Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بوتاکس، بهترین و موثرترین راه درمان برای تعریق بیش از حد زیر بغل می‌باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا از باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تعرق بیش از حد به دلیل یک بیماری خاص دیگر ایجاد شود به آن هیپرهیدروزیس ثانویه گفته می‌شود. تعرق ممکن است در کل بدن رخ دهد و یا فقط به یک منطقه خاص محدود باشد.
بوتاکس، بهترین و موثرترین راه درمان برای تعریق بیش از حد زیر بغل می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تعریق بیش از حد (هایپرهیدروز)
وقتی تعرق بیش از حد در دست ها، پا‌ها و زیر بغل رخ می‌دهد به آن هیپرهیدروزیس اولیه و یا منطقه‌ای اطلاق می‌شود.
هیپرهیدروزیس اولیه در 3 تا 2% جمعیت رخ می‌دهد وفقط 40% از این افراد بدنبال درمان پزشکی هستند. در اغلب افراد با هیپرهیدروز اولیه علت خاصی مشاهده نمی‌شود و به نظر می‌رسد که در خانواده به ارث می‌رسد.
اگر تعرق بیش از حد به دلیل یک بیماری خاص دیگر ایجاد شود به آن هیپرهیدروزیس ثانویه گفته می‌شود. تعرق ممکن است در کل بدن رخ دهد و یا فقط به یک منطقه خاص محدود باشد.
علت تعریق بیش از حد زیر بغل چیست؟
کارکرد غدد عرق بوسیله سیستم عصبی سمپاتیک کنترل می‌شود. علت تعریق بیش از حد زیر بغل، اغلب بیش فعالی سمپاتیک است که موحب افزایش کارکرد و ترشحات این غدد می‌شود.
گرما و بعضی وضعیت‌های عاطفی ممکن است در برخی افراد آغازکننده تعریق بیش از حد زیر ببغ که اصطلاحا به آن هایپرهیدروز گفته می‌شود باشند.
اما بسیاری از کسانی که از این موضوع رنج می‌برند، تقریبا تمام ساعات روز را بدون در نظر گرفتن خلق و خوی و یا وضعیت آب و هوا درگیر این مشکل هستند. علل عصبی، متابولیک و برخی بیماری‌های سیستمیک نیز گاهی اوقات می‌توانند باعث تعریق بیش از حد زیر بغل گردند.
سن شیوع تعریق بیش از حد زیر بغل (هایپرهیدروز)
بیشترین شیوع سنین بین 18 تا 54 سال است. هیپرهیدروز می‌تواند کیفیت زندگی بیماران را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
به شکلی که در روابط اجتماعی شغلی و همچنین فعالیت‌های روزانه تداخل ایجاد می‌کند.
7 علامت هایپرهیدروز
لباس‌هایتان همیشه خیس هستند: لباس‌های با رنگ روشن نمی‌پوشید، زیرا می‌ترسید جای عرق در زیر بغل شما دیده شود و یا از پوشیدن لباس‌های ابریشمی خودداری می‌کنید، زیرا می‌ترسید عرق کردن باعث خراب شدن آن پارچه شود.
مردانی که دارای تعریق زیاد زیر بغل هستند هم همیشه کت می‌پوشند، حتی اگر هوا گرم باشد، زیرا می‌ترسند مردم حلقه عرق زیر بغل آن‌ها را ببینند.
مواد ضد تعریق کافی نیست: اگر شما دارای تعریق زیادی در زیر بغل باشید، دئودورانت‌ها یا ضدتعریق‌ها (مثل مام) کمکی به شما نخواهند کرد. فقط ضدتعریق‌هایی که دارای مقدار زیادی آلومینیوم کلراید هستند و غدد عرق را مسدود می‌کنند، ممکن است برای شما مفید باشند.
اما اگر از آن‌ها نیز برای مدت زمان طولانی استفاده کنید، دیگر اثر نخواهند داشت و باید از پزشک بخواهید که برای شما یک ضدعرق قوی تجویز کند. برای افرادی که زیاد عرق می‌کنند، مصرف ضدعرق‌ها مفید می‌باشد، اما در بیشتر مواقع باید درمان شوند.
پیوسته راجع به تعریق خود فکر می‌کنید: هنگامی که زیاد عرق می‌کنید، بسیار مشکل است که راجع به چیز دیگری فکر کنید. نگران هستید که دیگران متوجه لباس خیس (زیر بغل) شما خواهند شد. شما ممکن است خجالت بکشید و گوشه گیر شوید.
شما ممکن است از مهمانی رفتن و دیدن افراد دوری کنید و از رفتن به کلاس ورزشی هم خودداری کنید، از ترس اینکه این کار‌ها باعث شدت تعریق شما گردند.
زیاد حمام می‌روید: تعریق زیر بغل به بهداشت فرد ارتباطی ندارد، یعنی تعریق زیاد نشانه کثیفی نیست. افرادی که دارای این مشکل هستند، هرگاه یک لباس تمیز بپوشند زود خیس می‌شود، بنابراین به طور مداوم حمام می‌روند و روزانه چندین مرتبه لباس خود را عوض می‌کنند.
این کار باعث می‌شود که زیر بغل خشک شود، اما هنگامی که شما دارای تعریق زیاد هستید، به طور مرتب با صابون‌ها و ژل‌های قوی حمام می‌کنید، اگر مشکلتان برطرف نشد بهتر است با پزشک غدد یا متخصص پوست مراجعه کنید.
بدون هیج دلیلی عرق می‌کنید: هنگامی که ورزش می‌کنید و یا یک سخنرانی دارید، انتظار عرق نکردن، اشتباه است. اما اگر بدون هیچ دلیلی در شب و یا روز، زیر بغل‌تان خیس عرق می‌شود، شما دچار hyperhidrosis (تعرق زیاد) شده اید.
کف دست‌تان هم عرق می‌کند: افرادی که دارای تعریق زیاد زیر بغل هستند، به احتمال زیاد در دست ها، پا‌ها و یا کشاله ران و در مناطقی که غدد عرق در آنجا متمرکز شده است، نیز عرق می‌کنند.
اگر دچار تعریق زیاد در کف دست باشید، هنگامی که یک مداد و یا خودکار را در دست می‌گیرید و می‌خواهید بنویسید، و یا رانندگی می‌کنید و یا از کلید‌های کامپیوتر استفاده می‌کنید، با مشکلاتی روبرو خواهید شد.
انواع درمان هیپروهیدروز زیر بغل:
1. آلومینیوم کلراید 10 تا 25 درصد موضعی
2. تزریق زیر پوستی بوتاکس (سم بوتولینیوم)
3. جراحی با برداشتن پوست وغدد عرق
4. قطع اعصاب سمپاتیک داخل قفسه صدری از طریق آندوسکوپی
بوتاکس زیر بغل
بوتاکس زیر بغل در ایالات متحده آمریکا توسط FDA برای درمان تعریق بیش از حد زیر بغل تایید شده است. می‌توان برای موارد ضعیف تا متوسط تعریق بوتاکس را در ناحیه زیر بغل و در کنار غدد عرق تزریق کرد.
درمان غدد عرق در پوست با بوتاکس (سم بوتولینیوم) سبب مهارشدن استیل کولین می‌گردد و در نتیجه تولید عرق نیز کاهش می‌یابد.
سم بوتولینیوم تیپ A (بوتاکس) در درمان هیپرهیدروزیس زیر بغل به تائید FDA رسیده است. تزریق مقادیر کمی از بوتاکس در پوست زیر بغل سبب بلوک کردن اعصاب مربوط به تعریق در این ناحیه می‌گردد.
اهداف درمانی: قطع کامل هیپرهیدروز زیر بغل و یا کاهش شدت آن تا حدی که علائم با دارو‌های ضد عرق موجود در بازار قابل کنترل باشد. دوز مصرفی: زن ومرد 40-50 واحد بوتاکس برای هر زیر بغل، حدود 20 نقطه از زیر بغل به میزان 5/2 واحد بوتاکس در هر نقطه ترزیق می‌گردد.
بیحسی: معمولا تزریق زیر بغل نیازی به بیحسی ندارد، ولی برای برخی که تحمل ندارند می‌توان از کرم‌های بیحس کننده استفاده کرد.
عمق تزریق بوتاکس: بوتاکس باید داخل درم تزریق شود و تزریق در عمل بیشتر سبب کاهش اثر بوتاکس می‌شود. پس از تزریق ناحیه کمپرس می‌شود و یا از icepack استفاده می‌شود.
نتایج: کاهش چشمگیر و با کامل تعریق زیر بغل در طی یکی دو هفته بعد ازتزریق صورت می‌گیرد؛ که در برخی زودتر هم رخ می‌دهد.
مدت تاثیر و فواصل بین درمان بوتاکس: تعریق معمولا بتدریج طی شش ماه بعد از تزریق بوتاکس بر می‌گردد و تزریق بعدی معمولا در همین مدت باید تکرار شود. ولی در بعضی افراد امکان دارد 9 تا 12 ماه هم اثر آن باقی بماند.
پیگری: بیماران بعداز دو هفته باید معاینه شوند تامیزان کاهش تعریق بررسی شود و اگر منقطه‌ای هنوز تعریق زیاد دارد باید دوباره بوتاکس در آن ناحیه تزریق گردد.
عوارض بوتاکس زیر بغل: آن شامل درد در حین تزریق و علائم شبه سرماخوردگی به صورت موقتی می‌باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات پرونده کلاهبرداری اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

وی تصریح کرد: مجرمان با استفاده از ترفند‌های زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کد‌های مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد، اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفند‌های ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتور‌های تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس‌ها نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • ببینید | ادعای تکان‌دهنده میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • صدایی که چهره خانم معلم را نگران می‌کرد
  • ارتباط گُرگرفتگی زنان یائسه با سلامت مغز
  • چند ترفند رانندگی از این خانم یاد بگیرید (فیلم)
  • هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید