Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، نشست مقامات آمریکایی و کره جنوبی برای بررسی نحوهِ به اشتراک گذاشتن سهمیه هر یک از دو کشور در خصوص تأمین هزینه‌های مربوط به استقرار نیرو‌های نظامی آمریکا در کره جنوبی، با شکست مواجه شد.

دیروز مقامات آمریکایی و کره جنوبی نشستی طولانی را که برای دو روز متوالی و با هدف بررسی نحوه به اشتراک گذاشتن هزینه‌های مربوط به استقرار سربازان آمریکایی در کره جنوبی طراحی شده بود، آغاز کردند، اما در ابتدای روز سه‌شنبه، هنگامی که این جلسه از سر گرفته شد، مقامات هر دو کشور پس از فقط یک ساعت گفت‌وگو، به دلایلی که جزئیات آن هنوز کاملاً تشریح نشده است، ناگهان این جلسه را ترک کردند و این جلسه بدون نتیجه، به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت امور خارجه کره جنوبی اعلام کرد: در بحبوحه انتقاد‌های مردمی (در کره جنوبی) از درخواست افزایش شدید سهمیه کره جنوبی در تأمین هزینه‌های مربوط به نگهداری نظامیان آمریکاییِ مستقر در کره جنوبی، این گفت‌وگو‌ها با شکست مواجه شد.

در مذاکرات سال گذشته، سئول پذیرفته بود که برای امسال، هزینه‌ای بالغ بر ۱/۰۴ تریلیون وونِ کره جنوبی (برابر با ۸۹۶ میلیون دلار آمریکا) بپردازد و انتظار داشت افزایش سهمیه اش برای سال آینده به نحوی باشد که حدود یک میلیارد دلار در این خصوص هزینه کند. این در حالی است که گفته می‌شود، مقامات آمریکایی از همتایان کره جنوبیِ خود خواسته اند که چهار میلیارد دلارِ دیگر روی این مبلغ بگذارند و هزینه‌ای در حدود پنج میلیارد دلار برای نگهداری ۲۸۵۰۰ سرباز آمریکایی در پایگاه‌های نظامی مختلف در خاک کره جنوبی، بپردازند.

البته مقامات آمریکایی این رقمِ (پنج میلیارد دلاری) را تأیید نکرده‌اند، اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پیشتر گفته بود که حضور سربازان آمریکایی در کره جنوبی و اطراف آن، باعث به ارمغان آوردن حفاظتی برای کره جنوبی می‌شود که پنج میلیارد دلار ارزش دارد.

مذاکرات یاد شده بین آمریکا و کره جنوبی در حالی برگزار می‌شود که تلاش‌های آمریکا برای دستیابی به توافق با کره شمالی بر سر برنامه‌های هسته‌ای و موشکی این کشور، متوقف شده است. 

بر اساس قوانین کره جنوبی، هرگونه توافق مربوط به تعیین سهم هزینه‌های نظامی این کشور باید مورد تأیید پارلمان کره جنوبی قرار گیرد. این در حالی است که قانونگذاران عضو حزب حاکم کره جنوبی این هفته گفتند: اگر نتایج مذاکرات میان دو کشور، حاکی از زیاده خواهی‌ها (ی آمریکا) در این خصوص باشد، ما از تصویب چنین توافقی در پارلمان امتناع خواهیم کرد، زیرا این نشان دهنده انحراف از اصول و ساختار توافقاتی است که حدود سی سال میان دو کشور برقرار بوده است.

ترامپ همواره از این که متحدان آمریکا کمک‌های مالیِ کافی به هزینه‌های دفاعی مشترک نمی‌کنند، ابراز نارضایتی کرده است. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح

در میانه خبرهای ضدونقیض درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره، یک رسانه آمریکایی خبر داد ارتش رژیم صهیونیستی امروز جمعه طرح خود برای آغاز تخلیه ساکنان رفح در جنوب غزه را به دولت آمریکا ابلاغ کرده است.

به گزارش ایسنا، یک مقام آمریکایی می‌گوید ارتش رژیم صهیونیستی به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سازمان‌های امدادی فعال در داخل نوار غزه اطلاع داده است که آن‌ها طرحی را برای انتقال مردم از رفح به منطقه «المواصی» در جنوب غربی غزه تعیین کرده‌اند.

مجله آمریکایی پالتیکو نوشت نیروهای اشغالگر نقشه منطقه المواصی را به گروه‌های امدادگر ارسال کردند تا برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح آماده شوند؛ اقدامی که حتی متحدان تل‌آویو درباره آن و خطر حمله به رفح برای بیش از یک میلیون آواره‌ای که در این منطقه حضور دارند، هشدار داده‌اند.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرد طرح جامعی از سوی رژیم صهیونیستی درباره عملیات نظامی در شهر رفح دریافت نکرده و قبل از هر گونه حمله به رفح، خواهان ادامه مذاکرات با تل‌آویو است.

کاخ سفید مدعی شد از حمله ارتش رژیم صهیونیستی به رفح نگران است چرا که ۱.۵ میلیون آواره در رفح هستند که باید محافظت شوند و واشنگتن در حال کار روی توافق آتش‌بس و بازگشت گروگان‌هاست.

در همین راستا، رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند میان «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات این رژیم از جمله مقامات امنیتی داخل کابینه جنگ در مورد زمان و شکل عملیات در رفح اختلاف‌نظر وجود دارد زیرا آن‌ها از رویارویی با آمریکا در صورت انجام این حمله نگران هستند.

وبگاه خبری آکسیوس هم به نقل از مقامات آمریکایی نوشت بایدن شخصا در تلاش‌های فشرده برای دستیابی به توافق آتش‌ بس و آزادی اسرا شرکت دارد.

این وبگاه خبری نوشت بایدن دستیابی به چنین توافقی را عنصری حیاتی در چارچوب استراتژی گسترده‌تر در داخل و خارج می‌داند.

از سوی دیگر «حسام بدران» یکی از رهبران حماس گفت: در حال انجام رایزنی‌های داخلی قبل از بازگشت هیأت مذاکره کننده به قاهره هستیم.

رسانه‌های مصری هم گزارش کردند هیأت مذاکره کننده حماس برای بررسی توافق آتش‌بس موقت فردا (شنبه) وارد قاهره می‌شود.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش کرد حماس تا این لحظه به پیشنهاد آتش‌بس که اخیرا در قاهره ارائه شد، پاسخی نداده است و فردا رسما توسط هیأتی از این جنبش که به قاهره خواهد رفت، پاسخ خواهد داد.

یک مقام آمریکایی هم به رویترز گفته ایالات متحده معتقد است در گفت‌وگوهای قاهره بر سر آتش‌بس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی پیشرفت‌هایی حاصل شده اما «منتظر خبرهای بیشتری هستند».

بایدن نیز مدیر سیا را روانه مصر کرده تا در مذاکرات آتش‌بس شرکت کند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • وزیر جنگ اسرائیل : مذاکرات شکست بخورد به رفح حمله می‌کنیم
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • خبر‌ها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  • خبرها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح