Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی درج خبری با عنوان "خطر بزرگ «توافق پاریس» برای کشورمان؛ آیا در نتیجه تعلل کلانتری تحریم خواهیم شد؟!"، سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان جوابیه‌ای صادر کرد که وفق قانون عینا درج می‌گردد.
به گزارش «تابناک»، متن این جوابیه که به امضای امیرعبدالرضا سپنجی، مدیرکل دفتر روابط عمومی و امور رسانه این سازمان رسیده به شرح زیر است:
برنامه مشارکت ملی کشور جمهوری اسلامی تهیه و با توشیح رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برای بررسی به کمیسیون کشاورزی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه مذکور با رعایت جوانب اقتصادی، سیاسی کشور و با شرط رفع کامل تحریم‌ها و کاهش انتشار مشروط ۴ درصدی گاز‌های گلخانه‌ای تهیه شده است. روند تهیه برنامه مشارکت ملی در زمینه کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای به شرح زیر است:
بر اساس تصمیمات COP ۱۹ ورشو لهستان، کشور‌ها موظف شدند تا شش ماهه اول سال ۲۰۱۵ نسبت به ارائه برنامه معین مشارکت ملی (INDC) اقدام کنند. در COP ۲۰ لیما تاکید شد، ارائه برنامه کشور‌ها تا پیش از کنفرانس متعاهدین در پاریس (COP ۲۱) انجام شود.
موافقتنامه پاریس در آذرماه ۹۴ در اجلاس پاریس ۲۰۱۵ (COP ۲۱) به تصویب اعضا رسیده و از سال ۲۰۲۰ به عنوان مکانیزم و پروتکل اجرایی جدید کنوانسوین برای دستیابی به اهداف کاهش انتشار و بحث سازگاری اجرایی می‌شود.
پس از برگزاری بیش از ده جلسه کارشناسی با همکاری تمام دستگاه‌ها با در نظر گرفتن گزارشات دریافتی از اعضای کارگروه، برنامه ملی معین (INDC) تهیه و پس از تصویب در کارگروه ملی تغییر آب و هوا، برنامه مذکور به تصویب هیات وزیران به تاریخ ۲۶ آبان ۹۴ با موضوع "برنامه مشارکت ملی در زمینه کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای (INDC: Intended Nationally Determinded Contribution) " رسید.
تقدیم لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقتنامه پاریس به مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۱۷ مرداد ۹۵ صورت پذیرفت.
لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقتنامه پاریس به مجلس شورای اسلامی در جلسه مورخ ۲۳ آبان ۹۵ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
سوالات و ابهامات از طرف مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی دریافت و پاسخ سوالات تهیه و ارسال شد.
سازمان حفاظت محیط زیست با عنایت به اینکه متولی تغییر آب و هوای کشور است، دغدغه‌ها و نگرانی‌های ملی کشور را در خصوص تغییر اقلیم بسیار با حساسیت و دقت دنبال می‌کند.
در خصوص دیرکرد پاسخ به مجلس شورای اسلامی نیز باید خاطر نشان کرد که در سال گذشته در بازه زمانی دی و بهمن ماه بیش از ده جلسه تخصصی با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، وزارت خانه‌های نیرو، نفت، امور خارجه، صنایع و معادن کشور و سازمان برنامه بودجه برگزار شد و سند مذکور برای تمامی اعضای کارگروه ملی تغییر آب و هوا ارسال و نقطه نظرات تکمیلی اعضا دریافت و در سند اعمال شد.
از آنجایی که تهیه سند فقط به عهده سازمان حفاظت محیط زیست نبوده و منوط به دریافت نظرات از تمام دستگاه‌ها است، لذا روند سند‌های ملی باید با درایت و ظرافت خاصی با لحاظ منافع ملی تهیه شود.
علی رغم مهلت ۱۰ روزه کمیسیون کشاورزی مجلس، شرایط بحرانی بین المللی و نگاه ویژه به شرایط ایران مورد توجه اعضای کمیسیون کشاورزی، نیازمند عدم تعجیل در ارائه سند و تعمیق و بررسی همه جانبه از طرف همه دستگاه‌های اجرایی کشور بوده است؛ لذا پس از این جلسه نیز طی جلسات کارشناسی و مکاتبات مجدد و در ارتباط مستمر با کمیسیون کشاورزی مجلس، سعی شد که سند مورد نظر با رعایت تمامی جوانب ملی کشور بازنگری شود. نسخه اصلاح شده سند در شهریورماه سال جاری به کمیسیون کشاورزی و کارشناسی ذیربط در مجلس ارائه شد.
ضمن استقبال سازمان حفاظت محیط زیست از رویکرد پرسشگرانه در خصوص مسائل زیست محیطی کشور، لازم است خبرگزاری‌های محترم پس از اطمینان کامل از صحت مطالب به ویژه مطالبی که از حساسیت بین المللی و ملی بیشتری برخوردار هستند؛ پس از رایزنی با سازمان حفاظت محیط زیست منعکس و انتشار یابد تا از هرگونه خطا و اشتباه پرهیز شود.
علاوه بر آن، اقدام‌های سازمان حفاظت محیط زیست با توجه به اینکه مستقیم زیرنظر ریاست جمهوری است با سند و مدرک و با دقت کامل انجام شده و اظهر من الشمس است و پنهان کاری در این بین بی معنا است.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: قیمت بنزین اعتراضات آبان 98 محمدرضا داورزنی هفته بسیج عبدالرضا داوری قرارداد مارک ویلموتس پالرمو درآمد سهمیه بندی بنزین محیط زیست جوابیه توافق پاریس موافقت نامه قیمت بنزین اعتراضات آبان 98 محمدرضا داورزنی هفته بسیج عبدالرضا داوری قرارداد مارک ویلموتس پالرمو درآمد سهمیه بندی بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۷۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جبار کوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: با توجه به اتمام بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به جداول در جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی مصوبات مجلس برای اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

وی در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: اگر شورای نگهبان به این مصوبات ایرادی را وارد کرد مجلس شورای اسلامی بعد از تعطیلات هفته آینده ایرادات شورای نگهبان را مورد بررسی قرار داده و رفع خواهد کرد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قطعا مجلس یازدهم تا قبل از پایان عمر خود تکلیف بخش دوم لایحه بودجه را مشخص کرده تا به عنوان قانون به دولت ابلاغ شود.

کوچکی‌نژاد همچنین درباره وضعیت برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: روز گذشته مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان در برنامه هفتم توسعه را رفع کرد و در برخی موارد نیز به مصوبات قبلی خود اصرار کرد که این موارد به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود لذا مجددا اصلاحات اعمال شده در برنامه هفتم به شورای نگهبان برای اعلام نظر تقدیم خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تاکید کرد که تکلیف برنامه هفتم تا پایان مجلس یازدهم مشخص خواهد شد و برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود.

طبق اصلاحات آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی روند بررسی بودجه تغییر کرده است بدین شکل که ابتدا مجلس شورای اسلامی بخش اول لایحه مربوط به احکام و منابع و مصارف را بررسی و تصویب می‌کند بعد از تصویب بخش اول و ابلاغ به دولت، نوبت به بررسی بخش دوم مربوط به جداول می‌شود.

بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در اسفندماه ۱۴۰۲ برای اجرا به دولت ابلاغ شد و مجلس بخش دوم لایحه بودجه را در هفته جاری بررسی کرد.

بررسی جداول در صحن مجلس شورای اسلامی برای اولین بار صورت گرفت. پیش از این و در سال‌های گذشته و مجالس قبلی تنها احکام و سقف منابع و مصارف لایحه بودجه در صحن مجلس رسیدگی می‌شد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902628

دیگر خبرها

  • انعکاس صدای انتخابات در رادیو
  • معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات
  • برنامه های رادیو برای دور دوم انتخابات معرفی شد
  • باقری: گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر کشور هستند
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران