Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@18:34:25 GMT

سالانه افزون‌بر ۱۰۰ تن ماهی در خاش برداشت می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۱۵۴۱

سالانه افزون‌بر ۱۰۰ تن ماهی در خاش برداشت می‌شود

یوسف شهرکی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در خاش حدود ۴۰۰ واحد استخر پرورش ماهی وجود دارد که از این منظر رتبه نخست سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص داده و قطب مهم پرورش ماهی در استخرهای دو منظوره کشاورزی و شیلاتی این استان است.
وی با اشاره به استقبال مطلوب آبزی پروران از فعالیت‌های شیلاتی افزود:آبزی پروران خاش همه ساله با شرکت در کارگاه‌های آموزشی تولید،پرورش و بهداشت آبزیان ضمن آشنایی با شیوه‌های نوین رشد و تکثیر انواع آبزیان با بیماری‌های شایع ماهیان گرم آبی،سردآبی و نحوه درمان آنها آشنا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره شیلات خاش گفت: تنوع آب و هوایی و شرایط مناسب اقلیمی زمینه را برای پرورش ماهیان سردآبی و گرم آبی در این شهرستان فراهم کرده است.
وی بیان کرد: خاش در بخش‌های مختلف از ظرفیت‌های ویژه‌ای برخوردار است که تولید و پرورش ماهی یکی از این ظرفیت‌هاست.
شهرکی اظهار داشت: ظرفیت‌های بخش کشاورزی خاش بی‌نظیر بوده و دولت نیز به این حوزه نگاه ویژه‌ای دارد.

برچسب‌ها پرورش ماهی سیستان و بلوچستان خاش سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پرورش ماهی سیستان و بلوچستان خاش سازمان شیلات ایران پرورش ماهی سیستان و بلوچستان خاش سازمان شیلات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۱۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین اکبری صبح سه شنبه در جشن شکر گذاری برداشت گل محمدی که همزمان با روز ملی گل و گلاب برگزار شد، اظهار کرد: شاید بسیاری از ما که از ظرفیت‌های خراسان جنوبی اطلاع کافی نداریم برای بهره مندی از فضای زیبای گلستان‌های گل محمدی به کاشان و یا برخی مناطق کرمان برویم در حالی که در استان خود ما چنین فضاهایی در مناطقی چون دشت مختاران و سربیشه وجود دارد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: البته باید به این نکته توجه داشت که کشت و برداشت گل محمدی به صورت انبوه در استان ما تقریباً نوپا است و با رشد و ارتقا و معرفی به عنوان یک ظرفیت گردشگری نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

اکبری با بیان اینکه برداشت گل محمدی زمینه اشتغال زایی برای کارگران منطقه را نیز فراهم کرده است، ادامه داد: اگر می‌خواهیم از گلستان‌های گل محمدی به عنوان فرصتی برای جذب گردشگر استفاده کنیم باید در گام اول با همکاری رسانه‌ها این ظرفیت‌ها را معرفی کنیم.

وی یادآور شد: تعیین روزی به عنوان روز ملی گل و گلاب یک اتفاق بسیار خوب برای معرفی پتانسیل‌هایی است که در این زمینه در کشور و خراسان جنوبی داریم.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه تعاون روستایی خرید توافقی گل محمدی را انجام می‌دهد، یادآور شد: برداشت ما بر این است که در سال‌های آتی اتفاقات شیرین‌تری در این حوزه رخ خواهد داد.

اکبری افزود: هر چه قدر تلاش کنیم که گل محمدی تبدیل به فرآورده شود، سودی بیشتر برای کشاورز و تولید کننده ما به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6099320

دیگر خبرها

  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد
  • برداشت از فاز ۱۱ تا پایان دولت به ۳۰ میلیون متر مکعب می رسد
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران