Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا ابوذر در مورد برگزاری بیست و یکمین جشنواره تئاتر استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۲۱ نمایش به بخش بازبینی رسیده بود که از این تعداد هفت اثر کیفیت بیشتری داشتند که به مرحله مسابقه راه یافتند.

وی با بیان اینکه از تعداد آثاری که به بخش مسابقه رسیده‌اند نیز آثار با کیفیت‌تری هم وجود دارد که مورد توجه مخاطبان قرار می‌گیرد، تصریح کرد: علاقه‌مندان به هنر نمایش امسال شاهد حضور آثار مطلوبی در جشنواره بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال در عرصه هنر نمایش ادامه داد: برگزاری جشنواره تئاتر استان قم به همت انجمن هنرهای نمایشی توانسته نظم خوبی داشته باشد و برنامه‌ریزی مطلوبی را به دنبال داشته است.

وی افزود: پایان یافتن اجراهای عمومی پیش از آغاز جشنواره به صورت منظم انجام شد و تماشاچیان بدون دغدغه توانستند به تماشای نمایش‌های دلخواهشان بپردازند که اتفاق خوب و مبارکی برای تئاتری‌های قم بود.

ابوذر بهترین رویداد در برگزاری جشنواره تئاتر استان قم را برگزاری کارگاه‌های آموزشی دانست و گفت: این کارگاه‌ها توسط بهترین اساتید هنر نمایش در کشور برگزار شد که می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.

وی آموزش در کنار برگزاری جشنواره را برای هنرمندان جوان راهگشا دانست و بیان کرد: نمایشگاه‌های پوستر نمایش‌ها و عکس‌های نمایش‌ها نشان داد که می‌شود در کنار برگزاری جشنواره‌ها از ایده‌های نو نیز بهره ببریم.

هر ماه در سبد فرهنگی قمی‌ها یک نمایش قرار دارد

این پیشکسوت تئاتر قم اضافه کرد: تئاتر استان قم در حال شکوفایی است و توانسته روند خوبی را پشت سر بگذارد و هر ماه در سبد فرهنگی قمی‌ها یک نمایش قرار دارد و اساتید نیز در کنار هنرمندان جوان نمایش‌های متنوعی را به روی صحنه می‌برند.

ابوذر اضافه کرد: سه سالن خانه نمایش، پلاتو ماه و تالار مرکزی با اجراهای عمومی نمایش‌های گوناگون پر از تماشاگر است که امیدواریم این روند ادامه دار باشد تا در سبد فرهنگی خانواده‌ها همیشه یک نمایش نیز وجود داشته باشد.

جشنواره‌های تئاتر و سینما در قم از منابع مالی کمی بهره می‌برند که موجب غفلت ما از تبلیغات شهری می‌شود

وی بیان کرد: تنوع تئاترهایی که روی صحنه می‌رود می‌تواند این حق انتخاب را به تماشاگران بدهد که انتخاب کنند چه تئاتری را در کدام سالن به تماشا بنشینند و این اتفاق خوب می‌تواند پویایی تئاتر را به دنبال داشته باشد.

عضو هیئت بازبینی بیست و یکمین جشنواره تئاتر استان قم ادامه داد: جشنواره تئاتر استانی اگر تبلیغات خوبی در سطح شهر داشته باشد می‌تواند به جذب مخاطب کمک کند اما جشنواره‌های تئاتر و سینما در قم از منابع مالی کمی بهره می‌برند که موجب غفلت ما از تبلیغات شهری می‌شود.

وی با بیان اینکه تیزرهای رسانه‌ای و زیرنویس‌های تلویزیونی می‌تواند در جذب مخاطبان مؤثر باشد، تصریح کرد: بنرهای بزرگ نیز اگر در سطح شهر نصب شود مردم متوجه این رویداد فرهنگی در قم می‌شوند و قطعاً مؤثر است.

ابوذر ادامه داد: در صورتی که مدارس را به سمت انعقاد تفاهم نامه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هدایت کنیم می‌توانیم دانش آموزان را با هنر نمایش آشنا کنیم و آنان نیز به خانواده‌هایشان انتقال می‌دهند که می‌توانیم شاهد توجه بیشتر مردم به نمایش خواهیم بود.

وی شعار جشنواره امسال را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: «امید به فردایی روشن» در جشنواره استانی شعار خوبی است و می‌تواند چراغ امید را برای تولید آثار مطلوب پیش روی جوانان روشن کند.

کد خبر 4776596

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا ابوذر قم تئاتر بوشهر زلزله شهرکرد ایلام بارش برف شیراز گرگان قزوین بنزین خطبه های نماز جمعه هفته وحدت سفر استانی قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۱۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت

 

محمدرضا بهشتی منفرد فیلمساز، عکاس و عضو هیئت انتخاب بخش فیلم‌های مستند درباره کیفیت آثار ارسالی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی گفت: تعدادی از فیلم‌هایی که به جشنواره ارسال شد سطح پایینی داشتند، اما تعدادی نیز باکیفیت بودند و برای نمایش انتخاب شدند. خیلی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند و ازنظر فنی اختلاف کیفی چندانی با هم نداشتند. در این شرایط موضوع فیلم‌ها می‌توانست برای انتخاب نهایی تعیین‌کننده باشد. فیلم‌های خیلی خوبی داشتیم که با خلاقیت با موضوع برخورد کرده بودند، اما به نسبت فیلم‌های متوسط و ضعیف این نوع فیلم‌های خلاقانه همیشه کمتر است.

او درباره موضوعاتی که بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته بود گفت: مسائل زیست بومی و محیط زیستی بسیار زیاد مورد توجه قرار گرفته بود و همچنین نمایش آداب و رسوم و آیین اقوام هم در فیلم‌ها زیاد دیده می‌شد. در تعدادی از فیلم‌ها نیز به مسائل اجتماعی که مختص یک منطقه و مرتبط با جغرافیای آن منطقه است پرداخته بودند، مانند فیلم‌هایی که درباره کولبر‌ها داشتیم.

این فیلمساز با بیان این که برخی از فیلم‌ها پژوهش خوبی نداشتند، افزود: در یک جشنواره موضوعی، تکنیک و مسائل فنی در مرحله بعدی انتخاب قرار دارد و ابتدا پژوهشی که در رابطه با یک موضوع انجام شده است مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مرحله انتخاب آثار اگر فیلمی ازنظر تکنیکی چندان قوی نبود، اما نگاه خوبی به موضوع داشت، بیشتر مورد توجه ما قرار می‌گرفت. درمجموع پژوهش نامناسب و پرداخت سطحی به موضوع اقوام در تعدادی از فیلم‌های متقاضی دیده می‌شد.

بهشتی منفرد درباره تأثیر فیلم مستند بر رفع مشکلات یک منطقه گفت: وقتی فیلمساز ویژگی‌های یک منطقه یا مشکلی را نشان می‌دهد، بیننده با مسائلی که در آن منطقه اتفاق می‌افتد آشنا می‌شود، اما این که آیا با ساخت و نمایش این فیلم مشکلات و مسائل مردم آن منطقه حل می‌شود، در زمان تولید پروژه مشخص نیست. رسالت فیلم این است که هم مردم را در جریان مسائل یک منطقه قرار دهد و هم باعث شود مسئولان با دیدن آن در رفع مشکلات تلاش کنند. به نظرم این مسئله بیشتر به جشنواره‌هایی که این فیلم‌ها را نمایش می‌دهند برمی‌گردد. اگر فیلم‌ها برای کارشناسان و مسئولان مربوطه نمایش داده شود، شاید بتواند در رفع مشکلات مردم منطقه مؤثر باشد.

این فیلمساز افزود: قطعاً جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باید با قدرت و کیفیت مناسب برگزار شود. اگر دعوت از فیلمسازان و جلب مخاطبان به‌خوبی انجام شود و اهل فن و کسانی که دغدغه دارند از این جشنواره استقبال کنند و فیلم‌ها را ببینند، نشان‌دهنده این است که برگزارکنندگان در کار خود موفق بوده‌اند. مهم‌ترین مسئله در برگزاری یک جشنواره تداوم آن است و با برگزاری یک یا دو دوره هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ما پیش‌ازاین جشنواره‌های خوبی داشتیم که پس از چند دوره تعطیل شدند، اما استمرار جشنواره می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری روی موضوعات مدنظر داشته باشد. اگر یک جشنواره تداوم داشته باشد و در سطح کیفی خوبی برگزار شود می‌تواند در تولید فیلم‌های مرتبط با آن موضوع خاص مفید واقع شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت