Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@02:56:34 GMT

دانش اموزان قزوین مدیران را استیضاح کردند

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۳۱۰۵

دانش اموزان قزوین مدیران را استیضاح کردند

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت آغازهفته بسیج مستضعفان امروز پنجشنبه جمعی از دانش آموزان بسیجی در سالن اجتماعات استانداری قزوین گرد هم آمدند تا درد دل ها و دغدغه های خود را مطرح کنند و دل خوش کرده بودند تا مسئولان پای صحبت آنها بنشینند.

به گفته مسئول بسیج دانش آموزی استان قرار بود ابتدا دانش آموزان مشکلات و سوالات خود را مطرح کنند تا استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش با چالش دانش آموزان آشنا شده و پاسخگو باشند اما طبق روال جلسات مشابه ابتدا فقط مسئولان صحبت کردند تا دانش آموزان حسابی خسته شوند و پس از آن هم به دلیل تعدد جلسات، جمالی پور استاندار جلسه را ترک کرد که به تبع آن سایر معاونان استاندار هم از جلسه  خارج شدند که این کار انتقاد دانش آموزان را در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنرانی طولانی استاندار، خستگی دانش آموزان 

سخنرانی استاندار کمی طولانی شد و همان حرف هایی که روزانه به صورت تکراری و شعاری برای بزرگسالان و مدیران دستگاههای مختلف ایراد می شود برای دانش آموزان گفته شد که با صلوات های متعدد مشخص شد دانش آموزان از ادامه سخنرانی خسته شده اند و دنبال حرف های جدید و به روز و احتمالا پاسخ به سوالات خود هستند.

استاندار که جلسه را ترک کرد، مدیرکل آموزش و پرورش نیز برای مصاحبه تلویزیونی جلسه را ترک کرد که دانش آموزان به این موضوع نیز اعتراض کردند.

اعتراض دانش آموزان موجب حضور مدیرکل آموزش و پرورش شد تا سخنانی اداری را مطرح کند و گفت: خوب نیست جلسات شبهه ناک باشد، همه فدایی معلمان و دانش اموزان هستیم اما نباید فضایی ایجاد کنیم که دشمنسو استفاده کند و این که محدودیت هایی داریم که نباید همدیگر را مقابل هم قرار دهیم و الان ۹۸ درصد اعتبارات برای تامین حداقل حقوق معلمان تعلق می گیرد و بشدت از کمبود نیرو و واحد آموزشی مواجهیم و  برایتامین ۳ هزار کمبود معلم با اضافه کار و حق التدریس مدیریت می کنیم و نیز در درس امادگی دفاعی اردوگاه رایگان در اختیار بسیج دانش اموزی قرار گرفته و  باید منابع مدیریت شود که البته این سخنان نتوانست دانش آموزان را قانع کند.

دانش آموزان سوالات زیادی داشتند که گوش شنوا تنها معاون پرورشی آموزش و پرورش و نماینده ولی فقیه در سپاه استان بود هرچند رحمانی مدیرکل آموزش و پرورش که جلسه همزمانی داشت قول داد بازگردد و مستمع سخنان دانش آموزان شود.

مدیران به مطالبات دانش آموزان اهمیت دهند

موضوع سند تحول تربیت دانش آموزی تمام ساحتی، خلاق و پرسشگر و با نشاط است و بدون شک با اجرای آن معلمان و مدیران با روش های کنونی که بسیاری سنتی و قدیمی است قادر نخواهند بود توقع و مطالبات آینده سازان را پاسخ دهند.

تصور کنید جلسه امروز در اواسط اجرای سند تحول برگزار می شد و همه دانش آموزان با شبهات و سوالات و چالش های تحصیلی، کمبودها، نیازهایی روبرو بودند که باید به آن پاسخ منطقی داد.

همانگونه که امروز هم بسیاری از همین دانش آموزان به روش های تحصیلی، توانمندی معلمان، فضای مدارس، سیستم آموزشی مبتنی بر حفظیات، نبود سیستم هوشمند در مدارس انتقاد منطقی داشتند و کسی به آنها پاسخ نداده.

باور کنیم برای حرکت در مسیر سند تحول ابتدا باید باورهای خود را اصلاح کنیم، به سمت به روز شدن و روشهای علمی حرکت کنیم، به مدرسه محوری، درک محوری، دانش آموز محوری روی آوریم و بپذیریم دانش آموزان امروز یک گام از ما جلوتر هستند و اگر بخواهیم آنها را اقناع کنیم باید به خواسته آنها احترام بگذاریم و بدانیم روش های کلیشه ای سالهای گذشته هرگز راهگشا نخواهد بود.

از استاندار محترم و مدیران آموزش و پرورش انتظار می رود از برگزاری جلسات کلیشه ای و سخنرانی یک طرفه برای این گروه سنی خارج شده و به سمت کاربردی شدن جلسات گام بردارند و به جای سخنان یک سویه و صرفا دولتی که موجه جلوه دادن خود است به سمت ارائه راهکارهای عملی و البته تاکید بر اجرایی شدن برنامه ها همت گمارند.

هرچند رحمانی مدیرکل آموزش و پرورش به احترام دانش آموزان بازگشت و با توضیحاتی سعی کرد آنها را قانع کند و قول داد در یک جلسه دیگر به دغدغه های آنها گوش کند اما تقریبا اکثر آنها راضی نشدند و تاریخ جلسه را می پرسیدند و گویا از نبود مسئولان برای شنیدن صحبت های خود همچنان دلخور بودند.

بپذیریم دانش آموزان فهیم و با دانش ما که در جلسه بسیج دانش آموزی استان قزوین نیز چند تن از آنها با جسارت، شجاعت و صداقت دغدغه های خود را مطرح کردند به دلیل ذات پاکشان و بی پروایی در بیان دیدگاهها در این سن از خودسانسوری دور بوده و نیازی به تمجید و تعریف در خود نمی بینند و آنچه در دل دارند صادقانه با مسئولان خود در میان می گذارند که این شفافیت فرصتی برای آشنایی با چالش ها و تلاش برای حل آنها می تواند باشد. 

امروز نیازمند تغییر در رفتار، باور و روش هایی هستیم تا پویایی مدارش و دانش آموزان را محقق کند لذا مدیران در این جلسات بهتر است بیشتر مستمع باشند تا سخنران و کمی هم از فرزندان خود بیاموزند زیرا آنها نیز حرف های زیادی برای گفتن دارند که بدون شک کارشناسی و کاربردی است.

کد خبر 4777657

منبع: مهر

کلیدواژه: بسیج دانش آموزی استان قزوین هفته بسیج جلسه قزوین بوشهر شهرکرد ایلام بارش برف قزوین گرگان قیمت بنزین شیراز بنزین بیرجند اصلاح قیمت حامل های انرژی زلزله راهپیمایی سفر استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۳۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان