Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در ششمین نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی که صبح چهارشنبه با حضور دکتر «رضا اسدی فر» مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در شهرستان قدس برگزار شد، از ۱۰ مرکز به عنوان مراکز برتر بر اساس ارزیابی‌های انجام شده در این دوره تقدیر شد.

مرکز پژوهش متالوژی رازی، بنیاد علوم کاربردی رازی، شرکت خدماتی آموزشی و تحقیقاتی مرجعان خاتم، پژوهشگاه صنعت نفت، مرکز تحقیقات فناوری مواد معدنی ایران، شرکت مهندسین مشاور آزمونه فولاد، شرکت بیم گستر تابان، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و مجتمع آزمایشگاهی کیفیت آزمای جنوب، به عنوان ۱۰ مرکز برتر در ششمین نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شرکت آرین فن آزما، شرکت تضامنی مهندسی روحی و همکاران و شرکت پایانه محیط پاک بر اساس رشد عملکرد مورد تقدیر ویژه قرار گرفتند.

میزان عملکرد مالی، مشتری مداری و همکاری شبکه؛ سه شاخص اصلی در ارزیابی مراکز آزمایشگاهی بوده است. 

برچسب‌ها شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۲۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد


به گزارش تابناک به نقل از شینهوا، شرکت Beijing Xinzhida Neurotechnology، یک رابط مغز و کامپیوتر (BCI) به نام Neucyber ساخته و آن را روی یک میمون آزمایش کرده است. این تراشه به میمون اجازه می‌دهد بازویی رباتیک را تنها با افکار خود کنترل کند.

شرکت سازنده ادعا می‌کند این فناوری به طور مستقل توسعه یافته است و اولین «BCI تهاجمی با عملکرد بالا» در چین محسوب می‌شود.

 
نه دانشمندان و نه شینهوا به استارتاپ ایلان ماسک اشاره‌ای نکرده‌اند، اما رونمایی از محصول جدید در انجمن سالانه‌ی Zhongguancun در پکن، هدف چین برای رقابت با نورالینک را برجسته می‌کند.

وزارت صنعت و فناوری چین سال گذشته BCI را به عنوان یک «فناوری نوظهور پیشرفته» طبقه‌بندی کرد. شرکت سازنده‌ی تراشه‌ی Neucyber هنوز آزمایش‌های انسانی را آغاز نکرده است.

دیگر خبرها

  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • ادعای صدور برگه‌های تقلبی توسط آزمایشگاه‌ها کذب است
  • معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • افزایش ده درصدی ارائه خدمات آزمایشگاهی بیمارستان حشمتیه سبزوار
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان