Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  یدالله بهتاش پیرغلام حسینی و مداح «اهل بیت (ع)» پیرامون سالروز ورود «حضرت فاطمه معصومه (س)» به شهر مقدس قم گفت: این بانوی بزرگ یکی از فرزندان «امام موسی‌بن جعفر (ع)» و خواهر «امام رضا (ع)» هستند، ایشان اهل علم و فضیلت بودند و هنگامی که در ۲۸ سالگی برای زیارت و دیدن برادر گرامیشان همراه با تعدادی از نزدیکان خود به ایران سفر کردند با مشکلاتی مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید: قم چگونه مقصد کریمه اهل‌بیت (س) شد؟

وی در همین رابطه ادامه داد: پس از اینکه مامون «امام رضا (ع)» به اجبار به طوس آورد، برخی از شیعیان و اقوام و امامزاد‌ه‌ها برای دیدن ایشان به ایران مهاجرت کردند، در این میان برخی از امامزادگان توسط ماموران دولت وقت «حکومت عباسی» به شهادت رسیدند. «حضرت فاطمه معصومه (س)» نیز برای دیدن برادر ارجمندشان به ایران سفر کردند، هنگامی که همراه با کاروانی از نزدیکانشان به شهر ساوه رسیدند، ماموران حکومت مامون به کاروان حمله کردند و همه همراهان «حضرت فاطمه معصومه (س)» را به شهادت رسانند، این واقعه مصیبتی برایشان بود و سبب شد این بانوی بزرگ بیمار شوند.

بهتاش در مورد چگونگی ورود «حضرت فاطمه معصومه (س)» به شهر قم ابراز کرد: این بانوی بزرگ پس از بیماری در مورد شهر بعدی که در مسیر حرکتشان بود سوال کردند، هنگامی که متوجه شهر قم شدند از اطرافیان در خواست کردند تا ایشان را به این شهر منتقل کنند لذا پس از ورود به این شهر در خانه‌ای که امروزه به نام «بیت النور» معروف است ساکن شدند. ایشان پس از ۱۷ روز، در شهر قم درگذشتند و در محل کنونی به خاک سپرده شدند.

وی به خصیصه‌ها و بارز‌های شخصیتی و علمی «حضرت فاطمه معصومه (س)» اشاره و تاکید کردند: این بانوی بزرگوار یکی عالمان زمان خود بودند، در روایت آمده است زمانی تعدادی از شیعیان برای پرسیدن سوالات علمی خود به سوی خانه «امام موسی کاظم (ع)» حرکت کردند وقتی به خانه این امام بزرگوار رسیدند ایشان در خانه نبودند لذا سوالات خود را به «حضرت فاطمه معصومه (س)» دادند تا به پدر بزرگوارشان جهت پاسخگویی بدهند، اما تاخیر «امام موسی کاظم (ع)» باعث شد تا «حضرت فاطمه معصومه (س)» به سوالات پاسخ دهد و جواب‌ها را به شیعیان بدهد.

بهتاش در همین راستا ادامه داد: این شیعیان هنگام بازگشت از خانه «امام موسی کاظم (ع)» با «امام هفتم (ع)» رو به رو شده واقعه را بازگو کردند، پاسخ‌هایی که «حضرت فاطمه معصومه (س)» به سوالات داده بودند را جهت بررسی به «امام مومس کاظم (ع)» دادند و امام نیز بعد از خواندن سوالات سه مرتبه فرمودند: پدرش به فدایش، زیرا تمام سوالات را درست جواب داده بودند. این همان جمله‌ای است که «پیامبر اکرم (ص)» به «حضرت فاطمه زهرا (س)» فرمودند، از آنجا که «ائمه معصومین (ع)» هیچگاه اقرار نمی‌کنند، این امر بیانگر جایگاه علمی «حضرت فاطمه معصومه (س)» است.

وی به خصیصه و ویژگی بارز شخصیت «حضرت فاطمه معصومه (س)» اشاره و خاطر نشان کرد: این بانوی بزرگوار فرزند امام و خواهر امام محسوب می‌شد لذا از جایگاه ویژه‌ای نسبت به سایر امامزاده‌ها برخوردار بودند، علاوه بر خصیصه‌های علمی در زهد و عبادت نیز بهترین انسان‌های زمان خود بشمار می‌رفتند.

وی به بیانات «امام صادق (ع)» در مورد «حضرت فاطمه معصومه (س)» اشاره و ابراز کرد: «امام صادق (ع)» که جد این بانوی بزرگوار است، در حدیثی زیارت «حضرت فاطمه معصومه (س)» در قم را عمل ارزشمند دانسته و فرموده‌اند: برای خداوند حرمی است که مکه باشد و برای «رسول خدا (ص)» حرمی است که آن مدینه باشد و برای «امیرمؤمنان (ع)» حرمی است که آن کوفه باشد و برای ما اهل بیت حرمی است که قم باشد. به زودی فرزندم به نام فاطمه در آن دفن می‌شود. کسی او را زیارت کند، بهشت بر او واجب می‌شود. راوی گفت: این سخن را «حضرت صادق (ع)» وقتی فرمودند که هنوز فرزند «امام کاظم (ع)» به دنیا نیامده بود.»

وی با جایگاه «حضرت فاطمه معصومه (س)» در بین امامزادگان اشاره دارد و اظهار می‌کند: «حضرت فاطمه معصومه (س)» در کنار امامزادگانی همچون «حضرت ابوالفضل العباس (ع)» و «حضرت زینب (س)» از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند لذا روایت‌های متعدد از «ائمه معصومین (ع)» در مورد زیارت این بانوی بزرگوار بیان شده است. در تاریخ بیان شده هرگاه ملاصدرا در درک مسائل علمی با مشکلی مواجه می‌شد به زیارت «حضرت فاطمه معصومه (س)» می‌آمد و پس از دعا گشایش در کارش ایجاد می‌شد.

منبع: میزان

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حضرت معصومه ائمه اطهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۳۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد

 آیت الله سید محمد سعیدی در دیدار با مدیر کل آموزش و پرورش استان قم ضمن اشاره به گرامیداشت هفته تعلیم و تربیت و روز معلم، به وضعیت ایمان و بصیرت در جامعه اشاره و عنوان کرد: تعهد آحاد مختلف جامعه از جمله معلمین و اساتید به اسلام و شهدا و انقلاب بیشتر شده است.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)افزود: در بیش از ۴۰ سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد، شاهد عبرت‌ها و درس‌های شیرین و تلخی بودیم که هر کدام می‌توانست ایمان و اعتقاد مردم را دستخوش تغییر قرار دهد.

امام جمعه قم با بیان این که بخش اعظمی از جوانان و فرزندان سرزمین‌مان با این که امام و دفاع مقدس را درک نکرده اند، تعهد وصف ناپذیری نسبت به اسلام و انقلاب دارند، گفت: این که افرادی که مظاهر، مبادی و موسس انقلاب را درک نکردند، این گونه پای نظام اسلامی ایستادگی می‌کنند، نشان دهنده رشد و تعالی ایمان در جامعه است.

آیت الله سعیدی به بازتاب جهانی دستاورد‌های نظام مقدس اسلامی و سلحشوری جوانان غیور سرزمینمان در پاسخ به یاوه گویی‌های استکبار جهانی اشاره کرد و گفت: ذوب یکی از فرایند‌های خالص سازی مواد است تا مواد پیرامونی از ماده اصلی تفکیک پذیر باشند.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) با اشاره به این که سطح بینش مردم نسبت به سال‌های نخستین انقلاب ارتقاء یافته است،عنوان کرد: بعد از گذشت بیش از ۴۰ سال از انقلاب، با عبور از بحران‌ها، خلوص انقلابی ملت ایران بیشتر و ناخالص‌ها جدا شدند.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها به پاسخگویی فرزندان جوان و انقلابی سرزمینمان به رژیم غاصب صهیونیستی اشاره و با تأکید بر این که عملیات وعده صادق به صورت فنی طراحی و اجرا شد، افزود: فرزندان سلحشور سرزمینمان پیام دقیق و روشنی به چند سال یاوه گویی رژیم غاصب صهیونیستی دادند.

آیت الله سعیدی بر اهمیت توجه به زیر ساخت معرفتی جشن‌های دهه کرامت تصریح و با بیان این که اساس و مبنای این جشن‌ها باید «عارفاً بحقّها» باشد، عنوان کرد: برپایی جشن‌ها باید بهانه‌ای برای افزایش معرفت دانش آموزان، شرکت کنندگان و فعالان برگزاری این مراسم‌ها باشد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) ضمن اشاره به روایتی از اهل بیت علیهم السلام، زائران با معرفت حرم فاطمه معصومه سلام الله‌علی‌ها را بهشتیان روی زمین دانست و گفت: کار آموزش و پرورش در شهر مقدس قم در عین سختی، بسیار شیرین و معنوی است. گرایش کلی تمام مدارس قم در عین توجه به الزامات آموزشی و ارائه رویکرد‌های تخصصی باید توجه به این نکته باشد که کار فرهنگی و آموزشی ما در بستر حرم اهل بیت علیهم السلام دنبال می‌شود.

تولیت آستان مقدس فاطمه معصومه سلام الله علیها آثار بازخورد نظرسنجی‌های دانش آموزی در ترسیم اولویت‌ها و ایجاد جاذبه‌های تحصیلی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: صداقت کودکان و نوجوانان در بیان علاقه مندی ها، دغدغه‌ها و انتظارات باید مورد توجه برنامه ریزان قرار گیرد.

آیت الله سعیدی در بخش پایانی سخنان خود شهید مطهری را شمع فروزان بصیرت بخش و دانش افزا دانست و با بیان این که شهید مطهری جان و سلامتی اش را در راه خدا و برای مردم صرف نمود، عنوان کرد: عمر شهید مطهری مملو از تعلیم، تدریس، تزکیه و روشنگری بود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • آمادگی برای برگزاری جشن های دهه کرامت
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • جشن‌های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود