Web Analytics Made Easy - Statcounter

بردیا صدر نوری در ششمین جشنواره برگزاری "نوای خرم" اعلام کرد که این جشنواره با هزینه شخصی و به صورت کاملا خصوصی برگزار می‌‌شود. ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری ششمین جشنواره موسیقی "نوای خرم" صبح امروز سه‌شنبه 28 آبان 1398 در تالار وحدت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست بردیا صدرنوری مدیر جشنواره، ناصر ایزدی دبیر جشنواره و رضا خرم عضو شورای سیاستگذرای موسیقی نوای خرم حضور داشتند.

در ابتدای این نشست بردیا صدرنوری گفت: فراخوان جشنواره از تیرماه امسال منتشر شد و اکنون پس از مراحل داوری به مرحله نهایی رسیده‌ایم. در برگزاری این جشنواره بنیاد رودکی تالار وحدت را به طور رایگان در اختیارمان قرار داده است و به جز این هیچ کمک دیگر مادی به جشنواره نشده است. دفتر موسیقی هم در اطلاع‌رسانی به شهرستانها و صدور مجوزها به ما کمک کرده است.

صدرنوری تأکید کرد: برنامه‌ریزان فرهنگی کشور باید نگاه دقیق‌تری نسبت به چنین رویدادهایی داشته باشند. آمار و ارقامی که در جشنواره نوای خرم است به جای بحث و بررسی بسیاری دارید و برای برنامه‌ریزی‌های کلان فرهنگی به کار می‌آید.

مدیر جشنواره نوای خرم گفت: موسسه فرهنگی هنری راد نواندیش به شکل خصوصی این جشنواره را برگزار می‌کند. امسال شرکت کنندگان می‌بایست از میان 10 آهنگساز معرفی شده آثاری را انتخاب و اجرا کنند. تصاویر 982 اجرا به دست ما رسید که این اجراها توسط 2 هزار 534 کودک نواخته شده بود که این آمار 60 درصد افزایش شرکت کنندگان را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد. از میان آثار ارسالی هزار و 714 نفر به مرحله نهایی راه یافته‌اند.

وی تأکید کرد: بزرگترین دستاورد جشنواره ما این بود که نشان داد موسیقی ایرانی هنوز زنده است.

صدرنوری درباره علت انتخاب همایون خرم برای عنوان این جشنواره گفت: همایون خرم 3 ویژگی مهم داشت؛ از نظر هنری و آهنگسازی و نوازندگی در مرتبه بالایی بود. خرم تحصیلات آکادمیک غیرموسیقایی هم داشت. سومین نکته بحث اخلاق بود که به جوانان و کودکان احترام بسیاری می‌گذاشت.

صدرنوری گفت: با بنیاد نخبگان صحبت کردیم و دو تن از برگزریدگاه سال گذشته را برای حمایت به این بنیاد معرفی کردیم.

مدیر جشنواره نوای خرم درباره جوایز این جشنواره تأکید کرد: جوایز ما مادی نیست. برگزیدگان جشنواره تندیس جشنواره و تقدیرشدگان سردیس همایون خرم را دریافت می‌کنند. جایزه‌ای ویژه هم داریم که به برنده این جایزه ساز هدیه می‌دهیم.

صدرنوری درباره تفاوت جشنواره نوای خرم و جشنواره موسیقی جوان گفت: ما سازهایی مانند ویولون، پیانو و گیتار را در جشنواره داریم. جشنواره ما ملودی‌محور و موضوع‌محور است. تمرکز ما بر روی اجراهای گروهی است در حالی که تمرکز جشنواره موسیقی جوان بر روی تکنوازی‌ها و موسیقی ردیف دستگاهی است.

در بخش دیگری از این نشست ناصر ایزدی درباره این جشنواره گفت: برنامه ویژه‌ای برای حمایت از برگزیدگان جشنواره را داریم. داورانی که انتخاب کردیم هم تخصص ویژه در حوزه موسیقی دارند وهم نگاه جامعی به موسیق دارند. ترکیب داوران از جوانان و پیشکسوتان تشکیل شده است. داوران براساس معیارهای معینی قضاوت می‌کنند و معیارهای شخصی چندان وارد کار نمی‌شود. این معیارها را در فراخوان اعلام کرده‌ایم.

رضا خرم فرزند همایون خرم و عضو شورای سیاستگذاری این جشنواره گفت: در کنار تمام مسائل فنی بحث اخلاقی را سرلوحه کار قرار داده‌ایم. تلاش می‌کنیم تا بچه‌های شرکت کننده دچار غرور نشوند و از سوی دیگر مسئله رقابت را بپذیرند. اعتقاد داریم که انسان زیبایی را دوست دارد. این جشنواره اگر فقط نقش یادآوری آثار بزرگان موسیقی ایران را داشته باشد تاثیرش را خواهد گذاشت چون این آثار بسیار ارزشمند است.

فرزند همایون خرم تاکید کرد: در گذشته ابتدا آهنگ ساخته و بعد برایش کلام سروده می‌شد، اما اکنون اینگونه نیست. ما تلاش داریم تا در این جشنواره روش‌های درست ساخت ملودی، آهنگ و شعر را از کودکی به بچه‌ها یاد دهیم.

ششمین جشنواره موسیقی نوای خرم از اواخر هفته جاری با حضور و اجرای شرکت کنندگان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

R33357/P/S4,40/CT11 واژه های کاربردی مرتبط موسیقی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه ها برگزار خواهد شد.

کد خبر 6086713

دیگر خبرها

  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • سلماس مهیای میزبانی جشنواره بین المللی شعر رضوی می شود
  • جشنواره بازی‌های محلی بانوان در بجنورد برگزار می‌شود
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • قرعه کشی جشنواره نوروزی ۱۴۰۳ پاکشوما برگزار شد
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود