Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:34:15 GMT

افزایش ۲۰۰ برابری مراجعه به موتور جستجوی بومی

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۱۱۵۰

افزایش ۲۰۰ برابری مراجعه به موتور جستجوی بومی

امیرعلی خیراندیش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش مراجعات به موتور جستجوی بومی که در بستر شبکه ملی اطلاعات فعال است، گفت: موتور جستجوی پارسی‌جو، روزانه پاسخگوی ۳۰۰ تا ۴۰۰هزار جستجو در فضای وب بود که به دلیل نبود اینترنت و قطع بودن سرویس گوگل، میزان مراجعات به این موتور جستجوی بومی طی روزهای اخیر ۱۵۰ تا ۲۰۰ برابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا پیش از این به دلیل وجود موتور جستجوی گوگل، کاربران مراجعات بالایی به جویشگر بومی پارسی‌جو نداشتند، افزود: طی روزهای گذشته میزان درخواست‌ها از جویشگر بومی پارسی‌جو افزایش یافت و این سرویس‌دهنده در بستر شبکه ملی اطلاعات، پاسخگوی نیاز مراجعه‌کنندگان بود.

خیراندیش در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه این موتور جستجو تا چه میزان امکان پاسخگویی به تمامی کاربران ایرانی را خواهد داشت؟ اظهار داشت: از لحاظ سخت‌افزاری و منابع فنی، محدودیت‌هایی در ارائه خدمات داریم که باید برطرف شود.

وی در مورد اینکه کیفیت ارائه سرویس در موتور جستجوی بومی، آنطور که باید تقویت نشده است، گفت: پارسی‌جو امکان ارائه خدمات به این تعداد درخواست را طی چند روز اخیر نداشت و به دلیل مشکلات سخت‌افزاری، برخی از اختلالات در ارائه خدمات این سرویس طبیعی است.

رئیس هیئت مدیره موتور جستجوی بومی پارسی‌جو با اشاره به اینکه موتورهای جستجوی ملی در تمام دنیا دارای نقشه راه مشخصی هستند، بیان کرد: با وجود اینکه سرویس‌دهنده‌ای مانند گوگل، تمام خدماتش در ایران قابل استفاده است، موتور بومی تاکنون نقش پررنگی در ارائه خدمات به کاربران نداشت.

خیراندیش با بیان اینکه کشورهایی مانند کره، چین و روسیه دارای موتورهای بومی به زبان غیرانگلیسی هستند، گفت: عواملی مانند کیفیت، محتوا و رگولاتوری (قانون و مقررات)، عوامل پایداری موتورهای جستجو را تضمین می‌کند.

به گفته وی از لحاظ کیفیت و پایداری فنی، تعداد سرورها و سخت‌افزارهای مربوط به پارسی‌جو، جوابگوی این حجم از درخواست نیست، چرا که باید زیرساخت‌های مالی در حد چند هزار سرور به ما اختصاص یابد تا بتوانیم پاسخگوی میزان درخواست‌ها باشیم.

رئیس هیئت مدیره موتور جستجوی بومی پارسی‌جو افزود: از لحاظ محتوا نیز حاکمیت باید محتوای مورد نیاز را در اختیار سرویس‌دهندگان موتور جستجو قرار دهد و موضوع تنظیم مقررات نیز از دیگر مواردی است که توسط حاکمیت باید برای سرویس‌دهنده فراهم شود؛ به نحوی که برخی کشورهای تولیدکننده موبایل را ملزم می‌کنند که حتی به صورت پیش‌فرض، موتور جستجوی ملی خود را روی گوشی‌های وارداتی تنظیم کنند.

خیراندیش خاطرنشان کرد: طی روزهای اخیر تمامی سعی‌مان این بوده که به جستجوهایی که مربوط به سایت‌های داخلی در شبکه ملی اطلاعات می‌شود، پاسخ دهیم.

کد خبر 4776268 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: موتور جستجوی بومی شبکه ملی اطلاعات نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی فناوری نانو شرکت دانش بنیان موبایل جایزه مصطفی ص امنیت اطلاعات فناوری فضایی شبکه ملی اطلاعات هوش مصنوعی گوگل ناسا خودروی برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، ایرج مرندی افزود: ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است.

او اضافه کرد: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی گفت: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۸ برابری اعتبارات طرح آبرسانی به کلاله
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال