهو به استمرار جنگ نیاز دارد اما اسرائیل تحمل تا ابد جنگیدن را ندارد.
 
این که اسرائیل کجا متوقف می شود سؤال بزرگی است.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حزب‌الله و تعبیر مقاومت هوشمند
  • فردا: مصاف نخست شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • بمباران سنگین جنوب لبنان+فیلم
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • اسرائیل در کجا متوقف می شود؟
  • لحظات برخورد عظیم بمب اسرائیل به ساختمان حزب الله
  • (ویدئو) لحظه ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان توسط رژیم اسراییل
  • هفته تعیین‌کننده برای انتخاب رئیس‌جمهور جدید لبنان
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد