Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،علیرضا صفری، مدیر درمان تامین اجتماعی همدان گفت: بر اساس آمار ارائه شده هر سال بخش‌های مختلف بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان جایگاهی را به خود اختصاص می‌دهندکه در حوزه اورژانس بر اساس تعداد تخت بیمارستانی این دسته‌بندی‌ها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بیمارستان آتیه همدان نیز رتبه دوم را به دست آورده است اظهار داشت: ظرفیت اسمی بیمارستان آتیه همدان ۲۵۸ تخت است که  هم اکنون با ۱۵۰ تخت فعال است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه مشکل کمبود پزشک عمومی در درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های این مجموعه برطرف شده است ادامه داد: مراکز خدمات تخصصی دندانپزشکی در تامین اجتماعی فعال است و خدماتی از جمله آموزش، جرمگیری، کشیدن، ترمیم درجه یک و جراحی لثه انجام می‌شود، اما خدمات تخصصی ارائه نمی‌شود.

صفری افزود: کمبود پزشک تخصصی از جمله مشکلات این مراکز و کمبود پزشک رادیولوژیست از دغدغه‌های موجود است و این مشکل تنها به استان همدان مربوط نمی‌شود و کشور را در بر می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه در جراحی عمومی و طب اورژانس آمادگی جذب پزشک وجود دارد، افزود: سازمان تامین اجتماعی به دنبال جذب رادیولوژیست‌های فعال از راه دور است، تا این کمبود‌ها را جبران کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان ادامه داد: ۳۰۰ تخت تامین اجتماعی در همدان فعال است که در سرجمع تخت‌های استان محسوب می‌شود و همکاری دانشگاه علوم پزشکی در تامین پزشک و پزشکان طرحی میزان رضایتمندی از خدمات درمانی در استان را افزایش می‌دهد.

صفری با اشاره با اینکه گاهی نارضایتی در بخش خدمات درمان سرپایی وجود دارد افزود: در بخش بستری رضایتمندی بیش از ۹۶ درصد است، اما در بخش سرپایی به ۸۳ درصد می‌رسد، چون عرضه و تقاضا همخوانی ندارد.

او با بیان اینکه بخش درمان سرپایی پاشنه آشیل سازمان تامین اجتماعی است چراکه تعداد مراجعه‌کننده بسیار بیشتر از پزشک و تعداد ویزیت‌ها است، گفت: پارسال، در روز به طور میانگین ۹ هزار و ۸۰۰ نفر در بخش‌های درمانی تامین اجتماعی به صورت سرپایی ویزیت شده‌اند.

صفری بیان کرد: این میزان در بخش بستری در ماه سه هزار و ۳۰۰ مورد و در روز ۱۱۰ مورد و نیز در در بخش جراحی ۵۵ مورد عنوان شده است.

او با بیان اینکه در بخش درمان سرپایی بیش از ویزیت‌های موجود، مراجعات وجود دارد و متاسفانه طبق ظرفیت موجود به آن‌ها خدمات ارائه نشده است گفت: نمی‌توان تعداد پزشکان را در این بخش افزایش داد، اما باید به دنبال جذب متخصصان مورد نیاز باشیم.

بیمارستان تامین اجتماعی دکتر غرضی ملایر دارای ۱۴۱ تخت فعال است.

انتهای پیام/ا

بیمارستان غرضی ملایر در رتبه نخست بیمارستان‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ تختخوابی کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

به گزارش مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

دیگر خبرها

  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا
  • دو نشان طلا، حاصل تلاش تیراندازان همدان در مسابقات آزاد کشور
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • رتبه نخست شهرستان پلدشت در نرخ رشد جمعیت
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است