Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در سال ۸۲ فقط ۳۰درصد مدارس کشور ایمن بود گفت: امروز شاهد هستیم که ۷۰درصد مدارس ما ایمن‌سازی شده است. همچنین در سال ۹۸ همه مدارس خشتی و گلی جمع‌آوری شده و به زودی جشن جمع‌آوری مدارس خشتی و گلی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مهراله رخشانی‌مهر در سومین همایش ملی بانوان و خانواده خیران مدرسه‌ساز با بیان اینکه در سال ۱۳۷۷ جهاد مقدس مدرسه‌سازی در قالب حضور پربرکت خیرین مدرسه‌ساز شتاب و سرعت گرفت گفت: خیرین حتی گوی سبقت را از دولت ربودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: خیرین مدرسه‌ساز معماران دوستی و مهربانی هستند. آنها با درک درست از جایگاه نظام آموزش و پرورش به عنوان هدف و ابزار توسعه، خطر بازماندن از قافله رشد و توسعه را نهیب زده و بر این باور هستند که آینده‌سازان که استعدادها، سرمایه‌های سرشار و امیدآفرین کشورمان هستند نیازمند مراقبت و برخورداری از فضا، مدرسه و تجهیزات مناسب هستند. 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در ایران اسلامی نقش‌آفرینی زنان در جامعه منحصر به مناصب اداری نشده است اظهار کرد: زنان و مادران ایرانی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی نیز حضور فعالانه داشتند به طوری که حدود ۵ هزار نفر از خیرین مدرسه‌ساز کشور را زنان نیک‌اندیش تشکیل می‌دهند.

رخشانی مهر ادامه داد: در مهر ماه سال گذشته در چنین انجمنی با حضور رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز حدود ۷۰۰۰ کلاس درس آماده و تحویل دانش‌آموزان شد. مایه خوشحالی است که امروز اعلام کنم با حمایت خیران و دولت در شرایطی قرار گرفته‌ایم که میانگین فضاهای آموزشی دانش‌آموزان ما در مدارس از ۱.۵ متر مربع قبل از انقلاب به ۵.۲۱ متر مربع افزایش یافته است.

وی افزود: همچنین در حالی که در سال ۸۲ فقط ۳۰درصد مدارس کشور ایمن بوده است امروز شاهد هستیم که ۷۰درصد مدارس ما ایمن‌سازی شده است. همچنین در سال ۹۸ همه مدارس خشتی و گلی جمع‌آوری شده و به زودی جشن جمع‌آوری مدارس خشتی و گلی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدارس خشت و گلی مدرسه سازی خيرين مدرسه ساز سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۳۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین

با حضور معاون پارلمانی رییس جمهور، بزرگ ترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در دهستان بیاض شهرستان انار به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو با حضور سید محمد حسینی معاونت پارلمانی ریيس جمهور و اقشار مختلف مردم بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی كشور در زمینی به مساحت ۱۰۰هزارمتر مربع و با زیر بنا ۴۲۰۰متر مربع در دهستان بیاض شهرستان انار از توابع استان کرمان به بهره برداری رسید.

این درمانگاه با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰میلیارد تومان راه اندازی ومورد بهره برداری قرار گرفته است. 

درمانگاه مذکور دارای چاه عمیق آب شرب وفضای سبز، منزل پزشک وپرستار، مهمانسرا، مسجد و داروخانه است. 

این موسسه خیریه ولی عصر از سوی خیر مرحوم حاج محمد علی رحیمیان ساخته شده است.

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • شادباش استاندار سمنان به معلمان مدارس کم برخوردار