Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@05:26:35 GMT

هشدار کانادا نسبت به وضعیت اقتصادی جهان

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۶۹۲۶

هشدار کانادا نسبت به وضعیت اقتصادی جهان

به گزارش سی تی وی، کارولین ویکینز- قائم مقام رئیس بانک مرکزی کانادا- که برای سخنرانی در کلوپ مالی بین المللی در شهر مونترال حضور دارد ضمن هشدار نسبت به تداوم جنگ تجاری بین آمریکا و چین به عنوان یکی از اصلی‌ترین ریسک های موجود بر سر راه اقتصاد جهانی گفت که چشم‌انداز اقتصاد جهانی تیره شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، ویکینز با بیان این که پیش بینی نمی کنیم اقتصاد جهانی در خطر رکود باشد افزود که این مساله نباید باعث شود سیاست‌گذاران و فعالان مالی نسبت به پیامدهای وضعیت کنونی بی‌تفاوت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از ناآرامی‌های داخلی هنگ‌کنگ، مساله چگونگی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و تنش های ژئوپلتیکی خاورمیانه به عنوان دیگر ریسک های مهم کاهنده شتاب رشد اقتصادی جهانی نام برد.

قائم مقام رئیس بانک مرکزی کانادا ضمن دفاع از اجرای سیاست انباسطی و کاهش نرخ بهره در برخی کشورها گفتک در حالی که ابرهای سیاه در حال جمع شدن در آسمان اقتصاد جهانی هستند، نمی توانیم گارد خود را پایین بیاوریم. وی هم‌چنین نسبت به بالا بودن میزان بدهی در سطح جهان نیز هشدار و افزود: به ویژه اگر در موقعیت رکود قرار بگیریم، مساله بدهی ها می تواند بحران را بسیار بیشتر از قبل تشدید کند.

در حال حاضر نرخ بهره در کانادا ۱.۷۵ درصد است اما به نظر می رسد که هر گونه کاهش بیشتر نرخ بهره در این کشور وابسته به اتخاذ نرخ بهره‌های پایین تر در سطح آمریکا و جهان دارد. بانک مرکزی کانادا پیش تر نرخ بهره را با وجود کاهش آن در آمریکا در سطح کنونی حفظ کرده و آن را مناسب خوانده بود.

بریان دی پراتو- تحلیل‌گر مسائل اقتصادی کانادا در بانک " تی دی"- گفت: با توجه به سخنان قائم مقام رئیس بانک مرکزی احتمالا شاهد تداوم رویکرد محرک خواهیم بود. بانک مرکزی ایمن نبودن کانادا در برابر ریسک های جهاین را به رسمیت شناخته اما در عین حال نگرانی های به جایی در خصوص رشد بیش از حد اعتبارات دارد.  

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خاورمیانه رکود اقتصادی کانادا نرخ بهره اقتصاد جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۶۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد

بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰ مورخ ۲۹‏‏/۰۹‏‏/۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه امسال عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی
- امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار
- معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
- امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه مورخ ۲۶/۱/۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزار‌های تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • تاثیر تثبیت بر انتظارات تورمی
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • خبر خوش بانک جهانی برای ایران
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد