Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، عیسی کلانتری ظهر امروز در جمع خبرنگاران شهرستان سبزوار با بیان اینکه امروز همه کشور حتی استان‌های پرآب نیز دچار مشکل کم‌آبی هستند، اظهار داشت: ما در سیاست‌گذاری‌ها، آب را بخشی‌نگری کرده‌ایم در حالی که آب یک مسئله بسیار فرابخشی است که درگیر با مسائل اجتماعی، اقتصادی، افزایش جمعیت، تولید و سایر مسائل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به اینکه سیاست‌های آب در کشور ما تاکنون به صورت جزیره‌ای بوده افزود: طی سال‌های اخیر صد‌ها هزار میلیارد تومان به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه آب در کشور سرمایه‌گذاری کرده‌ایم، اما با وجود سرمایه‌گذاری‌های بسیاری که انجام شده، چون آب پایدار نبوده نتیجه مثبتی نگرفته‌ایم.

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور با بیان اینکه اصلی‌ترین مسئله، نگاه جامع به مسئله آب است، ادامه داد: آب، حقوق نسل‌های بعد، محیط زیست و تولید است بنابراین یک سیاستگذاری کلان را باید انجام دهیم.

کلانتری اضافه کرد: در دولت یازدهم تجربه خوبی در حوزه دریاچه ارومیه داشتیم و سیاستگذاری جامعی برای احیای دریاچه ارومیه و آب منطقه انجام شد. در قالب این سیاستگذاری دستگاه‌های اجرایی و مردم وظایف خود را انجام می‌دهند.

او گفت: این نوع سیاستگذاری در کشور ضررت دارد که باید از همه ابعاد مسئله آب بررسی و جمع بندی شود و هرچه سریع‌تر این اتفاق باید رخ بدهد. مسئله اصلی آب کشور به سیاست جامع آب مربوط می‌شود که در حال حاضر صورت واقعی ندارد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه یک نسخه شبیه دریاچه ارومیه در کل کشور برای آب با محوریت سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو باید تدوین شود که مسائل اجتماعی، زیست محیطی، تولیدی، تجدید پذیری و پایداری آب در آن دیده شود، گفت: این برنامه باید در کشور نسخه نویسی شود و بر مبنای آن کشور پیش رود.

کلانتری با بیان اینکه قانون‌گذاری جامع آب کشور ما مربوط به سال ۱۳۶۱ است، افزود: ما در آن سال مشکل چندانی در حوزه آب کشور نداشتیم، اما آن قوانین امروز پاسخگو نیست و قانون جامع آب باید بررسی و تجدید نظر شود و از کوتاه مدت‌نگری به مسئله آب باید به شدت پرهیز شود.

مصرف روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین قبل از سهمیه بندی سوخت

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در ادامه با اشاره به سهمیه بندی بنزین گفت: سهمیه‌بندی بنزین در کاهش آلودگی هوا قطعا تاثیر دارد، زیرا قبل از این اقدام، روزانه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می‌شد.

کلانتری با بیان اینکه امروز همه کلانشهر‌های ایران آلودگی هوا را دارند، افزود: یکی از موارد آلودگی افزایش مصرف بنزین در سطح کشور بوده است.

او ادامه داد: تابستان سال گذشته در تیرماه به مدت ۱۰ روز اوزون سطح پایین بالای ۱۵۰ داشتیم که این‌ها همه ناشی از احتراق بنزین است که این ماده برای مردم بسیار سمی است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اضافه کرد: در فصل سرما بیشتر از بنزین، دستگاه‌های گازوئیل سوز آلودگی ایجاد می‌کنند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلودگی هوا قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس

امروز ۱۷ اردیبهشت شاخص کل بورس با ریزش ۲۰ هزار و ۶۴۶ واحدی در سطح ۲ میلیون و ۲۳۹ واحدی ایستاد شاخص کل هم وزن نیز با کاهش بیش از ۶ هزار واحدی در تراز ۷۴۴ هزار و ۱۰۱ واحدی قرار گرفت. سه نماد فملی، فولاد و فارس بیشترین تاثیر را بر شاخص بورس داشتند همچنین ذوب، وبملت و کترام سه نماد پرتراکنش بورس بودند. 

شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۲۰۲ واحد در سطح ۲۴ هزار و ۹۹۸ واحدی قرار گرفت آریا، خاور و هرگز سه نماد با بیشترین تاثیر بر شاخص کل فرابورس بودند.

امروز فلزات اساسی با ۲۴۹ میلیارد تومان برترین گروه صنایع بود و صنعت خودرو و انبوه سازی هم در جایگاه بعدی قرار گرفت. افران، سپهر و فردا هم سه نماد با بیشترین تقاضا در بورس بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟