Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@23:32:43 GMT

آسیب های اجتماعی از طریق اجتماع حل می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۸۳۶۰

ایسنا/گیلان مدیرکل امور اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه هیچ فرد و مجموعه ای نباید خودش را مصون از آسیب های اجتماعی بداند، یادآور شد: انواع و اقسام اقشار مردم در معرض آسیب های اجتماعی هستند و لذا باید مسائل اجتماعی را اجتماعی دید و از طریق اجتماع حل کرد.

رحیم حیدری،  مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان امروز در نشست کتابخوان فرهیختگان استان که در پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان برگزار شد، حضار را به مطالعه کتاب «اجتماعی شدن؛ رویکردی نوین در کاهش تقاضای مواد مخدر و روان گردان ها» دعوت کرد و گفت: امروزه جوامع جهانی از جمله ایران با مقوله آسیب های اجتماعی مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی در نگاه اول انکار و سپس باور می شوند، تصریح کرد: برای متوقف کردن یک آسیب اجتماعی ابتدا باید آن را باور کنیم و بعد با برنامه ریزی به دنبال درمان و کاهش آن باشیم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری گیلان با اشاره به عوامل شکل گیری آسیب های اجتماعی، یادآور شد: نظریه پردازان غربی فقر، بیکاری، شکاف اجتماعی و... را از جمله مولفه های شکل گیری آسیب های اجتماعی معرفی می کنند، اما اندیشمندان داخلی آسیب های اجتماعی را ناشی از مشکلات روحی و روانی و ضعف هویتی و شخصیت تکامل نیافته می دانند.

حیدری با بیان اینکه هیچ فرد و مجموعه ای نباید خودش را مصون از آسیب های اجتماعی بداند، یادآور شد: انواع و اقسام اقشار مردم در معرض آسیب های اجتماعی هستند و لذا باید مسائل اجتماعی را اجتماعی دید و از طریق اجتماع حل کرد.

وی استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد را یکی از راهکارهای کاهش و درمان آسیب های اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به نفوذ سازمان های اجتماعی و مردم نهاد در بین آحاد جامعه اثرگذاری آنان بالاست لذا کتاب مذکور در ۴۳۷ صفحه به چگونگی استفاده از این ظرفیت در راستای مقابله با اعتیاد و جنبه های اجتماعی آن اشاره دارد.

این مسئول فرهنگی با تاکید بر لزوم اهمیت دادن به سرمایه اجتماعی از طریق افزایش ظرفیت های اجتماعی، اجتماع محوری و شبکه سازی اجتماعی، افزود: متاسفانه متولیان فرهنگی و اجتماعی و نظامی و قضایی تنها به ارائه آمار و اطلاعات کمی اکتفا می کنند و کمتر به سازمان های مردم نهاد بها می دهند لذا کتاب «اجتماعی شدن» به ترویج رویکرد اجتماعی شدن با تاکید بر کاهش اعتیاد به مواد مخذر تاکید دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نشست کتاب خوان فرهیختگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت
  • بازدید استاندار گیلان از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • اجتماع عظیم مردم متدین مشهد مقدس در حمایت از طرح «نور» 
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان