Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد ستوده روز سه‌شنبه در نشست ستاد هماهنگی مدیریت بحران استان بوشهر افزود: مهمترین مساله در مدیریت بحران اطلاع رسانی دقیق و به موقع است که در این راستا باید دبیرخانه اطلاع‌رسانی در اداره کل هواشناسی استان ایجاد شود تا مدیران دستگاه‌های اجرایی به موقع اطلاعات لازم را دریافت کنند.

وی بیان کرد: آب منطقه‌ای استان بوشهر در زمان بارش باران وظیفه دارد با پیش‌بینی سیلابی شدن رودخانه‌ها واطلاع‌رسانی به فرمانداران از بروز حوادث پیش‌گیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستوده اضافه کرد: فرمانداران موظف به مدیریت مناطق در محاصره سیلاب هستند در این راستا مدیران دستگاه‌های اجرایی ضمن حذف ماموریت‌های غیرضروری باید همواره در دسترس باشند و مرخصی‌ها با هماهنگی لازم انجام شود.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر همچنین تاکید کرد: نباید هیچ خدمت و کالایی بدون ضرورت و بدون هماهنگی با فرمانداران به حادثه‌دیدگان ارائه شود.

ستوده اضافه کرد: در زمان بحران اداره‌های شیلات، بنادر و دریانوردی و گمرک در خصوص انجام سفرهای دریایی باید با اداره کل هواشناسی و مدیریت بحران استان بوشهر هماهنگ باشند.

معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: همه امکانات شهری و روستایی و تیم‌های امدادی، درمانی و اروژانسی استان برای ارائه خدمات به‌موقع در زمان بحران بسیج هستند تا از بروز مشکل در استان پیشگیری شود.

وی اظهار کرد: همچنین تشخیص اعلام تعطیلی مدرسه‌ها در شرایط بحرانی و مواقع اضطراری با هماهنگی با مدیریت بحران استان برعهده فرمانداران است.

ستوده افزود:در این شرایط اتحاد، همدلی و همکاری دستگاه‌های اجرایی و نهادهای امدادرسان ستودنی است و تاکنون خوشبختانه مشکلی اعلام نشده است.

وی نقش مدیریت بحران را در  تصمیم‌گیری رسیدگی به بحران‌ها مهم دانست و تاکید کرد: تصمیم‌گیری مدیریت بحران در زمان‌های بروز مشکلات و بحران، تصمیم استاندار محسوب می‌شود و همه باید به این مهم توجه ویژه کنند.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: این سامانه بارشی از روز یکشنبه وارد استان شده بود از چهارشنبه از طرف جنوب استان خارج می‌شود.

فرج‌الله شکوهی‌پوراضافه کرد: میانگین بارش نقطه‌ای استان بوشهر تاکنون  72 میلی‌متر است که این میزان بارندگی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 110 میلی‌متر و نسبت به دراز مدت 29 میلی‌متر است.

وی بیان کرد: بیشترین بارندگی تاکنون با 135.3میلی‌متر در خارگ، دیر100.6، جم 91.5، برازجان 90.6، بوشهر84.2، گناوه 73.8، عسلویه 52.1 و دیلم 35 میلی‌متر گزارش شده است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: پدیده غالب بعد از خروج این توده کاهش محسوس دما و مه شامگاهی و اوایل صبح پیش‌بینی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: در زمان حاضر همه محورهای ارتباطی باز است و مشکلی وجود ندارد و تنها یک مورد آب‌گرفتگی آب‌نما در محور چاووشی - درازی وجود داشت که برطرف شد.

سید حمید رضا علم افزود: همچنین ریزش کوه در محور کمربندی عسلویه و سیراف به جم گزارش شد که با حضور به موقع نیروهای راهداری برطرف و در زمان حاضر ترافیک روان است.

برچسب‌ها بوشهر مدیریت بحران اداره کل هواشناسی استان بوشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر مدیریت بحران بوشهر مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور

کشاورزیان در جلسه مدیریت بحران تنش آبی شهرستان سمنان گفت : میزان آب دهی چشمه روزیه در سال ۹۸ حدود ۸۰۰ لیتر برثانیه بود، اما امسال به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.

کشاورزیان گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد چاه‌های آب شهر سمنان بالای ۵۰ سال قدمت دارند که ضروری است بازسازی و مرمت شوند.

وی ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب در بین شهروندان را ضروری دانست و درباره مناسب سازی شبکه توزیع آب شهر سمنان گفت: این هفته عملیات زون ۶ و ۷ آبرسانی شهر سمنان به منظور تعدیل و مناسب سازی شبه توزیع آب آغاز میشود.

کشاورزیان همچنین درباره برخورد با شهروندان پرمصرف آب هم گفت: جریمه مازاد مصرف یکی از این برخوردهاست و همچنین قرار است با مصوبه‌ کمیته بحران آب استان ، اشتراک آب شهروندانی که بیش از الگوی مصرف از آب استفاده کنند ، قطع موقت شود.

محمد بهرامی فرماندار سمنان هم گفت : ترویج مدیریت مصرف آب در بین مردم از طریق ظرفیت‌های اطلاع رسانی در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: هماهنگی دستگاه‌های متولی و اجرایی در حوزه مصرف آب ضروری است و باید نگاه و رویکرد ویژه‌ای در حوزه مدیریت منابع آبی داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • طرح مطالعات مدیریت بحران وپدافندغیرعامل بوشهر رونمایی شد
  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • هلال احمر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای امدادی و پشتیبانی در زمان بحران‌ها است
  • تایوان: آماده مقابله با تحرکات چین در زمان تحلیف رئیس‌جمهور هستیم
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید