Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، ایرج رئیسیان مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت : ۱۵۹ میلیارد ریال برای کشاورزان و دامداران خسارت‌دیده در بارندگی فروردین امسال استان سمنان به صورت کمک بلاعوض و تسهیلات بانکی به مدیریت بحران اختصاص پیدا کرد و تاکنون ۳۰ درصد آن به خسارت دیدگان این بخش پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: حدود یک هزار و ۶۰۰ پرونده در بخش کشاورزی و دامی استان سمنان از ابتدای سال تاکنون برای دریافت تسهیلات و کمک‌های بلاعوض به منظور جبران خسارت ناشی از بارش‌های فروردین ۹۸ این استان تشکیل شد.

رئیسیان به خسارت‌های وارده به بخش‌های مختلف مانند زیرساختی و کشاورزی سمنان ناشی از بارش‌های سیل آسا در فروردین سال جاری اشاره و تصریح کرد: در این حادثه بخش‌هایی شامل تاسیسات زیربنایی، شریان‌های حیاتی شهری و روستایی، راه‌ها و معابر شهری و روستایی، ساختمان‌های عمومی و دولتی، واحد‌های تجاری در شهر و روستا‌ها و نیز بخش کشاورزی، دامی و تولیدی دچار خسارت شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان اضافه کرد: خسارت‌دیدگان برای دریافت تسهیلات ابتدا در سامانه سجاد ثبت نام و سپس طی فرآیندی پرداخت صورت می‌گیرد.

رئیسیان به کمک‌های دولت برای رفاه، آسایش و معیشت خسارت‌دیدگان دامی و کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: علاوه بر تخصیص ۱۵۹ میلیارد ریال اعتبار به منظور جبران خسارت‌های امسال در بخش کشاورزی و دامی سمنان، دولت بابت کمک به معیشت خسارت‌دیدگان این بخش‌ها بحت تمدید تسهیلات سر رسید شده این قشر را از تاریخ ابتدای مهر ۹۶ تا پایان شهریور ۹۸ در نظر گرفت.

وی با بیان اینکه پیگیری‌ها منجر به تمدید تسهیلات سر رسید شده کشاورزان و دامداران خسارت‌دیده سال ۹۷ استان سمنان شد گفت: امسال حدود ۷۱۰ میلیارد ریال تضمین بار مالی مورد نیاز بود.

رئیسیان اظهار داشت: کمک‌های دولت به خسارت‌دیدگان بخش کشاورزی و دامی در استان سمنان به صورت تضمین نامه بود و دولت، تسهیلات سر رسید شده کشاورزان و دامداران خسارت دیده را حدود ۴۰۰ میلیارد ریال تا انتهای سال ۹۷ و حدود ۳۱۰ میلیارد ریال را تا پایان شهریور ۹۸ از طریق بانک‌های عامل تضمین کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان یادآور شد: پرونده تسهیلات سر رسید شده هشت هزار و ۱۰۰ نفر در بخش دامی و کشاورزی سمنان تمدید شد و کشاورزان و دامداران این استان از این کمک دولت بهره بردند.

انتهای پیام/ح

استان سمنان مشمول هزینه‌ای تمدیدی ۷۱۰ میلیارد ریالی شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!