Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمود قاسم نژاد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان در دیدار مسئول نمایندگی‌های وزارت خارجه در داخل کشور و مشاور معاون اداری-مالی این وزارت خانه به سابقه دیرین استان گیلان در زمینه روابط سیاسی و اقتصادی با کشور‌های همسایه و حاشیه دریای خزر و نیز دروازه ارتباط با اروپا اشاره کرد و گفت: گیلان از دیرباز در رونق تجارت بین‌الملل نقش آفرین بوده و در این مسیر نمایندگی وزارت خارجه در استان برای اجرای رویکرد تقویت بستر‌های اقتصادی دولت تدبیر و امید موثرتر از گذشته اقدامات خود را گسترش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: وجود نمایندگی وزارت خارجه در گیلان از قریب به ۳۰ سال گذشته، نشان از اهمیت این استان در مراودات تجاری و نیز مسائل سیاسی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان، به برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ متعدد از سوی تجار گیلانی از اوایل دهه هفتاد در کشور‌های روسیه و آذربایجان اشاره کرد و گفت: حضور تجار گیلانی در حوزه‌های صنعتی و کشاورزی در نمایشگاه بین المللی صنعتی باکو با محوریت ایران در راستای گسترش ارتباطات اقتصادی و تجاری با کشور‌های حاشیه دریای خزر است که می‌تواند گام مثبتی در جذب بازار صد‌ها میلیون نفری این کشور‌ها در صادرات تولیدات گیلان باشد.

محمود قاسم نژاد، با بیان اینکه رویکرد دولت تدبیر و امید همواره بر تقویت نهاد‌های اقتصادی بوده است، افزود: ایجاد معاونت اقتصادی در وزارت خارجه یکی از این اقدامات موثر برای تبدیل امکانات و توانمندی‌های بالقوه موجود کشور به بالفعل است.

او، به همکاری مطلوب نمایندگی وزارت خارجه در گیلان در مسیر تسهیل سفر زائران خارجی اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: امسال حدود ۱۸ هزار نفر زائر غیرایرانی از طریق مرز آستارا برای شرکت در پیاده‌روی اربعین عبور کردند.

رضا پیرپیران، مسئول نمایندگی‌های وزارت خارجه در داخل کشور نیز در این دیدار تغییر در رویکرد اقتصادی دفاتر نمایندگی وزارت خارجه در استان‌ها را از تأکیدات دکتر ظریف عنوان کرد و گفت: برای ارتقاء ارتباط نمایندگی وزارت خارجه با دستگاه‌ها و گسترش سطح مراودات تجاری با کشور‌های دیگر و نیز تسهیل امور مرتبط با مردم، خواستار انتقال دفتر وزارت خارجه به مرکز استان هستیم.

محمود رحیمی گرجی، مشاور معاون اداری-مالی وزارت خارجه نیز در این دیدار خواستار تشکیل شورای روابط خارجی در استان گیلان با عضویت دیپلمات‌های گیلانی وزارت خارجه برای  انتقال تجربیات در حوزه‌های بین‌الملل شد و گفت: معرفی جاذبه‌های گردشگری گیلان به مردم دیگر کشورها، رونق سفر گردشگران خارجی به این استان را به دنبال دارد.

 

انتهای پیام/م.ع

گیلان در رونق تجارت بین‌الملل نقش آفرین است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۵۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال

کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات متحده عربی بعد از ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، به عنوان روسای ایرانی و اماراتی این کمیسیون در تاریخ سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 اردیبهشت ماه 1403) در ابوظبی؛ برگزار می‌شود.

این نشست پس از گذشت 10 سال، به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار می‌شود. توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدور‌های ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالا‌های اماراتی به سمت کشور‌های آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست است.

در حاشیه این اجلاس همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز برگزار خواهد شد. در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود بصورت رو در رو مذاکره خواهند نمود. همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب وکار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه گذاری و تجارت و فرایند‌های مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند نمود. پیش بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امارات متحده عربی یکی از شرکای اصلی کشورمان در تجارت است. تجارت ایران و امارات در سال گذشته حدود 27 میلیارد دلار بوده، که سهم صادراتمان به این کشور حدود 6.5 میلیارد دلار بود و سهم واردات کالا از این کشور هم به بیش از بیست میلیارد دلار رسید. این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • «حماس» باید در تشکیل کشور فلسطین مشارکت داشته باشد
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد