Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، حجت الاسلام علی سعیدی در همایش هادیان و مسئولان سیاسی نیروهای مسلح که با شعار "بصیرت، مقاومت و امنیت" در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه به گفته کارشناسان ما در هر دهه شاهد فتنه‌هایی در کشور بوده‌ایم، افزود: در مورد سال ۹۸ تحلیل این بود که با توجه به مجموعه تدابیر و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب شرایط متفاوت پیش رفته است، اما متاسفانه برخی از بی‌تدبیری‌ها و عدم پیش‌بینی‌های لازم فتنه دیگری را رقم زد، که ابعاد و گستردگی آن هنوز خیلی روشن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعیدی تدابیر رهبری و عدم همراهی مردم با فتنه‌گران و اشرار را دو عامل مهمی عنوان کرد که سبب شده‌ است تا فتنه‌های مختلف در کشور نتواند انقلاب اسلامی را از پای در آورد.

وی اظهار داشت: هم نقش امام راحل و هم نقش رهبر معظم انقلاب در فتنه‌های این سه دهه بسیار مهم و اساسی بوده است. رهبری در جریان فتنه اخیر (۲۵ آبان) تمام هزینه‌های تصمیم اخیر را بر عهده گرفتند که اگر این اتفاق نمی‌افتاد معلوم نبود چه اتفاقی بیفتد.

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی معظم کل قوا با تاکید بر این‌که این فتنه‌ها در کشور با وجود خسارت‌های بسیار، نقش پالایش‌گری هم داشت یعنی انقلاب، افراد را غربالگری می‌کند، افزود: باید ماهیت، عوامل و دست اندکاران فتنه ۲۵ آبان نیز مشخص و افشا شود.

سعیدی با بیان این‌که انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اولین انتخابات پس از ۴۰ سالگی انقلاب و بیانیه گام دوم انقلاب است، گفت: حضور مردم و هدفمندی حضور در این عرصه بسیار تعیین کننده است.

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی معظم کل قوا با تاکید بر اینکه بیانیه گام دوم انقلاب منشور ۴۰ ساله آینده کشور است، تصریح کرد: نوع و جهت‌گیری نمایندگان در تحقق این بیانیه منشوری، نقش بسیار مهمی دارد.

سعیدی به تهدیدات علیه نظام جمهوری اسلامی اشاره و خاطر نشان کرد: دشمنان به دنبال تسلیم دولت و ایجاد اغتشاشات در کشور هستند و سران آمریکا می‌گویند ما باید انسجام ملی را به هم بریزیم و سه مساله دفاعی، منطقه‌ای و انرژی را با ایران حل کنیم.

وی  گفت: مشخص است که دشمن امروز رکن رکین انقلاب را انسجام ملی می‌داند و به دنبال این است که انسجام ملی را خدشه دار کرده و بر سر مسائل دفاعی، منطقه‌ای و انرژی ایران را به پای میز مذاکره بکشاند.

سعیدی تاکید کرد: دومین تهدید دشمن نفوذ و تصرف در ادراک سیاسی کارگزاران و دولتمردان و ادراک فرهنگی مردم، با هدف تغییر ذائقه آنان است. مردم در فتنه ۲۵ آبان با اشرار همراهی نکردند و حرکت دیروز مردم زنجان با ایجاد فاصله بین مردم و اشرار در سطح کشور نیز ایجاد موج کرد. مردم می‌دانند که دشمن به دنبال اهداف دیگری است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تلاش برای براندازی در بستر دمکراسی از بستر انتخابات را از دیگر برنامه‌های دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوان و بیان کرد: نقش دمکراسی در جا به جایی قدرت یکی از موضوعاتی است که باید بر روی آن کار شود. در آمریکای لاتین شاهد این هستیم که چگونه یک رئیس جمهوری ضد آمریکا را جا به جا می‌کنند.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال براندازی با استفاده از دمکراسی از پنجره انتخابات است، گفت: مردم باید بدانند که در انتخابات به چه کسانی رای بدهند که نظام استوار و ثابت قدم بماند و فتنه دیگری به وجود نیاید.

سعیدی با بیان اینکه دشمن برای تغییر ادراک افراد، نخست اطلاعات را دستکاری سپس به سراغ دستگاه محاسبه و منطق محاسبه می‌روند، گفت: وقتی منطق محاسبه تغییر کرد یعنی معیارها، قوانین و شاخص‌ها جا به جا می‌شود و تحلیل‌ها و خواسته‌ها نیز تغییر می‌کند و فرد نمی‌داند مصلحت و اولویت کجاست.  

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی معظم کل قوا نگاه جریان غرب گرا به بیرون، تلاش در جهت ضرورت سازی تصنعی برای عقب نشینی، القای تهدید دشمن (دشمن هراسی)، جنجال در خصوص شورای نگهبان، نابسامانی در تصمیمات کلان، تلاش در جهت دو قطبی سازی و روند تغییر محاسبات در دولتمردان را از جمله تهدیدات ناشی از  شرایط داخلی برشمرد.

کد خبر 464262 برچسب‌ها اعتراضات - بنزین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اعتراضات بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۰۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!

روزهایی که حرف از پناهندگی کامران نجف‌زاده به گوش می‌رسید پای گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای برنامه‌ای تلویزیونی با اجرای او به میان آمد. حالا او در «به وقت پیدا شدن» راز سر به مُهر خود را نیز افشا کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «برمودا» با شعار به وقت پیدا شدن از آخرین روز دی‌ماه سر از شبکه نسیم درآورد. شاید برای کسانی که همواره این نکته را در فضای‌مجازی مطرح می‌کردند «کامران نجف‌زاده» در آمریکا پناهنده شده، حضور او روی آنتن شبکه نسیم با یک برنامه گفت‌وگومحور تعجب‌برانگیز بود.

اما این لازمه «برموداست» که پرده از راز مگوی شخصیت‌ها برمی‌دارد. از خود مجری شروع کرد که دیگر نیاز نبود نجف‌زاده بگوید این همه خبر و جوّسازی رسانه‌ای بود؛ مثلاً من هیچ‌وقت به فکرِ مهاجرت از ایران نبودم چه برسد به پناهندگی!

شاید نکته جالب این برنامه همین صراحت‌ها باشد که میهمانان دیگر پاسخ‌های تکراری ندهند به سؤالاتی که شاید گهگاه در برخی برنامه‌ها شنیده باشیم. اینجا همه از چیزهایی می‌گویند که تاکنون نگفته‌اند. جذابیت برنامه هم در همین‌جاست. شاید به همین دلیل باشد این برنامه رقیب «مهمانی» ایرج طهماسب است.

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل و آقای قاضی تا هشت‌پا و رویان

شاید می‌توان به این نکته اشاره کرد که تغییر مسیر کامران نجف‌زاده از خبرنگاری به سمت اجرای یک برنامه تاکشو تصمیم درستی بوده است. اگرچه برخی در همان ابتدا می‌گفتند ای‌کاش نجف‌زاده با یک تاکشوی هاردتاک یا به عبارتی یک برنامه گفت‌وگومحور صرفاً سیاسی و اجتماعی با سؤالات چالشی به تلویزیون برمی‌گشت.

مخاطب با شنیدن نامِ «برمودا» و اجرای نجف‌زاده ابتدا تصور می‌کرد، میهمانان با چالش‌هایی که مجری و تیم برنامه ایجاد می کنند، غرق و قربانی می‌شوند، به ویژه در دوره‌ای که در برخی برنامه‌ها، جنجال و مچ گیری بر اصل گفت‌و‌گو ارجحیت دارد.

اما تجربه «برمودا» این نکته را نشان می‌دهد مخاطب امروز به برنامه‌های گفت‌وگومحور سرگرم‌کننده نیاز دارد. یعنی می‌توان برنامه‌ای سیاسی و اجتماعی طراحی کرد و میهمانانی هم داشت اما هم چالش در آن برنامه ایجاد شود و هم فضایِ سرگرم‌کننده‌ای برای مخاطب به ارمغان آورد. با پخش برنامه، مخاطبان دریافتند که میهمانان، فرصت بیان حرف‌ها و نظرات مختلفی دارند و مهم‌تر اینکه تحلیل اشتباه دیگران درباره خود را نیز اصلاح می‌کنند.

چنین اتفاقی در قالب سؤالات مجری و گروه نویسندگان رخ می‌دهد و آن‌ها مسیر مصاحبه را طوری طراحی می‌کنند که بخش زیادی از پرسش‌ها رفتار، گفتار و طرز تفکر میهمان را نشانه می‌رود. با این حساب «برمودا» بیش از آن که در پی چالش باشد، زمینه‌‌ای مناسب را برای «گفت‌و‌گوی با احترام» فراهم می‌کند.

پرسیدن سوالات خنده‌دار یا به اصطلاح فان توسط مجری از میهمانان در زمان انجام مصاحبه و چاپ صفحه اول روزنامه با عکس و تیتر میهمان در پایان برنامه، سبب شده است تا مخاطبان عام شبکه نسیم، تا پایان برمودا را دنبال کنند.

دعوت از چهره‌های مختلف سیاسی، ورزشی، هنری و غیره با هر گرایش و عقیده‌ای، یکی دیگر از امتیازهای برنامه برمودا است؛ برنامه برمودا در زمان‌های مختلف از گرایش‌های مختلف میهمان دعوت می‌کند تا مخاطب تنوع در برنامه‌سازی و محدود نبودن آن را حس کند.

ناگفته نماند پیشینه مطبوعاتی و ژورنالیستی کامران نجف‌زاده نیز به کمک برنامه برمودا آمده و سبب شده است، مخاطب گفت‌وگوهای متفاوتی را ببیند که خبری از سوالات تکراری و کلیشه‌ای نیست.

کامران نجف‌زاده که با گزارش هایی در بخش خبری 20:30 شبکه دوم سیما، نامی برای خود دست و پا کرد و سپس به عنوان خبرنگار صدا و سیما به آمریکا اعزام شد، با همان بیان و ارائه ژورنالیستی و ‌ایهام‌ها و استعاره‌های فراوان، میهمان را پای گفت‌وگو می‌نشاند.

مجموعه این عوامل سبب شده است، تا برنامه برمودا یکی از برنامه های موفق صدا وسیما در این ایام لقب بگیرد.

اگرچه برخی در این میان شاید به انتقاد از این برنامه،  آن را یک برنامه تقلیدی از نوع خارجی و به نوعی مشابه‌سازی فرض کنند اما همین که تولیدکنندگان چنین برنامه‌ای جرأت کرده‌اند که برنامه‌ای با حال و هوای جدید و نه صرفاً چالشی بلکه یک برنامه گفت‌وگومحور صادقانه و بدون پرده را با شخصیت‌ها و میهمانان برنامه تولید کنند خود جای قدردانی دارد.

چرا که یک بدعت و نوآوری در نوع برنامه‌سازی در صداوسیما به شمار می‌رود که در کمتر برنامه تلویزیونی گفت‌و‌گومحور تاکنون شاهد آن بوده‌ایم و درواقع از این منظر قابل تأمل و تفکر است. اگرچه در فواصل برنامه کامران نجف‌زاده به عنوان مجری سعی می کند که با  میهمان برنامه و  با اطلاعاتی که از وی دارد او را غافلگیر کند.

نگاهی به برنامه رمضانی شبکه افق با کارشناس «وقت سحر»

اما صحبت‌های بدون پرده و کم‌حاشیه باعث می‌شود که میهمان برنامه خودرا غریبه حس نکند و به راحتی وارد یک گفت‌وگوی صمیمی شود و حتی در برخی موارد حرف‌های ناگفته‌ای را هم بر زبان می‌آورد که برای مخاطب تازگی دارد. شاید در کنار مجری و ویترین اصلی برنامه، اگر کسی «برمودا» را ببیند و نگاهی به تیتراژ بیندازد، نام‌های آشنایی چون محمدرضا شهیدی‌فر و محسن نجفی‌سولاری به چشم می‌خورد که به نظر می‌رسد قطعاً نقش مهمی داشتند.

لازم است تلویزیون در عصر کنونی به جایِ دعوت از میهمانان تکراری و طراحی پرسش و پاسخ‌های تکراری و کلیشه‌ای، با خلاقیت و نوآوری به فکرِ ساخت برنامه‌هایی برود که سرگرم‌کننده باشند. حتی اگر قرار است گفت‌وگومحور و چالشی باشند. 

در میانِ این همه رئالیتی‌شو که معلوم نیست چرا آن‌قدر زیادهستند، می‌توان برنامه‌های گفت‌وگومحور اندیشه‌ای درست و عمیق مثلِ کار جدید رضا درستکار در شبکه نمایش‌خانگی که ایام ماه رمضان و پس از آن بازدیدکننده‌های بسیاری دارد، طراحی کرد. 

یا «برمودا» کامران نجف‌زاده توانست در این فضا خوب دیده شود. حتی مسابقه‌ها و برنامه‌های دیگری طراحی شوند که همه یک دفعه به شکل مافیا درنیایند و یا پدرخوانده‌هایی که یک به یک با رنگ و لعاب می‌آیند و می‌روند و اتفاقی هم برای آنها نمی‌افتد. 

امروز مخاطب حتماً بیننده برنامه‌هایی می‌شود که خلاقیت و نوآوری را در آنها ببیند نه اینکه شاهد و ناظر برنامه‌هایی باشد که علاوه بر کپی و تقلید پررنگ، همه‌چیز را چند سال قبل در برنامه‌ای دیگر دیده باشد. حتماً «خندوانه» و «دورهمی» و امثالهم بدون استفاده از خلاقیت و نوآوری دیده نمی‌شوند همچنان که مهران مدیری برای بازگشت با یک برنامه سراغِ اتفاقی جدید به نام «اسکار» رفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی در سپاه علی بن ابی طالب(ع) تشریح شد
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • برگزاری ۴۰۰ برنامه ویژه هفته عقیدتی سیاسی در زنجان
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در کردستان تشریح شد
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • جهاد تبیین اولویت اول برنامه های سپاه